panos2171 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Εγώ σε ξαναρωτάω, πως είσαι τόσο σίγουρος για την αναλογία ευχαριστημένος-δυσαρεστημένος πελάτης, από τα θέματα που ανοίγονται?
atropa Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 εσυ οταν βλεπεις αλλους δυσαρεστημενους δεν υποπτευεσαι οτι κατι δε παει καλα,αρκει να ειναι ολα καλα με τη παρτη σου ε? εσυ μετα απο τετοιο κραξιμο δεν εχεις καταλαβει οτι πρεπει να το παρατησεις το θεμα και να πας για κανα μπανιο?
AiWaaa Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Προσωπικά θέμα με το eshop δεν είχα ποτέ και πήρα αρκετά πράγματα, Μέχρι και ανοιγμένο εξωτερικό μου κάναν αντικατάσταση,
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Αρα τελος καλο ολα καλα! Λογικα οντως θα ηταν μπρεδεμα στο λογιστηριο.
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Εγώ σε ξαναρωτάω, πως είσαι τόσο σίγουρος για την αναλογία ευχαριστημένος-δυσαρεστημένος πελάτης, από τα θέματα που ανοίγονται? απο τις δικες μου εμπειριες και απο τα απειρα θεματα σε πολλα φορουμ. εσυ μετα απο τετοιο κραξιμο δεν εχεις καταλαβει οτι πρεπει να το παρατησεις το θεμα και να πας για κανα μπανιο? κραξιμο απο ποιον?απο σενα και τον αλλον με τη 1 ψυκτρα?χα. καλο.
MauMaus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 οχι ντιναρα μην πας για μπανιο κατσε εδω παιχταρα , δωσε κι αλλο μη το κλεινεις το θεμα ! για πες καμμια αλλη εμπειρια .. ακουω 3
Ntinaras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 πες μας εσυ για τις δικες σου εμπειριες. πηρες κανα sata καλωδιο και χαλασε και στο αλλαξαν αμεσως?
panos2171 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ο άλλος δεν διάβασες για τα laptop που του αντικαθιστούσαν??
silverado Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Τελικα μου φαινεται οτι ο Ntinaras ειναι πολυ μπροστα απο ολους μας. Αντι να παει σε ψυχαναλυτη και να λεει, γιατρε μου εχω εμμονες με το e-shop και να πληρωνει ενα σκασμο λεφτα, γραφει εδω και την βγαζει δωρεαν. Ουτε ραντεβου μισης ωρας, εδω εχει 24ωρη εξυπηρετηση. Ντιναρα συγνωμη που δεν σε καταλαβα αμεσως. Συνεχισε κανε δουλεια σου. 2
p_under Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Update 2, με πήραν τηλ εχθές και μου είπαν ότι μπορώ να περάσω από το κατάστημα που αγόρασα ώστε να πάρω τα χρήματα μου πίσω! 6
.::NikoS::. Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Να δώσεις το πιστωτικό πίσω και να πάρεις λεφτά δηλαδή;;;
XronisR Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Update 2, με πήραν τηλ εχθές και μου είπαν ότι μπορώ να περάσω από το κατάστημα που αγόρασα ώστε να πάρω τα χρήματα μου πίσω! Τρομερα πραματα για eshop.Εισαι τυχερος φιλε..
p_under Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Να δώσεις το πιστωτικό πίσω και να πάρεις λεφτά δηλαδή;;; δεν έχω κάνει χρήση του πιστωτικού ακόμα. Απλά το τελευταίο αίτημα μου ήταν τα χρήματα μου πίσω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Η εταιρεια ηταν μονοπωλιο καποια στιγμη αλλα με δικα της λαθη βρεθηκε σε αυτη την κατασταση.Οσο αναφορα το service/support αν κλεισει δεν εχεις θεμα πιστευω αν μιλησεις απευθειας με τον κατασκευαστη, η οποία αντιπροσωπία μπορεί να σου ρίξει άκυρο σε περίπτωση παραεισαγωγής του eshop οπότε με τα μεταφορικά για εξωτερικό παίζει να σου βγει κι ακριβότερα στο τέλος... Αρα τελος καλο ολα καλα! Λογικα οντως θα ηταν μπρεδεμα στο λογιστηριο. αν όμως δεχόταν το πιστωτικό με την χαμηλότερη τιμή, κάτι μου λέει ότι μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται...
Grey Warden Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 η οποία αντιπροσωπία μπορεί να σου ρίξει άκυρο σε περίπτωση παραεισαγωγής του eshop οπότε με τα μεταφορικά για εξωτερικό παίζει να σου βγει κι ακριβότερα στο τέλος... αν όμως δεχόταν το πιστωτικό με την χαμηλότερη τιμή, κάτι μου λέει ότι μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται... Aν η παραεισαγωγή είναι από χώρα της ΕΕ δεν έχει κανένα δικαίωμα η αντιπροσωπεία να σου ρίξει άκυρο εκτός κι αν το συγκεκριμένο προϊόν δεν εισάγεται καθόλου στην Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα