Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση αν μπορω να βρω εναν κωδικο προσβασης στο fb γνωριζω μονο το email και χρειαζομαι τον κωδικο.
Επισημανω οτι δεν προκειτε να βλαψω κανεναν τον χρειαζομαι καθαρα για προσωπικο σκοπο. Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Και εγώ ψάχνω τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου της εθνικής για εγκυκλοπαιδικούς λόγους αλλά δεν μου τον δίνουν τι στο καλό δεν μου έχουν εμπιστοσύνη ; Έλα γατί στον τόπο σου. :lol:

• Like 4
Δημοσ.

Και εγώ ψάχνω τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου της εθνικής για εγκυκλοπαιδικούς λόγους αλλά δεν μου τον δίνουν τι στο καλό δεν μου έχουν εμπιστοσύνη ; Έλα γατί στον τόπο σου. 

+1

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση αν μπορω να βρω εναν κωδικο προσβασης στο fb γνωριζω μονο το email και χρειαζομαι τον κωδικο.

Επισημανω οτι δεν προκειτε να βλαψω κανεναν τον χρειαζομαι καθαρα για προσωπικο σκοπο. Ευχαριστω εκ των προτερων

Απο δικο σου λογαριασμο η απο αλλου?

• Like 1
Δημοσ.

απο δικο μου παλιο λογαριασμο

Αφου ειναι δικος σου κανε επαναφορα κωδικού στο μαιλ μου λες οτι το ξερεις.

Δημοσ.

Ποιο δεν ξερεις?

Δημοσ.

δεν ξερω ουτε τον κωδικο απο το ε μαιλ ουτε απο το φασε . τον κωδικο απο το ε μαιλ το ειχα κανει μονο και μονο για το φασε

Δημοσ.

δεν ξερω ουτε τον κωδικο απο το ε μαιλ ουτε απο το φασε . τον κωδικο απο το ε μαιλ το ειχα κανει μονο και μονο για το φασε

Τοτε κανε το ιδιο με το μαιλ σου φιλε μου. (επαναφορα)

Αλλιως δεν γινεται τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να δηλώσεις το μέιλ και να ζητήσεις απο το facebook να σου στείλουν κάποιον άλλο κωδικό απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια να ανοίξεις το μέιλ αλλιώς πάπαλα ξέχνα το

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...