smoke0man2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησετε για αλλη μια φορα με την εμπερια σας λοιπον θελω να παρω ενα κολλητηρι ενα καλαι και μια βαση χρηση 8α ειναι για να φτιαξω κατι τσιπακια πανω σε μητρικξ και να κολλησω κατι λεντ με τον μετασχηματιστη τους οχι πολυ ακριβο γιατι ειμαι και προταρης και θα ηθεαλ να μαθω πια ειναι η διαφορα της ψιλης με της ψοντρης
Beep Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Νομίζω οτι αυτό το σετ θα σε καλύψει πλήρως Fixpoint 51213 Σετ κόλλησης 4 τεμαχίων με κολλητήρι 30Watt Τώρα αν εννοείς ποιά είναι η διαφορά μεταξύ ψιλής και χοντρής κόλλησης (καλάι), η ψιλή κάνει για κολλήσεις σε πλακέτα ενώ η άλλη για πιο μεγάλα πράγματα πχ χοντρό πηνιόσυρμα κτλ. Ελπίζω να σε βοήθησα!
smoke0man2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Εννοούσα μύτη . Έχεις δίκιο δεν το θέτω σωστά. Δηλαδή εγώ για αυτές τις δουλειές στ λέω πιο πάνω λέω λεπτό καλαι;
isay Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 ...και θα ηθεαλ να μαθω πια ειναι η διαφορα της ψιλης με της ψοντρης :rolleyes:
Beep Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Τώρα αν εννοείς ποιά είναι η διαφορά μεταξύ ψιλής και χοντρής κόλλησης (καλάι), η ψιλή κάνει για κολλήσεις σε πλακέτα ενώ η άλλη για πιο μεγάλα πράγματα πχ χοντρό πηνιόσυρμα κτλ. Αυτό ισχύει και για την μύτη... σου!
smoke0man2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Αντί να μου δώσετε επιλογές και συμβουλές το θέμα το ξεφτιλισατε. . Ευχαριστώ πολύ
tmjuju Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Τι τσιπάκια θες να κολλήσεις σε μητρική ? Είναι δύσκολο! Έχεις προηγούμενη εμπειρία με αντίστοιχες κολήσεις? Δες πρώτα κάνα tutorial στο youtube! Το φθηνό παραπάνω κολλητήρι για γενική χρήση όπως να κολλήσεις δυο led καλό είναι και θα σου μείνει και για άλλες ‘χοντρές’ δουλειές Μύτες λεπτές κ.ο.κ. θέλουν και την τέχνη τους , πριν κάνεις οτιδήποτε, οπωσδήποτε πειραματίσου σε ‘άχρηστο hardware’ 1
gamanos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Υπάρχει νόημα και πρόταση για κάτι καλύτερο; Οικιακή Χρήση για κιθαριστικά, ηλεκτρονικά και ότι προκύψει Κατι που να μην είναι κινέζικο δηλαδή και να μη σε προβληματίζει. Ή πάω στην αποπάνω πρόταση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα