natsos88 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Καλησπερα παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση αν μπορω να βρω εναν κωδικο προσβασης στο fb γνωριζω μονο το email και χρειαζομαι τον κωδικο.Επισημανω οτι δεν προκειτε να βλαψω κανεναν τον χρειαζομαι καθαρα για προσωπικο σκοπο. Ευχαριστω εκ των προτερων
Captain Nemo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Και εγώ ψάχνω τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου της εθνικής για εγκυκλοπαιδικούς λόγους αλλά δεν μου τον δίνουν τι στο καλό δεν μου έχουν εμπιστοσύνη ; Έλα γατί στον τόπο σου. 4
Dr Marley Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Και εγώ ψάχνω τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου της εθνικής για εγκυκλοπαιδικούς λόγους αλλά δεν μου τον δίνουν τι στο καλό δεν μου έχουν εμπιστοσύνη ; Έλα γατί στον τόπο σου. +1
newtech Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Καλησπερα παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση αν μπορω να βρω εναν κωδικο προσβασης στο fb γνωριζω μονο το email και χρειαζομαι τον κωδικο. Επισημανω οτι δεν προκειτε να βλαψω κανεναν τον χρειαζομαι καθαρα για προσωπικο σκοπο. Ευχαριστω εκ των προτερων Απο δικο σου λογαριασμο η απο αλλου? 1
newtech Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 απο δικο μου παλιο λογαριασμο Αφου ειναι δικος σου κανε επαναφορα κωδικού στο μαιλ μου λες οτι το ξερεις.
natsos88 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 δεν το ξερω φιλε μου το ειχα κανει μονο και μονο για το fb αν το ηξερα θα το ειχα κανει
newtech Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Ποιο δεν ξερεις? Καλησπερα παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση αν μπορω να βρω εναν κωδικο προσβασης στο fb γνωριζω μονο το email και χρειαζομαι τον κωδικο.
natsos88 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 δεν ξερω ουτε τον κωδικο απο το ε μαιλ ουτε απο το φασε . τον κωδικο απο το ε μαιλ το ειχα κανει μονο και μονο για το φασε
newtech Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 δεν ξερω ουτε τον κωδικο απο το ε μαιλ ουτε απο το φασε . τον κωδικο απο το ε μαιλ το ειχα κανει μονο και μονο για το φασε Τοτε κανε το ιδιο με το μαιλ σου φιλε μου. (επαναφορα) Αλλιως δεν γινεται τιποτα. 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μπορείς να δηλώσεις το μέιλ και να ζητήσεις απο το facebook να σου στείλουν κάποιον άλλο κωδικό απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια να ανοίξεις το μέιλ αλλιώς πάπαλα ξέχνα το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα