Προς το περιεχόμενο

eshop once again

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσυ που δεν σου αρεσει να κλαιγεσαι, θα μας πεις απο πια μαγαζια ψωνιζεις ονομαστικα?

Μαγαζια του ευρους του e-shop σε τοπικα υποκαταστηματα και ποικιλια προιοντων. Μαγαζια με καλες τιμες.

Επειδη και σε μας δεν αρεσει να κλαιγομαστε, φροντισε για τα μαγαζια που θα αναφερεις να μην εχει ακουστει

το παραμικρο παραπονο για θεμα χρονου παραδοσης,τιμων,σερβις σε αυτο και σε αλλα φορουμ.

Εγω ειμαι στη Θεσσαλονικη,δεν κανω αγορες απο το εξωτερικο γιατι δεν χρησιμοποιω καρτες.

Τις αγορες μου τις κανω απο οπου στην πολη μου θα βρω καλυτερη τιμη .

E-shop, Vision Studio κυριως και λιγοτερο Plaisio,Public,Media Markt

Γενικα δεν εχω παραπονο απο κανενα μαγαζι και ειδικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο E-shop και Vision Studio.

Οσο για το παιδι που ξεκινησε το θεμα εχει ολο το δικιο με το μερος του.

ασε με να μαντεψω,αγορασες 3 πραγματα απο το e-shop το τελευταιο 3μηνο και ηταν ολα καλα,αυτη ειναι η τρομερη εμπειρια σου απο αυτο το γαματο μαγαζι.

οσο για σοβαρα μαγαζια,το ενα το ανεφερες μονος σου,το αλλο ειναι στην αθηνα και ειναι το Msystems

υπαρχουν και αλλα φυσικα.αλλα δε χρειαζεται να στα αναφερω,εσυ ψωνιζεις απο το γαματο e-shop

το bold Κειμενο τα λεει ολα,το πιο φτηνο να ειναι κι ας ειναι απατεωνες,γι αυτο σας αξιζει η μηδενικη εγγυηση που σας δινει το e-shop και τα μεταχειρισμενα που πουλαει για καινουρια,ειναι 0,2 ευρω πιο φτηνο...

Ρε παιδια και εγω ψωνιζω εδω και χρονια απο το e-shop δεν εχω καθολου παραπονα μια φορα μου ειχε τυχει προβληματικο προιον και κατευθιαν μου πιστοσαν το ποσο να παρω κατι αλο εγω παντος ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος γενικα και σε τιμες και σε εξυπηρετηση..!!!!

σωστα!αρα συμφωνα με την εμπειρια σου,το μαγαζι ειναι 100% σωστο στο rma.

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ούτε εγώ έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα από το e-shop.Έχω ψωνίσει πάρα πολλές φορές από εκεί και έχω δωρεάν μεταφορικά λόγω e-shop point.

Παρόλο που είναι χρεωκοπημένο, βγάζει και προσφορές (πέρα από κάποιες καλές τιμές που έχει σε ορισμένα προϊόντα)-σε αντίθεση με το πλαίσιο...

edit:Για να μην παρεξηγηθώ, το συγκρίνω με το πλαίσιο επειδή είναι τα πιο ''φημισμένα'' καταστήματα...

• Like 2
Δημοσ.

Εγω το μονο παραπονο που εχω απο το eshop ειναι οτι εχει καταντησει "αργα τα ζα" απο εκει που μας ειχαν καλομαθει με δωρεαν παραδοση την επομενη εργασιμη. Κατα τ'αλλα, ενα απλο μαγαζι ειναι πλεον οπως ολα τα αλλα μαγαζια του ειδους λιγο πολυ. :)

Δημοσ.

Θα ηθελα να πω και εγω οτι στις τελευταίες μου αγορες, 2 οθονες, καινουργιο πυργο και ανεμηστηρια, σε ολα ηταν Αψογοι, που δεν το περιμενα μετα απο ολα αυτα που ειχα ακουσει παλια..

Δημοσ.

ασε με να μαντεψω,αγορασες 3 πραγματα απο το e-shop το τελευταιο 3μηνο και ηταν ολα καλα,αυτη ειναι η τρομερη εμπειρια σου απο αυτο το γαματο μαγαζι.

οσο για σοβαρα μαγαζια,το ενα το ανεφερες μονος σου,το αλλο ειναι στην αθηνα και ειναι το Msystems

υπαρχουν και αλλα φυσικα.αλλα δε χρειαζεται να στα αναφερω,εσυ ψωνιζεις απο το γαματο e-shop

το bold Κειμενο τα λεει ολα,το πιο φτηνο να ειναι κι ας ειναι απατεωνες,γι αυτο σας αξιζει η μηδενικη εγγυηση που σας δινει το e-shop και τα μεταχειρισμενα που πουλαει για καινουρια,ειναι 0,2 ευρω πιο φτηνο...

σωστα!αρα συμφωνα με την εμπειρια σου,το μαγαζι ειναι 100% σωστο στο rma.

Δεν είναι πιο φτηνά για τόσο λίγο. 

Κοιτα και μόνος σου, το coolermaster 932 στο eshop 129 και στο skroutz απο 129+ μεταφορικά κανενα 20-30€

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806245

https://www.skroutz.gr/s/2355308/CoolerMaster-HAF-932-Advanced.html?keyphrase=932

Επίσης εδώ 24€ και απο το skroutz 25 το φθηνοτερο + 3-4 € μεταφορικά

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640220

https://www.skroutz.gr/s/2271874/Corsair-SP120-Quiet-Edition-High-Static-Pressure-120mm-Twin-Pack.html?from=drop

Ψωνίζω πολλά χρόνια και όσοι γνωστοί ξέρω, γρήγορα ήρθαν τα πράγματα και με δωρεάν μεταφορικά. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και όχι μόνο με αγορές των 10-20€ αλλά των 200-300€. Θα μου πεις για ψιλοπραγματα ειναι μικρη η διαφορα των μεταφορικων. Ναι ειναι αλλα αν παρεις ενα κουτι και ολοι θελουν και καμια 20€ στην καλυτερη περιπτωση; Δεν εχουμε ολοι την δυνατοτητα να ειμαστε Αθηνα για να πηγαινουμε να τα παιρνουμε απο εκει. 

Αν τώρα έχει δυσαρεστήσει πολλούς χρήστες σκέψου ότι έχει πόσους υπαλλήλους και όλοι τους; δεν νοιάζονται για την ακεραιότητα του καταστήματος. Τα άλλα πιο αξιόπιστα μαγαζιά που λες είναι μικρά και οικογενειακά κατα κύριο λόγο και γι'αυτο νοιάζονται περισσότερο για την εξυπηρέτηση του πελάτη και για το όνομά τους.

• Like 1
Δημοσ.

καποτε το πλαισιο ηταν αξιοπιστο.ηταν κι αυτο οικογενειακο?η πιστευεις οτι κι εκει οι υπαλληλοι του το σαμποταρανε επιτηδες?

ψωνιστε απ οπου θελετε,απλα εγω θα γελαω οταν εν γνωση σας ψωνιζετε απο σκατομαγαζα και μετα κλαιγεστε στα φορουμ επειδη ειναι απατεωνες.

ε ρε παιδι μου,ο ελληνας δε βαζει μυαλο με τιποτα,και στις εκλογες τα ιδια και στα ψωνια τα ιδια.

Δημοσ.

Καλά ρε ντινάρα βλέπεις κανέναν να κλαίγετε εδώ μέσα για το e-shop?

Μόνο ο ts αλλά θα δικαιωθεί σίγουρα...

Αν ήταν πλαίσιο θα γινόταν χαμός :P

Δημοσ.

Φίλε p_under, αυτήν την κομπίνα με την επιστροφή μικρότερου ποσού την έχει κάνει και το Πλαίσιο σε γνωστό μου, πρόσφατα. Εσύ έδωσες 55... θα πάρεις 55. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο.

Ο γνωστός μου δεν ήθελε να ασχοληθεί και το άφησε έτσι. Ήμουν παρόν όμως και δεν άντεξα να μην μιλήσω.

Η απάντηση του υπάλληλου... ζήτησε την παλιότερη απόδειξη (δικαιολογώντας τον εαυτό του) την οποία όμως δεν είχαμε.

Φυσικά μπορούσε να την βρει στο σύστημα, αλλά ο γνωστός μου είπε να μην ασχοληθώ παραπάνω.

Το ίδιο από το Πλαίσιο προσπάθησαν να το κάνουν και σε εμένα πριν χρόνια, αλλά φυσικά δεν τους έκανα την χάρη.

Για το eshop, ψωνίζω από εκεί χρόνια... και συνεχίζω. Δεν έχω παράπονο ούτε από τιμές ούτε από τίποτα.

Αν 1 στα 5~10 προϊόντα αργήσει παραπάνω απ' ότι υπολόγιζα, δεν τρέχει κάτι.

Ειναι η πρώτη μου επιλογή και σαν δεύτερη έχω το Πλαίσιο. Από εκεί και πέρα διάφορα άλλα ιντερνετομάγαζα.

Ntinaras... γράφεις γιατί δεν έχεις τι να κάνεις μου φαίνεται... χαριτολογώντας το λέω...

• Like 1
Δημοσ.

Οτι και να λέτε εγω βλέπω ανοδική πορεία στο e-shop, όσο για την εξυπηρέτηση είναι και θέμα καταστήματος- υπαλλήλων, αν και ποτέ δεν είχα πρόβλημα εγω και είμαι πελάτης από τότε που άνοιξε το eshop με χιλιάδες παραγγελίες, από την άλλη όμως το πλαίσιο για εμένα είναι το χειρότερο από όλα και πλέον από εκεί αγοράζω μόνο γραφική ύλη.

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε p_under, αυτήν την κομπίνα με την επιστροφή μικρότερου ποσού την έχει κάνει και το Πλαίσιο σε γνωστό μου, πρόσφατα. Εσύ έδωσες 55... θα πάρεις 55. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο.

εσύ φαντάζομαι αναφέρεσαι σε πιστωτικό "παλιού" πράγματος που λίγο πριν τελειώσει το στοκ του έφαγε μια γερη μείωση στα τελευταία κομμάτια για να βγαίνουν μετά μικρά πιστωτικά

ο p_under όμως λέει ότι του πιστώνουν ποσό με βάση την αντιπρότασή τους η οποία δεν τον ενδιαφέρει και μου φαίνεται παράλογος αυτός ο χειρισμός από μεριά καταστήματος

επίσης τα πιστωτικά στο eshop δε τα βγάζει το κάθε υποκατάστημα, βγαίνουν από τα κεντρικά, οπότε υπάρχουν συγκεκριμένοι υπάλληλοι που ασχολούνται με αυτό, οπότε δεν πρόκειται για τυχαίο λάθος κάποιου που δεν ήξερε τι κάνει να φανταστώ

Δημοσ.

καποτε το πλαισιο ηταν αξιοπιστο.ηταν κι αυτο οικογενειακο?η πιστευεις οτι κι εκει οι υπαλληλοι του το σαμποταρανε επιτηδες?

ψωνιστε απ οπου θελετε,απλα εγω θα γελαω οταν εν γνωση σας ψωνιζετε απο σκατομαγαζα και μετα κλαιγεστε στα φορουμ επειδη ειναι απατεωνες.

ε ρε παιδι μου,ο ελληνας δε βαζει μυαλο με τιποτα,και στις εκλογες τα ιδια και στα ψωνια τα ιδια.

Εν γνώση μας ψωνίζουμε από μαγαζιά. Τώρα αν κάποια προιόντα βγαίνουν ελαττωματικά...αυτά συμβαίνουν και στο msystems και στο visionstudio. Μην μου πεις οτι κανενα προιον που πηρες απο αυτα τα μαγαζια ηταν τελειο παντα και οταν χαλασε στο αλλαξαν αμεσως... Λόγω της πόλης μου δεν μου δίνεται η δυνατότητα να ψωνίζω από visionstudio, όταν όμως μπορώ και αυτό που θέλω να πάρω συμφέρει τότε θα παρω και απο visionstudio και απο οποιοδήποτε κατάστημα είναι στο skroutz.

• Like 1
Δημοσ.

Οτι και να λέτε εγω βλέπω ανοδική πορεία στο e-shop, όσο για την εξυπηρέτηση είναι και θέμα καταστήματος- υπαλλήλων, αν και ποτέ δεν είχα πρόβλημα εγω και είμαι πελάτης από τότε που άνοιξε το eshop με χιλιάδες παραγγελίες, από την άλλη όμως το πλαίσιο για εμένα είναι το χειρότερο από όλα και πλέον από εκεί αγοράζω μόνο γραφική ύλη.

ισχύει ότι έχει ανοδική πορεία και δεν ήταν όπως τα προηγούμενα χρόνια που τα προβλήματα ήταν πιο εμφανή, παρόλα αυτά ενώ στις παραγγελίες του είναι πλέον οκ, όσες φορές μου χει τύχει εμένα πρόβλημα αργούν (βέβαια πάντα έβγαλα άκρη χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα)

για αυτό και λόγο απόστασης από το σπίτι μου το έχω μεν για μικροπράγματα, αλλά για σοβαρά και ακριβά πράγματα δε το σκέφτομαι καν 

πχ τα 300€ για gpu που ήταν το τελευταίο μεγάλο ποσό που έδωσα δεν το έδωσα ούτε στο eshop, ούτε φυσικά στο πλαίσιο 

Δημοσ.

εγώ το μόνο που φοβάμαι είναι οι εγγύησεις των λάπτοπ που καλύπτονται από το eshop ευτυχώς δεν έχει χαλάσει κανένα ακόμα. Καλα για gpu και να ήθελες δεν θα το προτιμούσες σπάνια είναι ανταγωνιστικές οι τιμές του εκεί.

Δημοσ.

Καλα για gpu και να ήθελες δεν θα το προτιμούσες σπάνια είναι ανταγωνιστικές οι τιμές του εκεί.

σωστή η παρατηρησή σου, νομίζω δεν είχαν καν το μοντέλο που ήθελα 

Δημοσ.

εσύ φαντάζομαι αναφέρεσαι σε πιστωτικό "παλιού" πράγματος που λίγο πριν τελειώσει το στοκ του έφαγε μια γερη μείωση στα τελευταία κομμάτια για να βγαίνουν μετά μικρά πιστωτικά

Όχι, αναφέρομαι σε προϊόν TURBO-X που το άλλαξαν και είχε ξανά πρόβλημα.

10 μέρες μετά την αγορά η τιμή έπεσε, οπότε στην καινούρια απόδειξη έγραφε την νέα τιμή η οποία ήταν (αν θυμάμαι καλά) κοντά στα 10 ευρώ μικρότερη.

Το πιστωτικό που του έκοψαν ήταν με την νέα χαμηλότερη τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...