Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...

θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις (η μία είναι άσχετη κι η άλλη δεν ξέρω σε πιο τομέα του φόρουμ πάει)

καταρχάς μου έχει τύχει να γράψω σε λάθος τομέα του φόρουμ κι θέλω να μάθω πως να διαγράφω το θέμα μου.

Η δεύτερη ερώτηση είναι για το τι ssd να πάρω...?

Sumsung

ή

SanDisk

(μου έχουν πει αλλά θέλω κι άλλες προτάσεις :) )

ευχαριστώ (αν έχετε καλύτερες προτάσεις μέχρι 100 € είμαι εντάξει)

Δημοσ.

Στο ερώτημα σου για τον δίσκο εγω θα πρότεινα τον Samsung οπως και αρκετός κόσμος που τον εχει αγοράσει απο εδώ, στο 2ο ερώτημα δεν μπορείς να σβήσεις το θέμα σου θα το μεταφέρει καποιος moderator η admin

Δημοσ.

Στο ερώτημα σου για τον δίσκο εγω θα πρότεινα τον Samsung οπως και αρκετός κόσμος που τον εχει αγοράσει απο εδώ,

μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις γιατί?

με προβληματίζει ότι το samsung έχει

Ταχύτητα ανάγνωσης 530 MB/SEC Ταχύτητα εγγραφής 130 MB/SEC

ενώ το SunDisc έχει

Ταχύτητα ανάγνωσης 490MB/S Ταχύτητα εγγραφής 350MB/S

δηλαδή (η sundisc) λίγο μικρότερη ταχύτητα ανάγνωσης αλλά κι κατά λίγο προς το πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα εγγραφής...καταρχάς σε τι θα με βοηθήσει η ταχύτητα εγγραφής? (δεν ξέρω καν τι είναι η ταχύτητα εγγραφής :P)

Δημοσ.

Αν εχεις το λειτουργικό στον ssd που ειναι και το πιο λογικό θεωρητικά σε ενδιαφέρει ποιο πολύ η ταχυτητα ανάγνωσης αφου θα εχεις και καλύτερο boot (ποιο γρήγορο), ταχύτητα εγγραφής ειναι ποσο γρήγορα γράφει στον δίσκο δηλαδή να κανεις install καποιο πρόγραμα η παιχνίδι.

Αρκετά παιδιά παντως εχουν πάρει τον samsung και ειναι ευχαριστημένοι οχι οτι και o scandisk ειναι άσχημος , περίμενε ομως να ακούσεις και καποια αλλη γνώμη

Ποια motherboard εχεις ? (ρωτάω για το αν υποστηρίζει sata 3)

Δημοσ.

αυτός είναι καλός?

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E17E41C42A5528F197DF1CC1DEEF978D&pa=CD18F969F56F3643816C50BFE31C4781

λίγο έξω από το butzet αλλά φαίνεται καλός :)

θέλω γνώμες 

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E2BEBC2AC4EB0FF1AE001CC1DEEF978D&pa=CD18F969F56F3643816C50BFE31C4781

κι αυτός είναι καλός!

Δημοσ.

φίλε tralalo έχει δίκιο ο giokou...σου έχουν προτείνει ένα κάρο ssd και θέλεις γνώμες για όλους έχοντας σου αναφέρει απο το 2ο post ορθά ο SPANK οτι ο sammy είναι η σωστότερη επιλογή...διαφορές δεν θα καταλάβεις.....αν θες ορθότερες απαντήσεις απο αυτές που είδη έχουν αναφερθεί θέσε,τουλάχιστον,ένα χρηματικό όριο....λές στο πρώτο σου post μέχρι 100ε...και στο post #11 ανεβαίνεις στα 108 και 115....

• Like 2
Δημοσ.

Πήγαινε για kingston αν μπορείς να φτάσεις μέχρι τα 115 

μπορώ αλλά θα με βρίσει ο giokou :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...