aetos1988 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Έχω αυτή την ψύκτρα http://www.xigmatek.com/product.php?productid=99&type=photo και χθές έκανα μια ανανέωση στην πάστα , έβαλα αυτή http://www.arcticsilver.com/as5.htm οι θερμοκρασίες είναι ίδιες με πρίν δηλαδή 60 βαθμούς . Ο cpu είναι στοκ. Είναι φυσιολογικό ; Μήπως δεν την έβαλα καλά; Το ξέρω είμαι υπερβολικός που άνοιξα το θέμα αλλά έχω ''κόλλημα'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Κατ'αρχην όλες οι ψύκτρες την αξία τους την δείχνουν σε load κ όχι σε idle. H καλή πάστα θα σου κάνει καλή δουλειά σε βάθος χρόνου δεν θα σου ριξει την θερμοκρασία και πολύ περισσότερο την idle. Αν θέλεις να δεις διαφορά σε ολη την κλίμακα βαλε άλλο ένα φουρφουρι Push στην ψυκτρα που εχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Οκ ευχαριστώ , σε load έχω 60 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Super για την εποχή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Με ιδιο επεξεργαστη και ψυχτρα μετα απο καμια ωρα Metro Last Light 59-60 και σε idle 37-38 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Οκ ευχαριστώ είμαι εντάξει από θερμοκρασίες.Είχα την εντύπωση ότι ήταν υψηλές οι θερμοκρασίες και δεν εγκατέστησα καλά την ψύκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα