Prof_Chaos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 http://edition.cnn.com/2013/07/24/tech/web/us-internet-speed/index.html?sr=fb072513internetspeed330p αν και βγαίνω λίγο απο το θέμα , διάβασα ενα σημερινό αρθρο απο το CNN για τις Ταχύτητες στην Αμερική και είναι πολύ ενδιαφέρον. Ριξτε μια ματιά.. ! Σχόλια επίσης χρηστών σε διάφορες πολιτείες μιλάνε για πανάρχαιο χαλκό ο οποίος μεταβίας σηκώνει τηλεφωνικές κλήσεις .. πόσο μάλλον γρήγορο Internet. Οπότε δεν είμαστε και όσο χάλια νομίζουμε οτι είμαστε.
poulinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 τα 5ms δεν ειναι παραξενα οταν μιλαμε για fiber.και εδω στην ελλαδα αν παρεις μισθωμενο η fiber να δεις ποσο πεφτουν τα Pings.αλλα μιλαμε για αλλες τιμες.τωρα για τον αρχικο φιλο στο πρωτο ποστ.στην σουηδια σε καποιο χωριο ειχαν φτιαξει δικτυο 1 gbps.οτι παιζεις ενα gbps δεν σημαινει οτι μπορει να βγαινεις και στο εξωτερικο με αυτην την ταχυτητα.διοτι αν ο καθενας εχει 500mbit συνδεσει τοτε ο παροχος για να τους βγαλει προς τα εξω πρεπει να εχει τρελλη συνδεση.θα μου πεις ολοι θα ανεββαζουην και κατεβαζουν με 500.οχι αλλα και παλι ειναι πολυ το bandwidth.αλλα οτι ειναι χρονια μπροστα απο εμας ειναι αληθεια.και οπως ειπε και ο φιλος .ασε το ιντερνετ πουειναι το τελευταιο.και 24 mbit να εχεις καλα ειναι.το θεμα ειναι οτι αυτοι ειναι σε ολα χρονια μπροστα οχι μονο στο ιντερνετ.ας ηταν ολα τα αλλα λυμενα στην ελλαδα και ας ειχαμε και 1 mbit συνδεση.τωρα για αυτους που λενε για seeding οκ και μια adsl δεν ειναι ασχημη αν seedareis συνεχεια. αυτα ειναι τα στατιστικα μου με adsl . Down: 225.11 GBUploaded: 2.28 TBενα μιση χρονο παρα κατι.seedaro περιπου 12 ωρες την ημερα εκτος weekend που ειναι ανοιχτο.δεν ζοριζομαι πολι δηλαδη.αν καποιος εχει vdsl με 2,5 upload και seedarei μονιμα στο full θα ειχε τα 8πλασια.
Ntinaras Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 ζηλιααα Ratio: 24.94 Down: 227.78 GB Uploaded: 5.55 TB
poulinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 ζηλιααα Καπως ετσι.απορω γιατι μερικοι πληρωνουν για seedbox μετα.εκτος αν κατεβαζεις τοσα.anyway.και βεβαια και πιο παλια ετσι ελεγα και εγω που λεει ο λογος ζηλια γιατι ειχα 3 tb μεχρι που καποια sites εκλεισαν.και εκει κλαινε οτι πληρωσαν seedbox.
giannisXXX Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Kι εγώ χαίρομαι που είμαι γρηγορότερος κατά 92% της Ελλάδας
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Kι εγώ χαίρομαι που είμαι γρηγορότερος κατά 92% της Ελλάδας μεχρι να βαλουν περισσοτεροι vdsl.μετα θα εισαι ...
giannisXXX Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Εγώ 97% Στιγμιότυπο οθόνης (5).png Ρε τι σύνδεση έχεις? Πόσα δίνεις? Πάντως το καλύτερο που είχα ήταν ΟΤΕ 98% και 24.4 Μbps(~3 MΒ/s) ώρες ώρες έτρωγε φλασιες και είχα 30 Μbps και κάτι ψιλά και όλα αυτά το 2009!
spirosd2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 cyta έχω με 23€ το μήνα και πιάνω 34.8mbps.
giannisXXX Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 cyta έχω με 23€ το μήνα και πιάνω 34.8mbps. 35αρι δλδ?
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Καπως ετσι.απορω γιατι μερικοι πληρωνουν για seedbox μετα.εκτος αν κατεβαζεις τοσα.anyway.και βεβαια και πιο παλια ετσι ελεγα και εγω που λεει ο λογος ζηλια γιατι ειχα 3 tb μεχρι που καποια sites εκλεισαν.και εκει κλαινε οτι πληρωσαν seedbox. βασικα γλιτωνουν το ρευμα! εγω το περισσοτερο seed το κανω ειτε απο τη σχολη ειτε απο τη δουλεια ειτε απο το σπιτι στο λαπτοπ παντα
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ρε τι σύνδεση έχεις? Πόσα δίνεις? Πάντως το καλύτερο που είχα ήταν ΟΤΕ 98% και 24.4 Μbps(~3 MΒ/s) ώρες ώρες έτρωγε φλασιες και είχα 30 Μbps και κάτι ψιλά και όλα αυτά το 2009! vdsl εχει.μεχρι 50 mbit πακετο μπορει να βαλει καποιος οποτε λογικο ειναι να ειναι απο τους πολυ γρηγορους. βασικα γλιτωνουν το ρευμα! εγω το περισσοτερο seed το κανω ειτε απο τη σχολη ειτε απο τη δουλεια ειτε απο το σπιτι στο λαπτοπ παντα ενα λαπτοπακι δεν καιει τιποτα + οτι αμα ειναι και Netbook εκει ειναι που δεν καιει τιποτα.βεβαια και οταν χρησιμοποιεις το Pc μπορεις να αφηνεις να seedarei στο μαξ Εγώ 97% Στιγμιότυπο οθόνης (5).png vdsl rules:P
Universal Soldier Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 AWMN Rules VDSL Drools Τόση ταχύτητα που κάνει stress την cpu ενός low power mini-itx Via C3 1ghz
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 AWMN Rules VDSL Drools Τόση ταχύτητα που κάνει stress την cpu ενός low power mini-itx Via C3 1ghz 2 διαφορετικα πραγματα κατα την γνωμη μου.αλλη χρηση το ενα αλλη χρηση το αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα