Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια βρηκα την συγκεκριμενη καρτα γραφικων 25 ευρω και θελω να μαθω 1ον αν ειναι καλη
για gaming και 2ον αν ειναι συμβατη με την μητρικη που εχω ASUS P5RD2-VM....

Παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας. Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Δημοσ.

AION και LoL παιζω την καρτα την εχω βρει στο e shop το pc οντως δεν ειναι και απο τα καλητερα προς το παρων πανω εχει μια Asus 7600gt και το aion το σηκωνει σε χαμηλο επιπεδο !!!



την ιδια καρτα την εχει και ο κολητος μου και παιζει αρκετα παιχνιδια χωρις κανενα προβλημα γιαυτο και η ερωτηση !!

Δημοσ.

για κανενα λογο δε ψωνιζεις απο το e-shop,Ποσο μαλλον αυτο το εκτρωμα.

 

βρες καμια μεταχειρισμενη οπως αυτη http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/172103-ati-sapphire-4870-512mb-gddr5/

 

 

η ακομα κι αυτη http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/176423-asus-8800gts-640/

 

 

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/150182-sapphire-vapor-x-hd-5770-1gb-gddr5/

Δημοσ.

μονο η 2η μπαινει πανω γιατι ειναι ddr3 οι αλλες δεν μπαινουν πανω και βασικα συγνωμη δικο μου λαθος απο το skroutz την βρηκα!!

Δημοσ.

H HD5450 για HTPC και για HD ταινιες ειναι μια χαρα και με πολυ μικρη καταναλωση ρευματος (<20Watt) αλλα για παιχνιδια δεν κανει καθολου.

H 4870 της αγγελιας αν και παλια ειναι πολυ καλη για gaming.

Δημοσ.

μονο η 2η μπαινει πανω γιατι ειναι ddr3 οι αλλες δεν μπαινουν πανω και βασικα συγνωμη δικο μου λαθος απο το skroutz την βρηκα!!

Όλες μπαίνουν, σημασία έχει η θύρα (pci-express x16 στην προκειμένη περίπτωση) όχι η έκδοση/ταχύτητα της ενσωματωμένης μνήμης (GDDR3, GDDR5 κλπ).

Υπόψιν βέβαια, πως οι κάρτες που σου προτείνουν τα παιδιά απαιτούν και αξιοπρεπές τροφοδοτικό (το οποίο αν το PC σου ήταν prebuilt πιθανότατα να μην έχει).

Όσο για την 5450, καλή είναι μόνο για αναπαραγωγή HD video και μερικά παλαιότερα παιχνίδια (και αυτά όχι σε full γραφικά, εκτός και αν μιλάμε για παιχνίδια 10ετίας).

Δημοσ.

το τροφοδοτικο ειναι 430w η 4870 βλεπω οτι θελει 500αρι και πανω η 5450 θελει 400αρι γιαυτο και ρωραω για αυτη παντως μου κανει εντυπωση γιατι την εχει και κολητος μου και παιζει το αιον παρα πολυ καλα !!



ρωταω*

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση το τροφοδοτικο σου να σηκωσει την 4870! Διαβασε τις ελαχιστες προδιαγραφες εδω

http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-4000/hd-4870/Pages/ati-radeon-hd-4870-system-requirements.aspx

500 Watt or greater power supply with two 75W 6-pin PCI Express® power connectors recommended

Και δεν ειπες και τη μαρκα αμα ειναι και noname το 400αρι σου θα ναι το πολυ 250-280W πραγματικη ισχυς.

Δημοσ.

αυτο ειπα και εγω φιλε μου :)  τελος παντων καποια καρτα τοτε που να ειναι στα πλαισια του τροφοδοτικου και της μητρικης ???

Δημοσ.

Τι να σου πω ολες οι καλες καρτες γραφικων παιρνουν εξτρα τροφοδοσια απτο τροφοδοτικο.Κοιτα για καμια μεταχειρισμενη Geforce GT240 που εχει χαμηλες απαιτησεις σε ρευμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...