shadowmann Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 καταρχήν το PC το ξεκινάω από το πληκτρολόγιο η το ποντίκι πατώντας ένα κουμπί. και έχουμε και λέμε ενώ είναι κλειστός ο υπολογιστής αν σβήσω έναν ανεμιστήρα που έχω πάνω σε ένα πολυμπριζο που είναι στο ίδιο πολυμπριζο που είναι και ο υπολογιστής ως διά μαγείας ανοίγει...! ακούω γνώμες!
sugarias Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα, μηπως έχεις επιλέξει στο bios μα ανάβει το pc μετά από διακοπή ρεύματος; Αν ναι ίσως σβήνοντας τον ανεμιστήρα δίνει το πολύμπριζο λίγο μεγαλύτερη ταση και ο υπολογιστης ανάβει Sent from my iPhone using Insomnia
ALWERT1234 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Φιλε βγαλε την μπαταρια της μητρικης για κανα 5 λεπτα αποσινδεσε ολα τα καλοδια οπος ρευματος οθονης enternet απο το pc και μετα απο 5 λεπτα βαλε ξανα την μπαταρια και τα καλοδια ρευματος οθονης enternet.
SPANK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Βασικά βάλε το pc κατευθείαν στην μπρίζα η άλλαξε πολύμπριζο μηπως δημιουργεί κανενα πρόβλημα με το ρεύμα που περνάει , αλλα μαλλον ειναι αυτο που λεει ο sugarias με το bios
shadowmann Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 στο bios η ρύθμιση είναι να παραμένει off μετά από διακοπή. τι γίνετε...? και δεν το κάνει πάντα
ALWERT1234 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Φιλε βγαλε την μπαταρια της μητρικης για κανα 5 λεπτα αποσινδεσε ολα τα καλοδια οπος ρευματος οθονης enternet αλλα το ποιο πιθανο να μην κανει καλη επαφη το πολυμπριζο σινδεσε το pc σου σε αλη πριζα σου ελενξε μηπως δεν εχει γειωση γιατι μπορει σου το μπλοκερνει η να σου καψει καμια ram-καρτα γραφικων γιατι εγω απο γειωση την εχω πατησει...
shadowmann Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 επαναφέρω το θέμα γιατί ακόμα λύση δεν έχει βρεθεί... έχω κάνει τα πάντα και τίποτα. να πω επίσης πως αυτό δεν το έκανε με το προηγούμενο PSU. το συγκεκριμένο PSU κάνει αρκετό coil whine ακόμα και όταν ο υπολογιστής δεν είναι ON και επίσης πλέον κάνει και ένα άλλο κουφό, όταν πάω να ξεκινήσω το PC από το mouse απλά ανάβει το mouse στο δε keyboard αν πατήσω ένα πλήκτρο ανάβουν μερικά κουμπιά και αν πατήσω μερικές φορες ακόμα ανάβουν όλα τα πλήκτρα και ο μονος τρόπος για να ξεκινήσει είναι να πατήσω το power button από το PC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα