gtr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 καλησπερα σε ολους προβλημα οθονης σε laptop fujitsu amilo η μιση οθονη ειναι μαυρη ενω η αλλη μιση λειτουργει κανονικα σε εξωτερικη οθονη παιζει μια χαρα λογικα δεν ειναι καρτα γραφικων μαλλον η lcd τα τιναξε η inverter λογικα πως μπορω να σιγουρευτω τι απο τα δυο ειναι ευχαριστω.
xristosk Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 αυτή που είναι μαύρη αν ρίξεις φως πάνω με ένα φακό η οτιδήποτε, βλέπεις κανονικά πείσω εικονίδια κτλ? μου είχε τύχει παλιότερα να καεί μία λάμπα στο back light και φαινόταν κάπως έτσι.
gtr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) εκανα αυτο που μου ειπες αλλα και παλι μαυρο σκοτος θα βαλω και μια φωτο για καλυτερα. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2013 από gtr
gtr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 καλημερα την εβαλα ξανα την φωτο και εδω το λινκhttp://dc589.2shared.com/download/NST9wv9u/PICT0131.JPG?tsid=20130726-072634-2700e683
xristosk Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 όταν το κουνάς η φωτεινή πλευρά τρεμοπαίζει? λογικά δεν είναι inverter, μάλλον για πάνελ μου φαίνεται, το καλύτερο είναι να βρεις μια συμβατή οθόνη και να την δοκιμάσεις
coolerman Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 πρωτα πρωτα θα κοιτουσα την καλωδιοταινια.ινβερτερ δεν νομιζω να ειναι.(αν ειναι τεχνολογιας led η οθονη δεν εχει inverter) μετα πας σε αλλη οθονη
gtr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 το καλύτερο είναι να βρεις μια συμβατή οθόνη και να την δοκιμάσεις επανερχομαι μετα απο καιρο βρηκα συμβατη οθονη την δοκιμασα αλλα και παλι το ιδιο προβλημα + οτι εκαψα inverter βαλε βγαλε καπνισε ο inverter καθως δεν πατουσε καλα το βυσμα και τωρα μου δειχνει και σκουρα. πρωτα απο ολα που θα βρω inverter. και για τα υπολοιπα βλεπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα