Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις μετακομισα με τους γονεις μου και θελω να συνδεσω  το σταθερο με το μοδεμ.. τι προτεινετε καλωδιο ethernet (χρειαζετε περιπου 8-10 μετρα) η ασυρματη καρτα δικτυου(η οποια δεν υπαρχει, αν χρειαζετε θα αγοραστει)? και εχω οτε (24αρα αλλα ποιανει περιπου στα 8) να χρεισιμοποιησω το zte modem που μου δωσανε η το tg585v7 που ειχα απο τη forthnet?

Δημοσ.

Αν δε σε ενοχλεί το καλώδιο βάλε ethernet για ασφάλεια, γιατί τα wifi μερικές φορές αποσυνδέονται άνευ προσφανούς λόγου (από την εμπειρία μου στη χρήση τους) και επίσης για να μην έχεις άλλη μια πηγή ακτινοβολίας στο χώρο σου αν δεν είναι απαραίτητο.

Δημοσ.

μολις μετακομισα με τους γονεις μου και θελω να συνδεσω  το σταθερο με το μοδεμ.. τι προτεινετε καλωδιο ethernet (χρειαζετε περιπου 8-10 μετρα) η ασυρματη καρτα δικτυου(η οποια δεν υπαρχει, αν χρειαζετε θα αγοραστει)? και εχω οτε (24αρα αλλα ποιανει περιπου στα 8) να χρεισιμοποιησω το zte modem που μου δωσανε η το tg585v7 που ειχα απο τη forthnet?

αν μπορεις καλωδιο ethernet εννοειται καλωδιο.πιο σταθερο καταρχην .δευτερον 8-10 μετρα δεν ειναι τιποτα.παιζει σχεδον μεχρι 100 μετρα χωρις απωλεια.αν δεν θες να φαινεται το καλωδιο και θες να ειναι περιποιημενο  τοτε μπορειςνα το περασεις μεσα απο ενα επιτοιχιο καναλι.απο αυτα τα δυο θα προτεινα το thomson αφου του κανεις και ενα firmware update ειδικα αμα εχει το firmware το 7.χ.χ.χ και οχι καποιο απο τα 8.χ.χ.χ.απο εκει και περα μπορεις να δοκιμασεις και τα δυο να δεις ποιο παιζει πιο καλα πιο συγχρονιζει πιο ψηλα κτλ.το thomson γενικα ειναι πολυ σταθερο.αν εχει παλιο firmware σου λεμε πως να το αλλαξεις δενειναι κατι δυσκολο.επισης αν θες γραψε μας και τα χαρακτηριστικα της συνδεσης να δουμε τι παιζει γενικοτερα για τα 8 mbit που λες.αν τωρα το ενα ρουτερ παιζει καλυτερα και το αλλο ειναι πιο καλο στο wireless αν και δεν ξερω αν θα το κανεις με wireless τοτε μπορουν με ενα χ τροπο να μπουν και τα 2 πανω.το ενα σαν ρουτερ και το αλλο σαν access point.αλλα μην σε μπερδευω παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...