Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα αγαπητοί συμφορουμίτες

Έχω μια 6950 της sapphire, την έκδοση με ένα ανεμιστηράκι: 

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102921

Πρόσφατα παρατήρησα ότι πιάνει πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε idle

Με το ανεμιστηράκι στο 65% περίπου 75 βαθμούς και στο 100% περίπου 70 βαθμούς

post-220905-0-85742000-1374751109_thumb.png

Αν δείτε εδώ http://www.insomnia.gr/topic/434137-i7-2600k-overclock/ που είχα ποστάρει παλια θερμοκρασίες είχε περίπου 40 βαθμούς σε idle.

Οπως καταλαβαίνεται μιλάμε για χαώδη διαφορά χωρίς να έχω πειράξει τίποτα στο pc από τότε.

Δεν τολμάω να την τεστάρω σε full load. Υπόψιν παρότι είναι καλοκαίρι, η θερμοκρασία στο δωμάτιο είναι πάντα γύρω στους 25 βαθμούς και η κάρτα δεν είναι overclocked.

Έχει κανείς καμια ιδέα για το τι παίζει να φταει;

Μήπως παίζει κάτι με τους drivers;

Δημοσ.

Εισαι σιγουρα "καθαρος"...προσφατα ειχα θεμα με τη θερμοκρασια της καρτας γραφικων γιατι ενα crack πολυ γνωστου προγραμματος "χρησιμοποιουσε" το pc μου για παραγωγη bitcoins...αν θυμαμαι καλα το Antivirus εβγαλε αρχεια σε ενα φακελο kernels ο οποιος δε φαινεται ακομα και αν εχεις επιλεξει εμφανιση κρυφων αρχειων...

Δημοσ.

Δίκιο έχεις μόλις το παρατήρησα και εγώ στο afterburner

post-220905-0-80015300-1374753213_thumb.png

Έβαλα το antivirus να κανει full scan

Αν μπορείς στειλε πμ ποιο προγραμμα έφταιγε στην περίπτωση σου

Δημοσ.

Τελικά πήγα στο task manager και έκλεισα τα processes ενα ενα μεχρι να πέσει το usage της gpu από το 100%. Αυτό έγινε όταν έκλεισα το explorer.exe*32

post-220905-0-96073900-1374763930_thumb.png

Αφού το έκλεισα δεν ξανάνοιξε και έκανα restart το pc για να το ξαναβρώ. Πάτησα right click --> open file location και με έβγαλε στο C:\Kernels\driver

post-220905-0-66734400-1374763929_thumb.png

όμως απ' ότι βλέπεται το explorer.exe*32 δεν υπάρχει εκει, το βρήκα όμως βάζοντας file:///C:/kernels/driver/ στο google chrome

post-220905-0-09573000-1374763928_thumb.png

έψαξε όλο το pc αλλά δεν βρήκα πουθενά το αρχείο για να το σβήσω

πως μπορώ να απαλλαγώ μόνιμα από αυτό;

να σβήσω όλο το φάκελο με kernel;

ξερεις κανείς με πιο προγραμμα σχετίζεται το συγκεκριμένο αρχείο;

Δημοσ.

Αυτο ακριβως ειχα και εγω...Αυτο που εκανα ηταν να σβησω ολα τα περιεχομενα του Kernel και ετσι διορθωθηκε...Θα σου προτεινα να κανεις format και να ελεγχεις ενε-ενα τα προγραμματα που κανεις εγκατασταση για να δεις ποιο σου κανει τη ζημια...

Δημοσ.

Το πρόβλημα διορθώθηκε σβήνοντας όλα τα αρχεία του φακελου kernels.

Το full scan με windows defender και ms security essentials έβγαλε καποια πραγματα αλλα μαλλον δεν εχουν σχεση με το συγκεκριμενο προβλημα.

Δημοσ.

Έχω την corsair H60 σε push/pull με δυο coolermaster sickleflow 120mm 2000rpm.

Χειμώνα οταν δουλεύουν στις full στροφες πιανει 25 βαθμους σε idle και maximum 60 σε 4.5GHz full load.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...