6xXx6 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 εγώ νομίζω ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρων ολα αυτά τα fantasy στοιχεια δινουν μια αισθηση anime Ton Keanu Reeves που τον ξεθαψανε?
hurin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μια χαρά φαίνεται ο Κιάνου, σε κάτι φώτο τελευταία φαινόταν καμιά 30ρια κιλά βαρύτερος. Μήπως θα προτιμούσατε στη θέση του τον Φάρελ?
iniohos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Κατι μεταξυ Matrix και LOTR.Αυτο που καταλαβα τουλαχιστον απο το τρεϊλερ ειναι πως εχει την υποθεση του matrix σε LOTR περιβαλλον/εποχη.
kostas_dr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Κατι μεταξυ Matrix και LOTR Μάλλον μεταξύ Matrix και The Last Samurai θα' λεγα.
iniohos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δεν εχω δει το the last samurai, οποτε δεν εχω μετρο συγκρισης. Παντως πιστευω πως δεν εχει κατι πρωτοτυπο η ταινια....τουλαχιστον απο αυτο που ειδα στο τρεϊλερ. Για αρπαχτη μου μοιαζει.
Superuser Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 μόλις είδα το τρέιλερ.. μαγείες,τέρατα,πετάω γιατί είμαι ο γαμάω,κτλ.. όχι... καλύτερά το The Last Samurai...
Xorxhs! Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Το είδε κανένας? Διαβάζω τα χειρότερα ωχ!! Αν και ειχα ξενερωσει με τον Reeves..έλεγα μήπως κάνει την υπερβαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα