Προς το περιεχόμενο

Εγκατασταση Kali Linux

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπερα

θελω να βαλω το kali μαζι με windows 8 pro που τα εχω ειδη δηλαδη dual boot, αλλα πως θα γινει αυτο; δεν εχει την επιλογη οπως στα ubuntu 

ειδα ομως Link.png Site: http://docs.kali.org/installation/dual-boot-kali-with-windows">εδω πως κανεις απλα εγκατασταση και γινετε μονο του, το ερωτημα μου ειναι αν το kali πρεπει να το εγκαταστησω στον ιδιο σκληρο με των windows;

Δημοσ.

κανε αυτο που θες σε vbox, το kali δεν ειναι λειτουργικο

Το Kali προφανώς και είναι Operating System με βάση το Linux, δεν χρειάζεται να το κανεις install αφού μπορεί και τρέχει Live από DVD η USB.

Με Virtualization το Kali θα κληρονομήσει τις ατέλειες του vbox και δεν θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα πάντα άμα τρέχεις κάτι natively πάει πολύ καλύτερα

Δημοσ.

Δεν βλέπω κάποιον λόγο να μην το κάνεις εφ'όσον το θέλεις κάτι τέτοιο.Από την στιγμή που το τοποθετείς σε διαφορετικό partition στον δίσκο δεν θα έχεις πρόβλημα.Βέβαια δεν ξέρω κατα πόσο θα μπορούσαν να σου δημιουργήσουν προβλημα τα 8 αφού έχουν κάποιες δικλίδες ασφαλείας σχετικά με τα dual boot.

To vbox είναι καλό αν θέλεις να κάνεις μόνο κάποια περιορισμένη χρήση.Αλλά γνώμη μου είναι οτι αν θέλεις να κάνεις πιο εκτεταμένη χρήση να το εγκαταστήσεις.Το Kali είναι λειτουργικό αφού αποτελεί μια διανομή linux,συνέχεια του backtrack.

Επισκέπτης
Δημοσ.

δηλαδη πρεπει να σπασω τον σκληρο που ειναι τα windows και να το εγκαταστεισω εκει για να κανει dual boot;

Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...