Προς το περιεχόμενο

eshop once again

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τις αγορες μου τις κανω απο οπου στην πολη μου θα βρω καλυτερη τιμη .

E-shop, Vision Studio κυριως και λιγοτερο Plaisio,Public,Media Markt

Γενικα δεν εχω παραπονο απο κανενα μαγαζι και ειδικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο E-shop και Vision Studio.

Οσο για το παιδι που ξεκινησε το θεμα εχει ολο το δικιο με το μερος του.

Ε ναι το πιο λογικό είναι να ψωνίζεις εκεί που βρίσκεις την καλύτερη τιμή στο προιόν που θέλεις. Οπότε και εγώ αγορές συνήθως κάνω από αυτά τα μαγαζία που αναφέρεις, αναλογά με το τι και ποιό με συμφέρει κάθε φορά. 

O topic starter έχει απόλυτο δίκιο και λυπάμαι, όσο και απογοητεύομαι, γιατί σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από το e-shop-το μόνο (ψιλό) θεματάκι που είχα είναι οι καθυστερήσεις τελευταία, αλλά τιποτα τραγικό...

Ευχομαι πάντως να βρει άκρη, εστω και για τα 10ε

• Like 1
Δημοσ.

Εν γνώση μας ψωνίζουμε από μαγαζιά. Τώρα αν κάποια προιόντα βγαίνουν ελαττωματικά...αυτά συμβαίνουν και στο msystems και στο visionstudio. Μην μου πεις οτι κανενα προιον που πηρες απο αυτα τα μαγαζια ηταν τελειο παντα και οταν χαλασε στο αλλαξαν αμεσως... Λόγω της πόλης μου δεν μου δίνεται η δυνατότητα να ψωνίζω από visionstudio, όταν όμως μπορώ και αυτό που θέλω να πάρω συμφέρει τότε θα παρω και απο visionstudio και απο οποιοδήποτε κατάστημα είναι στο skroutz.

κανεις τον χαζο τωρα?

καταλαβαινεις οτι δε μιλαω για προιοντα αλλα για καταστηματα?

το αν θα χαλασει κατι ειναι φυσιολογικο

το να μη δεχεται το κωλοκαταστημα να στο αλλαξει δεν ειναι φυσιολογικο.

αν εσυ θες να γλιτωσεις 1 ευρω απο την αγορα και να μεινεις χωρις hardware δικο σου προβλημα.

Δημοσ.

ασε με να μαντεψω,αγορασες 3 πραγματα απο το e-shop το τελευταιο 3μηνο και ηταν ολα καλα,αυτη ειναι η τρομερη εμπειρια σου απο αυτο το γαματο μαγαζι.

οσο για σοβαρα μαγαζια,το ενα το ανεφερες μονος σου,το αλλο ειναι στην αθηνα και ειναι το Msystems

υπαρχουν και αλλα φυσικα.αλλα δε χρειαζεται να στα αναφερω,εσυ ψωνιζεις απο το γαματο e-shop

το bold Κειμενο τα λεει ολα,το πιο φτηνο να ειναι κι ας ειναι απατεωνες,γι αυτο σας αξιζει η μηδενικη εγγυηση που σας δινει το e-shop και τα μεταχειρισμενα που πουλαει για καινουρια,ειναι 0,2 ευρω πιο φτηνο...

σωστα!αρα συμφωνα με την εμπειρια σου,το μαγαζι ειναι 100% σωστο στο rma.

Απο το e-shop ψωνιζω χρονια, ελα να δεις τις αποδειξεις που εχω θα βαρεθεις να μετρας.

Επειδη συνεχεια παω εκει για παραλαβες εχω δει πολλες περιπτωσεις καλυψης εγγυησης για

τροφοδοτικα,δεκτες και αλλα 

επιστροφες λαπτοπ σε λιγες μερες γιατι για τον αβ λογο δεν καλυπταν τις αναγκες του πελατη και ολα τα

δεχτηκαν χωρις δευτερη κουβεντα.

Ακριβως το ιδιο ισχυει και για το Vision Studio.

Οσο για τις μαντικες σου ικανοτητες ευτυχως που δεν τις εχεις για κυριο επαγγελμα.

• Like 1
Δημοσ.

Εν γνώση μας ψωνίζουμε από μαγαζιά. Τώρα αν κάποια προιόντα βγαίνουν ελαττωματικά...αυτά συμβαίνουν και στο msystems και στο visionstudio. Μην μου πεις οτι κανενα προιον που πηρες απο αυτα τα μαγαζια ηταν τελειο παντα και οταν χαλασε στο αλλαξαν αμεσως... Λόγω της πόλης μου δεν μου δίνεται η δυνατότητα να ψωνίζω από visionstudio, όταν όμως μπορώ και αυτό που θέλω να πάρω συμφέρει τότε θα παρω και απο visionstudio και απο οποιοδήποτε κατάστημα είναι στο skroutz.

κανεις τον χαζο τωρα?

καταλαβαινεις οτι δε μιλαω για προιοντα αλλα για καταστηματα?

το αν θα χαλασει κατι ειναι φυσιολογικο

το να μη δεχεται το κωλοκαταστημα να στο αλλαξει δεν ειναι φυσιολογικο.

αν εσυ θες να γλιτωσεις 1 ευρω απο την αγορα και να μεινεις χωρις hardware δικο σου προβλημα.

Το να μην στα αλλάξουν αμέσως γίνεται σε όλα τα καταστήματα. Οπως είπα ΞΑΝΑ. Πολλα μέλη λένε ότι τους τα άλλαξαν αμέσως απο eshop και αλλα οχι. Το ίδιο λένε και για αλλα καταστήματα. Προτιμω να παίρνω απο ενα κατάστημα όταν εχει αξιόλογη διάφορα τιμής (10€) και να το εχει διαθέσιμο. Αν θες πραγματικό καλο service και αντικατάσταση προϊόντος πάρε απο Amazon, ή μήπως δεν θες γιατι είσαι και εσυ απο αυτούς που το σαμποτάρεις επειδη δεν έχουν δωρεάν μεταφορικα τώρα; Sent from my iPhone using Insomnia
  • Like 2
Δημοσ.

ανεβασε τις αποδειξεις να τις δουμε τοτε,οταν εγω ανακαλυψα το e-shop ηταν ακομα σε μια πιλωτη στο μαρουσι,

μια τρυπα.

οποτε ασε τις εξυπναδες και τα e-penis γιατι δε σε παει καθολου

βεβαια η στατιστικη που εχεις βγαλει ειναι γαματη,γιατι σε σενα δεν ετυχε κανενα προβλημα,αρα ολα καλα!

δες εδω  ομως τι γινεται απο προβληματα και μετα ελα να αγιοποιησεις το γαματο μαγαζακι σου.

Το να μην στα αλλάξουν αμέσως γίνεται σε όλα τα καταστήματα. Οπως είπα ΞΑΝΑ. Πολλα μέλη λένε ότι τους τα άλλαξαν αμέσως απο eshop και αλλα οχι. Το ίδιο λένε και για αλλα καταστήματα. Προτιμω να παίρνω απο ενα κατάστημα όταν εχει αξιόλογη διάφορα τιμής (10€) και να το εχει διαθέσιμο. Αν θες πραγματικό καλο service και αντικατάσταση προϊόντος πάρε απο Amazon, ή μήπως δεν θες γιατι είσαι και εσυ απο αυτούς που το σαμποτάρεις επειδη δεν έχουν δωρεάν μεταφορικα τώρα; Sent from my iPhone using Insomnia

το να μη στο αλλαξουν αμεσως ειναι δεκτο,γιατι θελει καποιο χρονο να το κοιταξουν στο σερβις.

το να μη γουσταρουν να στο αλλαξουν με πουστιες και να σου λενε οτι το χαλασες εσυ, και λοιπες τετοιες ταρζανιες με πινακια κτλ,ΜΟΝΟ το e-shop τα κανει αυτα.

Δημοσ.

Στην ουσια το προβλημα σου ειναι οτι δινεις το 1 ευρω για να εχεις ασφαλεια σε περιπτωση που κατι σου χαλασει ( οπως λες στο μηνυμα σου οτι ειναι κατι το φυσιολογικο) .Δεν γινεται να αλλαξεις αυτην την κατασταση.Ειναι οπως οι ασφαλειες αυτοκινητου για παραδειγμα, αλλος εχει με 100 ευρω αλλος με 150 αλλος με 200 και αλλος με 500 και αλλος δεν εχει καθολου σε περιπτωση τροχαιου(καλη ωρα αυτο που λες)  , ο καθενας οπως νομιζει, μεγαλα παιδια ειμαστε ολοι μας πιστευω ο καθενας γνωριζει τι πρεπει να κανει.Δεν μπορεις να το αλλαξεις αυτο ουτε να κατακρινεις τις πραξεις τον αλλον σε τοσο μεγαλο βαθμο.

Προσωπικα αγοραζω απ το e-shop για αγορες μεχρι 50 ευρω , τιποτα παραπανω  και παντα με αντικαταβολη ( Τωρα που ειπα αντικαταβολη θελω να ρωτησω ενα πραγμα, αν για παραδειγμα παρω κατι απ το e-shop μεγαλης αξιας και το εχω με αντικαταβολη, μπορω να το ανοιξω το αντικειμενο πριν το πληρωσω στον υπαλληλο του e-shop( Γιατι ερχεται δικο τους ατομο και οχι courier) Ειναι υποχρεωμενος να μεινει μεχρι να ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι οκ το προιον που εχω στα χερια μου ?)

Οσο για τις μεταφορες ,χθες 21.00 το βραδυ πηρα 2 πραγματα και σημερα ειναι ηδη Κοζανη, να δουμε ποτε θα τα φερουν σε γειτονικη πολη (εκει ειναι το θεμα οτι υπαρχει μεγαλη καθυστερηση και αργουν τοσο πολυ)

Δημοσ.

ανεβασε τις αποδειξεις να τις δουμε τοτε,οταν εγω ανακαλυψα το e-shop ηταν ακομα σε μια πιλωτη στο μαρουσι,

μια τρυπα.

βεβαια η στατιστικη που εχεις βγαλει ειναι γαματη,γιατι σε σενα δεν ετυχε κανενα προβλημα,αρα ολα καλα!

δες εδω  ομως τι γινεται απο προβληματα και μετα ελα να αγιοποιησεις το γαματο μαγαζακι σου.

το να μη στο αλλαξουν αμεσως ειναι δεκτο,γιατι θελει καποιο χρονο να το κοιταξουν στο σερβις.

το να μη γουσταρουν να στο αλλαξουν με πουστιες και να σου λενε οτι το χαλασες εσυ, και λοιπες τετοιες ταρζανιες με πινακια κτλ,ΜΟΝΟ το e-shop τα κανει αυτα.

Δε καταλαβαίνω τι θες να δείξεις με αυτό το link ντιναρα...

Κανένα μαγαζί δεν είναι άγιο...

https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1+%CE%BC%CE%B5+e-shop&oq=%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1+%CE%BC%CE%B5+e-shop&aqs=chrome.0.69i57j0l3j69i62l2.3945j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8#sclient=psy-ab&q=%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1+%CE%BC%CE%B5+vision+studio&oq=%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1+%CE%BC%CE%B5+vision+studio&gs_l=serp.3..33i21.15079.18726.0.18976.18.17.1.0.0.2.326.3215.0j10j5j1.16.0....0...1c.1.22.psy-ab..12.6.1150.3OHaSF3pJMQ&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.49784469,d.Yms&fp=88f9603e5a860636&biw=1366&bih=644

Δε αμφισβητώ φυσικά την αξιοπιστία του vision studio...

• Like 1
Δημοσ.

μια τρυπα.

Αυτό που έγραψα για το αμαζον δεν το σχολιάζεις ε;

Δημοσ.

Δε καταλαβαίνω τι θες να δείξεις με αυτό το link ντιναρα...

Κανένα μαγαζί δεν είναι άγιο...

https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1+%CE%BC%CE%B5+e-shop&oq=%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1+%CE%BC%CE%B5+e-shop&aqs=chrome.0.69i57j0l3j69i62l2.3945j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8#sclient=psy-ab&q=%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1+%CE%BC%CE%B5+vision+studio&oq=%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1+%CE%BC%CE%B5+vision+studio&gs_l=serp.3..33i21.15079.18726.0.18976.18.17.1.0.0.2.326.3215.0j10j5j1.16.0....0...1c.1.22.psy-ab..12.6.1150.3OHaSF3pJMQ&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.49784469,d.Yms&fp=88f9603e5a860636&biw=1366&bih=644

Δε αμφισβητώ φυσικά την αξιοπιστία του vision studio...

αν εκανες το κοπο να διαβασεις τι ποσταρεις θα ηταν καλυτερα...

Μήπως το έγραψες λίγο βιαστικά αυτό?

κανει και αλλο μαγαζι πουστιες με στραβωμενα πινακια?

Αυτό που έγραψα για το αμαζον δεν το σχολιάζεις ε;

να σχολιασω τι?

το προβλημα του αμαζον δηλαδη ειναι τα ακριβα μεταφορικα για σενα?

Δημοσ.

αν εκανες το κοπο να διαβασεις τι ποσταρεις θα ηταν καλυτερα...

Εσύ μάλλον δεν διαβάσες... :)

http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/provlimata-servis-me-visionstudio-97457.html

http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/aparadekti-symperifora-apo-visionstudio-120604.html

http://www.insomnia.gr/topic/384039-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-visionstudio/

Γενικά είχε ανοιχτεί και εδώ θέμα πριν λίγο καιρό που έλεγαν όλοι ότι το rma του vision studio είναι για τα μπάζα...

Δημοσ.

μια τρυπα.

Πες τις δικές σου εμπειρίες από αντίστοιχες περιπτώσεις και ασφαλή μαγαζιά ώστε να αποφεύγουμε το eshop.

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ μάλλον δεν διαβάσες... :)

http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/provlimata-servis-me-visionstudio-97457.html

http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/aparadekti-symperifora-apo-visionstudio-120604.html

http://www.insomnia.gr/topic/384039-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-visionstudio/

Γενικά είχε ανοιχτεί και εδώ θέμα πριν λίγο καιρό που έλεγαν όλοι ότι το rma του vision studio είναι για τα μπάζα...

μπραβο

βρηκες 3 περιπτωσεις

του e-shop σου στειλα 500 αποτελεσματα στην αναζητηση του google.

Πες τις δικές σου εμπειρίες από αντίστοιχες περιπτώσεις και ασφαλή μαγαζιά ώστε να αποφεύγουμε το eshop.

θα σου πω μονο δικες μου,και οχι οτι εχω διαβασει στο ιντερνετ.γιατι θα ηταν ατελειωτα ετσι

σκηνικο καμμενου επεξεργαστη amd s 939,τον γυρναω στο e-shop ,και με ειδοποιουν οτι ειναι εκτος εγγυησης γιατι στραβωσα τα πινακια

μαλιστα τα ειχαν στραβωσει οι ιδιοι απο μονοι τους για να κατηγορησουν εμενα.

ιδιο σκηνικο με μητρικες 775 εχει συμβει τουλαχιστον 3-4 φορες σε διαφορους γνωστους μου.

παραγγελνω ολοκληρο πισι για φιλο μου,το συνδεουμε,δεν ανοιξε ποτε,ταλαιπωρια στο σερβις,εμεινε χωρις πισι εναμισι μηνα

αγοραζω ενα ντεποζιτο για υδροψυξη,το οποιο ειχε λαθος περιγραφη,δεν εμπαινε...,και δε το δεχονταν πισω

φιλος αγοραζει ψυκτρα για 775,και αυτη ειχε λαθος περιγραφη και δεν εκανε για το σοκετ του,δεν την δεχονταν πισω,μετα απο 1 μερα αλλαξανε τη περιγραφη στο site.

φτιαχνω αλλη συνθεση για πισι,ετρωγε συνεχεια μπλε οθονες,το στελνει στο σερβις,καμμενη καρτα γραφικων,την "αλλαζουνε" παλι τα ιδια,ενα μηνα χωρις πισι ο ανθρωπος.

το περιφημο doa tou e-shop,χαλασμενο λαπτοπ,απο τη πρωτη μερα,το παει πισω,ξερετε το doa ειναι μονο για προιοντα που δεν επισκευαζονται,του το φτιαξανε και του δωσανε το ιδιο.

ΘΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ?

ολα αυτα εχουν συμβει σε μενα και σε γνωστους μου,δεν ειναι ουτε σεναρια απο ταινιες,ουτε υποτιθεμενα σκηνικα που διαβασα στο ιντερνετ.

Δημοσ.

@Ntinaras Για προσεξε λιγο το στυλ σου που ηρθες εδω να το παιξεις μαγκας, οταν μιλας σε ανθρωπους που δεν εχεις δει και δεν ξερεις ποιοι ειναι θα μιλας καλυτερα και οχι σαν νταλικερης... Σταματα επιτελους να βγαζεις τα κομπλεξ σου πανω στο πληκτρολογιο και get a life!!!! Ελπιζω πως μιλαω σε σοβαρο ενηλικα και οχι σε 10χρονο παιδακι, μαθε να υποστηριζεις την γνωμη σου ησυχα και πολιτισμενα και μην την επιβαλλεις στους αλλους με οποιο ειδοςσ λεκτικης βιας!!!

Επι του θεματος

Εγω σημερα παρηγγειλα μια CM Hyper 212 EVO και ομολογω πως ειναι η πρωτη μου αγορα απο e-shop αλλα απο φιλους και συγγενεις ξερω χρονια τωρα πως ειναι σπαθι στην εξυπηρετηση του... Δεν ειχε τυχει να αγορασωω κατι απο αυτους και η ψυκτρα αγοραστηκε λογω διαθεσιμοτητας απο κει... Τωρα οσο για το 10αρικο, ενω δεν ειναι και το τρελο ποσο για να κανεις φασαρια, ειναι θεμα σεβασμου προς τον καταναλωτη απο μερους τους...

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...