Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί ποιος είπε οτι είναι; εσύ? edit: Επίσης στο τέλος , έχουν κρατήσει ανέπαφη την οριτζιναλ ιστορία, που ο αυτοκράτορας δίνει χάρη μόνο σε έναν(και στον σωστό έναν) ο αυτοκράτορας δεν εμφανίζεται στη ταινία...
*nenya* Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Θα μπορούσε να μου πει κάποιος που την έχει δει αν αξίζει σε 3D; Δλδ φαίνονται τίποτα φλόγες, σπαθιά κλπ. σαν να πετάγονται όντως προς τα έξω ή μούφα το 3D στην συγκεκριμένη ταινία;
Demon13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δεν έχω δει 48fps, αυτό είναι το καλό 3d εδώ τα έμαθα και εγώ. Στο χόμπιτ η καλύτερη σκηνή 3d ήταν με μια μέλισσα, οπότε δεν πάει έτσι. Εντυπωσιακές σκηνές δεν έχει όχι, εκτός απο την μάχη με τον "δράκο" στο τέλος. Λίγα πράγματα. Σου αρέσει το 3d; Αν ναι δες την έτσι.
*nenya* Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μου αρέσει το 3D αρκεί να είναι οντως 3D. Π.χ. Αν είναι όπως στο Gravity θα είμαι ικανοποιημένη. Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App
KilliK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Στο χόμπιτ η καλύτερη σκηνή 3d ήταν με μια μέλισσα αυτη δεν ηταν μελισσα, ηταν σκετο γομαρι.
*nenya* Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Την είδα απόψε (όχι 3D τελικά). Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσες αρνητικές κριτικές. Η σκηνοθεσία ήταν γρήγορη, με νεύρο. Τα τοπία, τα σκηνικά και τα κουστούμια πανέμορφα. Οι Ιάπωνες ηθοποιοί ταλαντούχοι και ο Κιάνου (όσο ατάλαντος κ να θεωρείται από πολλούς) έπαιξε καλά δίπλα τους. Το σενάριο, η ιστορία των Ρονιν, μου άρεσε πολύ κ τα εφέ ήταν επίσης προσεγμένα. Η ταινία μέχρι το τέλος δε έκανε καθόλου κοιλιά. Και το ίδιο το τέλος μου άρεσε πολύ. Άνετα 8,5/10 ή και 9. Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App 1
Skylined Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Σαν ταινία δηλαδή σκηνοθεσία, ηθοποιοί, σκηνικά, εφέ κτλ είναι ΟΚ. Σαν υπόθεση είναι μια ακόμα ταινία εκδίκησης με ένα twist: Για να σταματήσει ο κύκλος της εκδίκησης και να μην υπάρξουν περαιτέρω συνέπειες για άλλους οι 47 ronin θυσιάζουν τους εαυτούς τους Το γεγονός ότι επιδεικνύουν ανώτερη ηθική σώζει για μένα την ταινία, και είναι και ιστορικά αληθινό το γεγονός αλλά και πάλι αδυνατώ να ξεφύγω από τη σκέψη ότι είναι μια ακόμα ιστορία εκδίκησης.
*nenya* Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Και τί κακό έχει που είναι άλλη μια ιστορία εκδίκησης; Είναι σαν να λέμε 'Α ρε γαμώτο, άαααλλη μια ιστορία τρόμου, άαααλλη μια ιστορία μυστηρίου, άαααλλη μια ιστορία αγάπης κλπ.' Έτσι είναι αυτά, τα πιο δυνατά θέματα και συναισθήματα θα συνεχίσουν για πάντα να εμπνέουν τους σκηνοθέτες.
ultrobyr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 μια χαρα ταινιουλα ηταν. ειδικα απο φωτογραφια εγω το ευχαριστηθηκα οπως και γενικως περι ιαπωνιας κτλ.
Kromax Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 ακομα δεν εχει βγει σε dvd ε?και δεν βρηκα κανενα copy της προκοπης στο νετ...
Skylined Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Και τί κακό έχει που είναι άλλη μια ιστορία εκδίκησης; Είναι σαν να λέμε 'Α ρε γαμώτο, άαααλλη μια ιστορία τρόμου, άαααλλη μια ιστορία μυστηρίου, άαααλλη μια ιστορία αγάπης κλπ.' Έτσι είναι αυτά, τα πιο δυνατά θέματα και συναισθήματα θα συνεχίσουν για πάντα να εμπνέουν τους σκηνοθέτες. Το "για πάντα" μη το δένεις κόμπο, αν δεν ξεφύγουμε ως είδος από κατώτερα συναισθήματα όπως αυτό της εκδίκησης (ανταπόδοση του κακού με κακό) δεν είναι διόλου απίθανο να πάψουμε να υπάρχουμε. Ή για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ίσως να πρέπει να ξεπεράσουμε αυτό το επίπεδο και τα συναισθήματα/σκέψεις που το συνοδεύουν.
KilliK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 η εκδικηση ειναι κατωτερο συναισθημα, μεχρι να υποφερεις ο ιδιος.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα