fermat Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Εχω το usb μοντεμ ZTE MF110 της Cosmote και το είχα αγοράσει το 2011 , έκανα φέτος την αναβάθμιση του ZTE MF 110 και σύμφωνα με το site της Cosmote απο έδω http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__articleadvanced_updated_software/section/InternetOnTheGo_Software_Prs σε περιβάλλον windows 8. Ολα εντάξει με την αναβάθμιση και το βλέπει κανονικά και όλα οκ. Δε μπορω να καταλάβω όμως αν αυτή η εκδοση που εβαλα είναι όντως αναβαθμισμένη. Εγω αυτό που πρόσεξα είναι οτι με το που βάζω το usb ειναι κοκκινα τα λεντάκια που δείχνουν οτι ειμαι αποσυνδεμένος. Με το που συνδέομαι αναβουν πράσινο και δείχνει οτι έχω συνδεθει στο διαδίκτυο. Αφου κάνω τις εργασιες πατάω για αποσύνδεση και βγαινει απο το διαδίκτυο αλλα συνεχιζουν τα λεντακια να είναι πράσινα. Με την εκδοση που έιχε επανω όταν το είχα παρει , οταν εκανα disconnect απο το προγραμματακι της Cosmote άναβαν κόκκινα τα λεντάκια. Ξέρει κανεις τι έχει γίνει; Σας ευχαριστώ Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2013 από fermat
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα