iagouaros Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Καλημέρα, έχω εδώ και 2 μέρες την παραπάνω κάρτα και είπα να την τεστάρω στο bf3. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα άλλες φορές μικρό, άλλες μεγάλο αρχίζει να λαγκάρει τρελά το παιχνίδι, κοιτάζω Ping χαμηλά, fps 70-80, κλείνω server ανοίγω άλλον τα ίδια, κάνω restart και ξαναμπαίνω όλα οκ, παίζω για κάποιο διάστημα και πάλι τα ίδια, τι σκ@τ@ είναι;;; Η θερμοκρασία της κάρτας είναι στους 70 βαθμούς, δεν την έχω πειράζει καθόλου τα ρολόγια της. Δεν είχα πολύ χρόνο για να την τεστάρω και σε άλλα παιχνίδια για να δω τι γίνεται....
umbrella co. Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δοκιμασες να παιξεις offline να δεις αν κανει τα ιδια?
SPANK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μπορεί να ειναι στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίξε ενα campaign οπως ειπε και ο φίλος και δοκίμασε και καποιο αλλο παιχνίδι να δεις αν το κανει και εκει, επίσης δοκίμασε με το vsync ανοιχτό και κλειστό και βάλε καινούργιους drivers
iagouaros Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Ok, θα την λιώσω σήμερα και θα δοκιμάσω αυτά που μου είπατε, για να δω τι γίνεται, ευχαριστώ .....
iagouaros Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δεν μου το έχει ξανακάνει, το δοκίμασα 6-7 ώρες σε διάφορα παιχνίδια και στο bf3 mp και όλα καλά, τι να πω δεν ξέρω... μάλλον είχε το bf3 πρόβλημα και τώρα το φτιάξανε. Αυτό εύχομαι.... ευχαριστώ για την βοήθεια σας....
gotigreco Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Αυτή η κάρτα γραφικών είναι καλύτερη απο αυτήν http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=02G-P4-2765-KR&family=GeForce 700 Series Family&uc=EUR?
Prospector8 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 H gigabyte απο την evga? Ε ειναι ψηλοκαλυτερη απο θεμα θερμοκρασιων (οχι κατι το φοβερο) και η gigabyte εχει μεγαλυτερο Oc.
Hawk7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Η gigabyte προσωπικα για εμενα ειναι η καλυτερη υλοποιηση ολων.Ουτε evga,ουτε asus ουτε τιποτε. Κρατα την αυτη που εχεις και προσεξε την καλα για να την χαρεις.Εχει καλυτερες επιδοσεις και oc.
Prospector8 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μονο για την εξυπηρέτηση της εταιρείας στην Ελλάδα εχω ακουσει καποια παράπονα αλλα και παλι ειναι αν σου κατσει περιπτωση πιστεύω..
Doc1355 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Καλά αυτό για τις καλύτερες επιδόσεις μην το δένετε και κόμπο..ανάλογα σε τι κάρτα θα πέσεις πάντα. 1
Hawk7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Καλά αυτό για τις καλύτερες επιδόσεις μην το δένετε και κόμπο..ανάλογα σε τι κάρτα θα πέσεις πάντα. Σιγουρα εξαρταται απο το κομματι,αλλα ως επι το πλειστον η giga,οποια καρτα αυτης εχω δει σε benchs σε συγκριση με αλλες μεγαλες εταιρειες και στους ιδιους χρονισμους ειναι σκυλι πραγματικα!Μητρικες δεν δουλεψα να πω την αληθεια,αλλα καρτες περασαν τρεις απο τα χερια μου και σε nvidia και σε amd.Aσε που δεν εχει χιλια bios οπως την asus,που αρχικα βγαλανε την custom,μετα την oc και μετα την top.Φυσικα το πληρωσε,διοτι στις τελευταιες διαβαζω πολλα παραπονα στις top για artifacts,κολληματα κ.α.λογω υπερχρονισμου. Οταν βγαζεις κατι και δεν το δοκιμαζεις,η' δεν βαζεις αλλο hardware(καλυτερους πυκνωτες κλπ),σου γυρναει μπουμεραγκ. Η msi εχει προβληματα αρκετα,αλλα εχει τα πιο επιτυχημενα bios σε καρτες(ξεκλειδωτα). Mε λιγα λογια,πρεπει να ενημερωνεσαι καθε μερα σε θεματα υπολογιστων,για να μην φας καμια στο κεφαλι.Αν υπαρχει εγγυηση την γλιτωνεις,αλλιως το ξαν'αγοραζεις. Η επομενη καρτα μου σιγουρα θα ειναι gigabyte.Αν δεν βγει κατι καλυτερο σε amd και σε nvidia απο titan,περιμενω την custom της gigabyte σε titan. http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.pcper.com/files/imagecache/article_max_width/news/2013-06-06/Gigabyte%2520GTX%2520Titan%2520GPU%2520With%2520Windforce%2520450W%2520Cooler.jpg&imgrefurl=http://www.pcper.com/news/Graphics-Cards/Computex-2013-Gigabyte-Preparing-Custom-GTX-Titan-WindForce-450W-Cooler-Some-Ass&h=401&w=602&sz=63&tbnid=ALmXPLAw3Fr67M:&tbnh=90&tbnw=135&zoom=1&usg=__oXLpA3O6MxviK0lYdNtnV8QEm4U=&docid=dzcQGbKKUHaE0M&sa=X&ei=Qyj2UdrtHIbusgbO1IHQCA&ved=0CEQQ9QEwAQ&dur=381
Doc1355 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ναι δεν διαφωνώ σε αυτό που λες απλά η Giga με αυτά που βλέπω τώρα τελευταία με έχει απογοητεύσει πολύ.. Απο 770 πάντως που έχω δει δεν βλέπω να είναι καλύτερες σε επιδόσεις. Σε προηγούμενες γενιές ήμουν και εγώ ευχαριστημένος (Gigabyte 6970 είχα) αλλά με τις 7xxx είδα πολλές κουλαμάρες από την εταιρία!
Hawk7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 αλλά με τις 7xxx είδα πολλές κουλαμάρες από την εταιρία! Oπως;σε ρωτω για να ξερω,μην πεσω σε κατι αρνητικο μελλοντικα.Εχει προβλημα σε HW η' σε bios και χρονισμους;
Fulgore1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Το θεμα παντως με την evga 760 ειναι οτι κοστιζει 32ευρο λιγοτερα απο http://www.skroutz.gr/s/3540594/Gigabyte-GeForce-GTX760-2GB-WindForce-3X-OC-rev-2-0.html,αν βεβαια βγαλεις απεξω το θεμα διαθεσιμοτητας .Η Gigabyte παντως σε γενικες γραμμες ειναι αξιοπιστη(για την Ελληνικη αγορα βεβαια).Καλες τιμες,καλα προιοντα και 3 χρονια εγγυηση,νομιζω ειναι οτι ακριβως ζητα ο καταναλωτης.
gotigreco Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Είμαι έτοιμος να αγοράσω αυτήν την κάρτα λόγω μη διάθεσης της αντίστοιχης evga, ελπίζω να μην βγάλει κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα