Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!! Είμαι καινούργιος στο forum (βσκ το παρακολουθώ γενικά και ήθελα να ρωτήσω κάτι οπότε και έφτιαξα λογαριασμό) τέλος πάντων... Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το παραπάνω κινητό μέσο  internet και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις..

1)στο skroutz εκεί που λέει non regional εννοεί ότι ότι δέχεται sim οποιαδήποτε χώρας;

2)ποιο είναι το πιο έμπιστο κατάστημα από αυτά που βγάζει στην λίστα;

3)αν κάνω αγορά θα την κάνω με αντικαταβολή... Υπάρχει περίπτωση να με αφήσουν να δω αν το πακέτο μέσα έχει το κουτί του κινητού (μέσα στην ζελατίνα του φυσικά) ;; (μην μου πασάρουν κανένα μεταχειρισμένο)

4)σχετικά με την εγγύηση, αν πάθει κάτι το κινητό θα χρειαστεί να το στείλω στο κατάστημα και αυτοι στην αντιπροσωπεία;;

5)Καθώς με απασχολεί το θέμα της υποστήριξης και να έχω κοντά μου service ξέρετε αν υπάρχει αντιπροσωπεία της samsung στα δυτικά προάστια;;

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν συνηθίζω να κάνω αγορές απο το ιντερνετ και ψιλό φοβάμαι μήπως πάει κάτι στραβά!  :X  :P

• Moderators
Δημοσ.

Δες το sticky thread στην αρχή της σελίδας.  Αν κάποιο ερώτημα σου δεν έχει απαντηθεί ρώτησε εκεί. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...