Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους προβλημα οθονης σε  laptop fujitsu amilo η μιση οθονη ειναι μαυρη ενω η αλλη μιση λειτουργει κανονικα σε εξωτερικη οθονη παιζει μια χαρα λογικα δεν ειναι καρτα γραφικων μαλλον η lcd τα τιναξε η  inverter λογικα πως μπορω να σιγουρευτω τι απο τα δυο ειναι ευχαριστω.

Δημοσ.

αυτή που είναι μαύρη αν ρίξεις φως πάνω με ένα φακό η οτιδήποτε, βλέπεις κανονικά πείσω εικονίδια κτλ? μου είχε τύχει παλιότερα να καεί μία λάμπα στο back light και φαινόταν κάπως έτσι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκανα αυτο που μου ειπες αλλα και παλι μαυρο σκοτος  :-D θα βαλω και μια φωτο για καλυτερα.PICT0131.JPG?tsid=20130726-072634-2700e6

Επεξ/σία από gtr
Δημοσ.

όταν το κουνάς η φωτεινή πλευρά τρεμοπαίζει?  λογικά δεν είναι inverter, μάλλον για πάνελ μου φαίνεται, το καλύτερο είναι να βρεις μια συμβατή οθόνη και να την δοκιμάσεις   

Δημοσ.

πρωτα πρωτα θα κοιτουσα την καλωδιοταινια.ινβερτερ δεν νομιζω να ειναι.(αν ειναι τεχνολογιας led η οθονη δεν εχει inverter)

μετα πας σε αλλη οθονη

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

το καλύτερο είναι να βρεις μια συμβατή οθόνη και να την δοκιμάσεις 

επανερχομαι μετα απο καιρο βρηκα συμβατη οθονη την δοκιμασα αλλα και παλι το ιδιο προβλημα + οτι εκαψα inverter βαλε βγαλε καπνισε ο inverter καθως δεν πατουσε καλα το βυσμα και τωρα μου δειχνει και σκουρα. πρωτα απο ολα που θα βρω inverter. και για τα υπολοιπα βλεπουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...