Simos805 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Εκτέλεσα σήμερα την εντολή sfc /scannow και μου λέει αυτό στο screenshot. Το αρχείο log που λέει όταν πάω να το ανοίξω μου λέει δεν επιτρέπεται η πρόσβαση. Πώς μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα?
hawkpilot Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μήπως προσπαθείς να ανοίξεις το log χωρίς δικαιώματα διαχειριστή?
Simos805 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μήπως προσπαθείς να ανοίξεις το log χωρίς δικαιώματα διαχειριστή? Εγώ είμαι admin του υπολογιστή και όταν κάνω δεξί κλικ στο αρχείο log δεν έχει επιλογή για εκτέλεση ως διαχειριστής οπότε λογικά ως διαχειριστής το ανοίγω
hawkpilot Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Εγώ είμαι admin του υπολογιστή και όταν κάνω δεξί κλικ στο αρχείο log δεν έχει επιλογή για εκτέλεση ως διαχειριστής οπότε λογικά ως διαχειριστής το ανοίγω Κάνοντας δεξί κλικ πάνω σε text αρχείο δεν πρόκειται ποτέ να δεις επιλογή ανοίγματος σαν διαχειριστής. Άνοιξε ένα notepad με δικαιώματα διαχειριστή και μέσα από αυτό άνοιξε το log. 1
Gtr34 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Έχουν γίνει πολλές αναφορές σχετικά με το πρόβλημα στο sfc έτυχε και σε έμενα .Η αιτία φαίνεται ότι είναι η εγκατάσταση του update ΚΒ2821895 ρίξε μια ματιά Site: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-windows_update/kb2821895-windows-8-x64-update-06112013-problem/eed54c3d-37c2-4965-8974-3f323b4e8e24">εδώ να πάρεις μια ιδέα αναφέρεται και πως θα λύσεις το πρόβλημα.
Simos805 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 <p>Έχουν γίνει πολλές αναφορές σχετικά με το πρόβλημα στο sfc έτυχε και σε έμενα .Η αιτία φαίνεται ότι είναι η εγκατάσταση του update ΚΒ2821895 ρίξε μια ματιά εδώ να πάρεις μια ιδέα αναφέρεται και πως θα λύσεις το πρόβλημα.</p> Έκανα αυτό που λέει στο site και μετά από αρκετή ώρα που είχε σταματήσει στο 20% λέει η λειτουργία που ζιτήσατε απέτυχε. Sent from my iPad using Insomnia
Gtr34 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Έκανα αυτό που λέει στο site και μετά από αρκετή ώρα που είχε σταματήσει στο 20% λέει η λειτουργία που ζιτήσατε απέτυχε. Sent from my iPad using Insomnia Είναι σοβαρό το πρόβλημα που έχει προκύψει με αυτό το update , και η microsoft για την ώρα δεν βλέπω να το έχει λύσει , παρακολουθώ το θέμα στο microsoft community αρκετά συχνά μήπως και υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση αν έχουμε εξελίξεις θα ενημερώσω , για την ώρα δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω για να σε βοηθήσω . Μπορείς βεβαία να δοκιμάσεις να κάνεις απεγκατάσταση την συγκεκριμένη ενημέρωση και στη συνεχεία να την μπλοκάρεις η ξανακάνεις format και μπλοκάρεις την ενημέρωση ευελπιστώντας στο μέλλον να λυθεί το θέμα. restore point πριν δοκιμάσεις οτιδήποτε και backup τα δεδομένα σου
Simos805 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Έκανα αυτό που λέει στο site και μετά από αρκετή ώρα που είχε σταματήσει στο 20% λέει η λειτουργία που ζιτήσατε απέτυχε. Sent from my iPad using Insomnia Είναι σοβαρό το πρόβλημα που έχει προκύψει με αυτό το update , και η microsoft για την ώρα δεν βλέπω να το έχει λύσει , παρακολουθώ το θέμα στο microsoft community αρκετά συχνά μήπως και υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση αν έχουμε εξελίξεις θα ενημερώσω , για την ώρα δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω για να σε βοηθήσω . Μπορείς βεβαία να δοκιμάσεις να κάνεις απεγκατάσταση την συγκεκριμένη ενημέρωση και στη συνεχεία να την μπλοκάρεις η ξανακάνεις format και μπλοκάρεις την ενημέρωση ευελπιστώντας στο μέλλον να λυθεί το θέμα. restore point πριν δοκιμάσεις οτιδήποτε και backup τα δεδομένα σου οκ σε ευχαριστώ. Εφόσον δεν μου δημιουργεί κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα (κατατάλλα ο υπολογιστής μια χαρά δουλεύει) θα το αφήσω περιμένοντας τη microsoft να το διορθώσει με επόμενη ενημέρωση.Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα