stereotype Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Γεια χαρά!Πρόκειται να προχωρήσω σε αγορά laptop για τον αδερφό μου, ο οποιός ξεκινά φοιτητική ζωή. Χρήση για multimedia center, web browsing, software τύπου CAD και ελαφρύ gaming (όχι max settings..). Τιμή μέχρι ~500 ευρώ και με δόσεις, οπότε μάλλον αποκλείονται τα skroutzο-μάγαζα και περιοριζόμαστε σε λύσεις όπως Κωτσόβολος και Public.Μετά από έρευνα αγοράς στο ίντερνετ, κατέληξα στα εξής 2 μοντέλα, ένα Samsung κι ένα HP:Samsung NP450R5E-X01GR - Μαύρο - Public.gr: υπολογιστές, τηλεφωνία, gaming, περιφερειακά, βιβλία & comics, μουσική & ταινίεςHP Pavilion G6-2304 ev - Μαύρο - Public.gr: υπολογιστές, τηλεφωνία, gaming, περιφερειακά, βιβλία & comics, μουσική & ταινίεςΤο HP έχει ελαφρώς καλύτερο hardware (i5 3rd gen / AMD 7670m) σε σχέση με το samsung (i3 3rd gen / Nvidia GT 710) αλλα μικρότερη εγγύηση ( 1 χρόνο μόλις έναντι 2 του samsung). Η διαφορά στην τιμή είναι μόνο 43Ε.Τι θα μου προτείνατε? Εγώ κλίνω προς το ΗP τόσο λόγω χαρακτηριστικών όσο και ονόματος στην αγορά, αλλά με προβληματίζει η εγγύηση που είναι βαρύνουσας σημασίας σε ενα laptop.Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση, ευχαρίστως να την ακούσω!
~mxls~ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δεν σε πειράζει αυτό στο samsung: Οπτική μονάδα Όχι 1
stereotype Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Φιλε μου σε ευχαριστω, οντως δεν το ειχα προσεξει... Σοβαρο μειονεκτημα, αν και η χρηση των οπτικων μεσων εξαλειφεται σιγα - σιγα.
stereotype Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Παιδιά, άλλαξαν τα δεδομένα. Μπορώ να πληρώσω και τοις μετρητοίς με αντικαταβολή, οπότε μπαίνουν στο παιχνίδι και καταστήματα από skroutz.gr. Ψάχνω κάτι αξιόπιστο σε i3 ή i5 καλύτερα, με διακριτή κάρτα γραφικών. Βρήκα αυτό το HP Pavilion Sleekbook επίσης σε προσφορά Notebook HP Pavilion Sleekbook 15-b002 ev (i3-3217U/6GB/500GB) | You.gr Ποια είναι η γνώμη σας? Πιστεύω με μία επέκταση εγγύησης για +2 χρόνια από εδώ Msystems.gr - Προϊόντα - HP CarePack For Pavilion Notebooks (+2 years) Return to Depot είναι μία καλή επιλογή.
stereotype Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και σόρρυ αν κουράζω! Αν και το HP που ανέφερα στην αρχή φαίνεται φοβερό μηχάνημα για την τιμή του, ωστόσο θα το αποφύγω λόγω περιορισμένης εγγύησης...( στο Public μου ζητήσαν 120 Ε για επέκταση έως 3 χρόνια!). Η επέκταση ''CarePack For Pavilion Notebooks (+2 years) Return-to-Depot'' που πουλάει το Msystems δεν έχω καταλάβει ακόμα τί ακριβώς είναι...οπότε το αφήνω. Τελικά, μετά από ώωωρες ψαξίματος, καταλήγω στην αξιόπιστη λύση της Dell... Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο Inspiron 15 3521 ( το 2ο υπάρχει σε απόθεμα στο κατάστημα και είναι στα 479 Ευρώ): http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/DELL-INSPIRON-3521-I3-3217U-4GB-500GB,99452,397551,548513.html?langId=-18 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/DELL-Inspiron-15-3521-%28i5-3317U-4GB-500GB%29,99452,397551,822733.html?langId=-18 i5 3317u και Intel HD 4000 ή i3 3217u και AMD 7670m?? Ιδού η απορία... Το λάπτοπ προορίζεται όπως είπα και για ελαφρύ gaming του στυλ PES 2013, CS:GO, GRID 2 κλπ. Αξίζει να πάω σε i5 (με Turbo Boost) αλλά να χάσω σε γραφικά? Η διαφορά των 2 CPUs είναι εμφανής? Προς τα πού θα έγερνε για σας η ζυγαριά? Λεπτομέρειες θα μου πείτε, αλλά τι να κάνουμε...Ψάχνουμε πάντα το καλύτερο value for money !
Nick_Iommi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Επειδη μιλησες για φοιτητικη ζωη..Αν χρειαστει να τρεξεις matlab ο ι3 θα ζοριστει λιγακι.Αν ομως πεις οτι αυτο το λαπτοπ ειναι σε πρωτη προτεραιοτητα να φιλοξενησει παιχνιδια ,να μπαινει ιντερνετ και στη χειροτερη να τρεχει Αutocad tote i3+7670 ειναι μια χαρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα