Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια....πριν απο περιπου 2 εβδομαδες αγορασα απο τον κοτσοβολο το Dell Inspiron 7520 http://www.dell.com/us/p/inspiron-15r-se-7520/pd

Πλα λοιπον πηγαιναν μια χαρα..μεχρι που πριν απο καποιες μερες οταν τον αφησα ανοιχτο για να παω να φαω ελειψα για κανα τεταρτο οταν λοιπον κουνισα το ποντικι και μπηκα στο fb κολησε μετα απο πολλες προσπαθειες καταφερα και τον ξεκολησα ειπα και εγω τοτε οκ μπορει να εφταιγε η συνδεση ξανα μπαινω παλι τα ιδια μετα απο αυτο αργουσε υπερβολικα στα παντα οταν ομως τον εκανα επανεκινηση ολα ηταν φυσιολογικα το ιδιο το ξαναεπαθα αλλες 2 φορες και σημερα......Ρε παιδια επειδη ειναι καινουριο λαπτοπ και ειναι κριμα τα λευτα που εδωσα ξερετε μηπως τι σημβαινει???

υγ. θα προτημουσα να μην μπλεξω με τους μαλακες στο σερβις του κοτσοβολου και να μου πειτε εσεις αν μπορω να κανω κατι αλλο...

Ευχαριστω εκ τον προτερων.... :-)

Δημοσ.

Και γιατί να μπλέξεις με το σέρβις του Κωτσόβολου. Η dell φημίζεται για το service της. Dell έχω και εγώ σε εγγύηση και οι τεχνικοί τους είναι εξυπηρετικότατοι και ευγενέστατοι. Εγώ για βλακείες του λειτουργικού τους ενόχλησα και με εξυπηρέτησαν χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Τηλ στην Dell χωρίς καθυστέρηση 210 8129810

Σημείωσε σε ένα χαρτάκι το service tag ( είναι σε ταμπελακι κάτω από το λάπτοπ σου ) θα σου ζητηθεί.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...