Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

oxi, δεν μπορεις να παιξεις πχ ενα βιντεο-φωτο που εχεις τραβηξει στο κινητο σου - ταμπλετ στην TV. Μονο online περιεχομενο και για οσες εφαρμογες το υποστηριζουν.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή, για να καταλάβω, το chromecast δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον WD media player?

Δεν μπορεί δηλαδή να streamάρει τα βίντεο και τις φωτογραφίες που έχω στο PC μου, αλλά μόνο  online υπηρεσίες, όπως Youtube?

Δημοσ.

Εαν δεν steamαρει δικά μου βίντεο και φωτογραφίες δεν μ' ενδιαφέρει . Με το WD media player μέχρι τώρα μια χαρά είμαι. 

Επίσης το δεύτερο σημείο που πρέπει να προσέξουμε είναι σε τι ανάλυση steamαρει . Διότι αν δεν υποστηρίζει full HD καλύτερα να το βλέπεις στο tablet .

Mάλλον μαρκετίστικο κόλπο είναι αν κρίνω και από την τιμή του. 

• Like 1
Δημοσ.

to streaming δεν το κανει το κινητο σου-ταμπλετ... γινεται ασυρματα μεσω του router σου και του chromecast.

Το κινητο σου-ταμπλετ ειναι απλα το "κοντρολ" ....

Αν αντεχει το ασυρματο δικτυο σου 1080p και εχεις πολυ καλη συνδεση ιντερνετ , τοτε θα βλεπεις τα youtube video σε 1080, αλλιως σε μικροτερη αναλυση

Δημοσ.

ο πιο πολυς κοσμος μπερδευτεαι και νομιζει οτι ειναι μια συσκευη οπως το apple tv - ή αλλη παρομοια συσκευη... δεν ειναι ομως!

Δημοσ.

to streaming δεν το κανει το κινητο σου-ταμπλετ... γινεται ασυρματα μεσω του router σου και του chromecast.

Το κινητο σου-ταμπλετ ειναι απλα το "κοντρολ" ....

Αν αντεχει το ασυρματο δικτυο σου 1080p και εχεις πολυ καλη συνδεση ιντερνετ , τοτε θα βλεπεις τα youtube video σε 1080, αλλιως σε μικροτερη αναλυση

οπότε πάπαλα....είναι απλώς ένα gadgetακι και τίποτε παραπάνω και όπως είπα το marketing έκανε πολύ καλή δουλειά με το συρτάκι.

Δημοσ.

Ναι ο κος Στηβ Βρανάκης από την Κρήτη είναι καλλιτεχνικός διευθυντής της Google.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι ο τίτλος του άρθρου δεν είναι ενδεικτικός των δυνατοτήτων της συσκευής, αφού αν το διαβάσει κάποιος, θα σκεφτεί αμέσως ότι κάνει και τοπικό streaming αρχείων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...