orestis000 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Παιδιά έχω ένα netbook(multirama) και θέλω να του περάσω xp. Πως γίνετε; δεν παίρνει cd
Σαϊνόμπι Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 κανεις ενα bootable usb φλασακι με τα Windows XP, γκοογκλαρε το, υπαρχουν οδηγιες παντου αλλα και βιντεακι με "how to" στο youtube.
micos000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Πριν κάνεις οτιδήποτε πάρε από τον δίσκο έναν φάκελο που έχει με drivers για να μην τους ψάχνεις μετά.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Η κατεβασε ενα προγραμμα οπως το driver genius που το κανει αυτοματα. Αυτο σε περιπτωση που δεν μπορεις να βρεις τους οδηγους ευκολα μονος σου.
micos000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δεν υπάρχει ο λόγος για το genius. Τα netbook του multirama έχουν τους drivers μέσα στον δίσκο σε έναν φάκελο με το όνομα drivers συνήθως.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δεν υπάρχει ο λόγος για το genius. Τα netbook του multirama έχουν τους drivers μέσα στον δίσκο σε έναν φάκελο με το όνομα drivers συνήθως. Αν υπηρχε το usb flash drive με τους οδηγους που λες θα ηταν το ιδανικο. Δηλαδη το netbook εχει τωρα 7αρια και ο TS θελει να κανει downgrade σε XP?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Και εκτος απο αυτο μακρυα απο τετοια προγραμματα. Ολο προβληματα και μπελαδες θα ειναι.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Και εκτος απο αυτο μακρυα απο τετοια προγραμματα. Ολο προβληματα και μπελαδες θα ειναι. Και γω ετσι πιστευα μεχρι που εμαθα να τα χρησιμοποιω σωστα :-Ρ
orestis000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 είμαι σε lubuntu.... άρα θα ψάξω τους οδηγούς με driver genius....
TheELF Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 είμαι σε lubuntu.... άρα θα ψάξω τους οδηγούς με driver genius.... Υπόψιν όμως,για να το κατεβάσεις αφού περάσεις τα xp θα πρέπει να βλέπει την κάρτα δικτύου σου... οπότε ή κατέβασε το από τώρα ή ,χίλιες φορές καλύτερα,βρες από τώρα τον οδηγό για την κάρτα δικτύου, να έχεις τουλάχιστον ιντερνέτ και όλα γίνονται μετά(λέμε τώρα).
orestis000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 παιδιά έκανα εγκατάσταση το winusb και το έκαψα αλλά όταν ξεκινάει το νετμπουκ μου βγάζει bootmgr is missing! τι να κάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα