gkotsop Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Tα χρέη, από μόνα τους δεν λένε τπτ. O οτε έχει 4 δις χρέη. Το θέμα είναι οι συνδρομητές που έχεις και η δύναμη στην αγορά, πχ λόγω της ζήτησης του περιεχομένου της συνδρομητικής, όπου έχει το πάνω χέρι λόγω της superleague κ μπασκετ, ελληνiκά και ευρωπαϊκά ( champions league, europa, euroleague) τα οποία είναι νο1 σε ζήτηση στην Ελλάδα, από όσους βλέπουν αθλητικά. Γι' αυτό οι τράπεζες βλέποντας, ότι με τις προσφορές 3play, που ξεκίνησε, μαζεύει κόσμο πολύ γρήγορα, αντί να "την κλείσουν- αφήσουν ξεκρέμαστη" κλπ, σενάρια που κυκλοφορούσαν κατά καιρούς, επαναδιαπραγματεύονται όρους κλπ, προκειμένου να μείνουν κι αυτές στο παιχνίδι. 1
Sirios8e Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Eiναι δυνατον ο οτε να εχει χρεη? Κι ομως ειναι.
st1979 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ειμαι στην forthnet συνδρομιτης 3 χρονια τωρα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος..αν την εξαγορασει η αποτυχια που λεγεται wind τοτε μαλλον με βλεπω στην cyta που επισης ειναι τρομερα καλη σαν παροχος.Ο λογος ειναι απλος...προοπτικη στο απολυτο " 0 " καποια στιγμη θα σκασει..και γενικα σαν παροχος ειναι καμμενο μαγαζακι..Ας ευχηθώ λοιπον να μεινει εκει στο 27% και να περναω καλα...
Sirios8e Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δυστυχως η cyta δεν καλυπτει πολλες περιοχες της Ελλαδας και θα σου'λεγα εγω. Θα τους εκανε ολους σκονη, με την προοπτικη και τιμες που εχει τωρα.
dimopou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Τις υποδομές τις έχει η forthnet, οπότε το ποιος θα είναι μέτοχος δεν είναι το κυριότερο κριτήριο για την πορεία και την εξέλιξη. Δηλαδή είτε είναι η Cocacola μέτοχος είτε η οποιαδήποτε, η ουσία είναι στην διοίκηση. πχ η απόφαση του CEO να τραβήξει για 3play, το οποίο έφερε στην forthnet τόσους νέους συνδρομητές, θα είχε την ίδια επιτυχία, ανεξαρτήτως μετόχων. Για μένα αυτά τα δύο μετράνε στην πορεία μιας εταιρίας, η διοίκηση και οι υποδομές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα