SolicitedCrib4 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Αγόρασα πρόσφατα αυτήν την κάρτα για να μπορώ να συνδεομαι με wi-fi στο internet. Έχω το εξής πρόβλημα: Όταν ανοίγω τον υπολογιστή η κάρτα προσπαθεί να συνδεθεί με το modem μου αλλά ριχνει το internet. Δηλαδή μόλις ανοίγω τον υπολογιστή το internet πέφτει και δεν έχει και καμία άλλη συσκευή μου προσβαση στο internet. Τι κάνω; Απενεργοποιώ το modem και το ξαναενεργόποιω. Περιμένω μέχρι να ανοίξει πλήρως και τότε ο υπολογιστής μου συνδέεται κανονικά στο internet. Τι μπορώ όμως να κάνω για να μην πέφτει το internet όταν ανοίγω τον υπολογιστή αλλά να συνδέεται κατευθείαν;
SolicitedCrib4 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Αγόρασα πρόσφατα αυτήν την κάρτα για να μπορώ να συνδεομαι με wi-fi στο internet. Έχω το εξής πρόβλημα: Όταν ανοίγω τον υπολογιστή η κάρτα προσπαθεί να συνδεθεί με το modem μου αλλά ριχνει το internet. Δηλαδή μόλις ανοίγω τον υπολογιστή το internet πέφτει και δεν έχει και καμία άλλη συσκευή μου προσβαση στο internet. Τι κάνω; Απενεργοποιώ το modem και το ξαναενεργόποιω. Περιμένω μέχρι να ανοίξει πλήρως και τότε ο υπολογιστής μου συνδέεται κανονικά στο internet. Τι μπορώ όμως να κάνω για να μην πέφτει το internet όταν ανοίγω τον υπολογιστή αλλά να συνδέεται κατευθείαν; Κανείς δεν ξέρει;
Redman777 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 εχω το ιδιο προβλημα και εγω με μια παρομοια καρτα.... εγω εχω την TP-LINK TL-WN751ND .... οποιος ξερει κατι ας βοηθησει!
tenyson123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 http://forum.pfsense.org/index.php?topic=52473.0 Για τσεκαρε αυτο το λινκ,αναφερουν οτι εχουν το ιδιο προβλημα και προτεινουν λυσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα