qsis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Το ξερω οτι εξαναγκαζει το ota 3 φορές το έκανα σε 7αρι φίλου που δεν ερχόταν και ήρθε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 3 φορές το έκανα σε 7αρι φίλου που δεν ερχόταν και ήρθε Μάλλων θα το κάνω και εγω σημερα!Το περίεργο οτι καθυστέρησε για το 7αρι!Η 4.2.2 μου ήρθε την επόμενη μερα,μετα που ανακοινωθικε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Αρχισαν τα παρατραγουδα! Εκανα το τρικ,το βρήκε με την πρωτη και περασα την 4.3!Ομως τωρα μου βγαζει error server στο play,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ στον κυριο user και οχι στον αλλο που ειναι ο δευτερεύον της κοπέλλα μου! Ξερει κανείς τι συμβαινει και πως διορθώνεται? Update:Το ελυσα.Αφαιρεσα τον google account απο τα settings και τον ξανα προσθεσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ρε παιδιά έχει έρθει σε εσάς με vanilla Nexus 4;Εμένα τίποτα ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ρε παιδιά έχει έρθει σε εσάς με vanilla Nexus 4;Εμένα τίποτα ακόμη. Mολις του ηρθε στο κινητο του αδερφου μου.(για ξανατσεκαρε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Για galaxy s4 ξέρουμε τίποτα.Στο google βρήκα μόνο για το google edition και πάλι λέει "soon". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venumis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Αυτα ειναι κολπα ζορικα που κανουν στις ινδιες ...... πηρα ΟΤΑ update Following trick worked for me .... Mumbai, India 1) Click menu -> settings -> apps 2) swipe over to the "All" category 3) scroll down and look for Google Services Framework and click it 4) click "clear cache" and "clear data" 5) go to phone dialer 6) type in: *#*#2432546#*#* (*#*#CHECKIN#*#*) 7) wait for the notification "checkin succeeded" (might take about 10-15 seconds) 8) Now go and try checking for your update. If it doesn't work, relax and repeat the procedure. Το κάνω αυτο απο προχτές το βραδύ ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Οχι πάντα με το "Google Services Framework" Με το που γύρισα την γλώσσα στα Αγγλικά μου ήρθε ΟΤΑ αμέσως ! Δεν ξέρω αν ηταν σύμπτωση, δοκιμάστε το. Ολα αυτα σε Galaxy Nexus με 4.2.2 όλα μαμά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keepgoing Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Και με δυνατότητα (έστω πειραματική) να κόβεις permissions απο εφαρμογές. Και χωρίς root όπως χρειάζεται μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ήρθε σήμερα στο Γερμανικό μου 4αρι. Έκανα την αναβάθμιση κανονικά,δεν πειράχτηκε τίποτα από ότι είχα μέσα. Δεν παρατήρησα τίποτα το διαφορετικό,ούτε κακό ούτε καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftaxiaskostas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Απο δυνατότητες πάνω κάτω ίδιο με το 4.2. Τα πολαπλά προφίλ είναι χρήσιμα, ειδικά όταν το tablet σου το περιεργάζονται συχνά "περίεργοι" Στο Nexus 7 παρατήρησα μεγάλη βελτίωση στη μπαταρία. Με την 4.2 είχα κατανάλωση περίπου 10% τη μέρα σε πλήρη αδράνεια. Απο χτές με την 4.3 και με χρήση μισής ώρας, έπεσε 8%/ μέρα. Δηλαδή πολύ καλύτερα! Από smoothness δεν είδα διαφορά, ίδιο και ίσως λίγο καλύτερο. Πάντως δεν χόρτασα, μου έμεινε πολύ όρεξη ακόμα για το 5.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Απο δυνατότητες πάνω κάτω ίδιο με το 4.2. Τα πολαπλά προφίλ είναι χρήσιμα, ειδικά όταν το tablet σου το περιεργάζονται συχνά "περίεργοι" Στο Nexus 7 παρατήρησα μεγάλη βελτίωση στη μπαταρία. Με την 4.2 είχα κατανάλωση περίπου 10% τη μέρα σε πλήρη αδράνεια. Απο χτές με την 4.3 και με χρήση μισής ώρας, έπεσε 8%/ μέρα. Δηλαδή πολύ καλύτερα! Από smoothness δεν είδα διαφορά, ίδιο και ίσως λίγο καλύτερο. Πάντως δεν χόρτασα, μου έμεινε πολύ όρεξη ακόμα για το 5.0 Τι είναι αυτά τα πολλαπλά προφίλ και πως τα βρίσκεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Settings/users/ add user Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Settings/users/ add user Αυτο ειναι για multiple users και υπάρχει απο τη 4.2! Α τωρα προσεξα οτι εχουν βάλει και εξτρα δυνατοτητα,να προσθετεις και προφιλ στο καθε user! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venumis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Εγω δεν εχω καταλαβει απο που μπαινει και αλλο προφιλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Εγω δεν εχω καταλαβει απο που μπαινει και αλλο προφιλ. Οταν διαλέξεις add user σου βγάζει δυο επιλογες.Η μια για να προσθέσεις user και η αλλη για να προσθέσεις καποιο προφιλ στο user που είσαι για να εχουν περιορισμενες δυνατοτητες οι αλλοι οταν μπαίνουν στον user σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα