Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσό που διαθέτουμε : 1000-1200

Χρήση υπολογιστή : Gaming(LoL κυρίως),θέαση ταινιών,Internet με αρκετές καρτέλες ανοιχτές.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Όχι κάτι συγκεκριμένο

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι και καταπροτίμηση άνω των 23'' ώστε να βολεύει στο Gaming και να ευχαριστίεμαι όσο το δυνατόν περισσότερο τις ταινίες
Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι 

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).: Κοζάνη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?  Δεν έχω πρόβλημα 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Καλύτερα να συναρμολογιθεί απο κατάστημα καθώς δεν γνωρίζω να συναρμολογώ Η/Υ αλλά άμα βγαίνουν φθηνότερα απο διαφορετικά καταστήματα μπορώ να βρω γνωστό να τα συναρμολογίσει

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Όχι,απο το ''θείο''

Επεξ/σία από Shiv
Δημοσ.

Σκοπευεις να παιζεις τετοιου ειδους παιχνιδια ελαφρια δλδ, ή προκειται να παιξεις οτι τελευταιο παιχνιδι βγαινει?? Και μαλλον ουτε το Overclock σε ενδιαφέρει σωστα?

Δημοσ.

Σκοπευεις να παιζεις τετοιου ειδους παιχνιδια ελαφρια δλδ, ή προκειται να παιξεις οτι τελευταιο παιχνιδι βγαινει?? Και μαλλον ουτε το Overclock σε ενδιαφέρει σωστα?

Κυρίως LoL θέλω να παίζω,αλλά θέλω να έχω πολύ καλό FPS.Το Overclock δεν το ξέρω και δεν το έχω ψάξει :P

Δημοσ.

Εχεις συνειδητοποιησει ετσι οτι δινεις απειρα λεφτα για παιχνιδι που το σηκωνει μια καρτα των 80€ στο max ετσι?? :P Θες να εξαντλησεις το budget σου ή να φτιαχτει μια συνθεση γυρω στα 600-700€? :P

• Like 1
Δημοσ.

Με μια σύνθεση στα 800€ με οθόνη θα παίζεις με άνεση και θα έχεις και πενα πολύ δυνατό σύστημα ! Δεν χρειάζονται τόσα χρήματα.

Κράτησέ τα για μελλοντική αναβάθμιση όσα περισσέψουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ιδιο build φτιαξαμε με την διαφορα ειχα βαλει την 7850 στα 140€ και επισης του ειχα βαλει 24αρα οθονη για να απολαμβανει καλύτερα τις ταινιες και το... LoL του :P

• Like 1
Δημοσ.

Για πολλούς λόγους καλύτερα να προτιμάται η 650ti Boost αντί της συγκεκριμένης 7850 και σίγουρα όχι για τα 7€ διαφορά στη τιμή! Με πιάνεις? ;)

24άρα είναι πολύ καλή σκέψη, έτσι κι αλλιώς θα του μείνει για πολύ καιρό και budget επιτρέποντος δε βλέπω γιατί όχι! 

πχ

https://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html

***Μετά τον άκρως επιτυχημένο 6300, ο διάδοχος 6350 είναι κατ' εμέ το next top vfm!  :devil:

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ guys,η αλήθεια είναι ότι είμαι άπειρος στο θέμα των Pc και δεν ήξερα πόσο θα χρειαστώ για μια σύνθεση,για αυτό τον λόγο και πόσταρα εδώ :P

Δημοσ.

Γι' αυτό κι εμείς σε περιποιηθήκαμε καταλλήλως! :P

Κράτα λοιπόν τα υπόλοιπα για διακοπές ή ότι άλλο τραβά η ψυχή σου. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...