Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά τη δοκιμή του Απριλίου η εταιρία με έδρα τη Σεούλ ανακοίνωσε ότι ξεκινάει μαζική παραγωγή 3GB RAM για smartphones τα οποία βασίζονται στο πρότυπο LPDDR3 και κατασκευάζονται με μέθοδο ολοκλήρωσης στα 20 νανόμετρα.  Οι καινούριες RAM θα είναι διαθέσιμες σε κατασκευαστές στο δεύτερο μισό του έτους και η πρώτη συσκευή που αναμένεται να τα ενσωματώσει είναι το Galaxy Note 3 με τον καινούριο Exynos 5420.Η παρουσίαση της τρίτης εκδοχής του δεύτερου δημοφιλέστερου smartphone της Samsung θα γίνει στην IFA στις αρχές του Σεπτεμβρίου οπότε η παραγωγή των καινούριων τσιπ φαίνεται ότι ξεκινάει ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Το πάχος που θα καταλαμβάνουν τα καινούρια τσιπ είναι 0.8 χιλιοστά, μειωμένο σε σχέση με την τωρινή γενιά επιτρέποντας χώρο για μεγαλύτερη μπαταρία. Επίσης να σημειωθεί ότι τα καινούρια τσιπ είναι πάνω από δύο φορές ταχύτερα από την τωρινή γενιά των LPDDR2 RAM και συγχρόνως καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια.

Ο εκπρόσωπος της Samsung προβλέπει ότι τα τρία γίγα RAM θα αποτελέσουν στάνταρ για τις ναυαρχίδες του επόμενου χρόνου.

Link.png Site: gsmarena

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Περιμενω τη στιγμη που τα κινητα θα φτασουν την επεξεργαστικη μνημη των σταθερων και θα λεμε : Εσυ ποσα ραμ εχεις ; 16 gb ! Εγω εχω μονο 8 αλλα τρεχουν στο 1866...

• Like 9
Επισκέπτης
Δημοσ.

ΑΨΟΓΑ ΤΑ 3GB RAM !!!

Ο εκπρόσωπος της Samsung προβλέπει ότι τα τρία γίγα RAM θα αποτελέσουν στάνταρ για τις ναυαρχίδες του επόμενου χρόνου.

ΣΩΣΤΟΣ  :-)

Δημοσ.

Εντάξει έχουν ξεφύγει οι τύποι... Τι 3gb ram ρε σε κινητό σήμερα; Τι να τα κάνω;;;; Πείτε μου....!!!!!!

btw γιατι δεν το πάνε όπως στις ραμ 256,512,1gb,2gb,4gb,8gb κλπ;

Σταλιά, σταλιά;  :P

Δημοσ.

Η ram ποτε δεν ειναι αρκετή. Ιδανικα θα φορτωναμε ολο το os και ολα τα 3rd party apps στη ram και θα ειχαμε ολα να κανουν multitasking και να φορτωνουν σε μιλισεκοντ.

Οπότε η σωστη αντιδραση ειναι...Γιατι μονο 3gb ρε Sammy?

• Like 2
Δημοσ.

Δεν το πάνε κατευθείαν για να έχουν να πουλήσουν κάτι "νέο" και του χρόνου. Απλά.

Μετά θα έχει σειρά κανένας επεξεργαστής χρονισμένος στα 2 GHz με 8 πυρήνες. Μετά μια 40άρα κάμερα τύπου Nokia pureview κτλ. Ξοδεψτε άφοβα!

• Like 3
Δημοσ.

Μετά θα έχει σειρά κανένας επεξεργαστής χρονισμένος στα 2 GHz με 8 πυρήνες.

Λες; Φαντάσου να σκεφτόταν και η Intel να μπει στο παιχνίδι με τους x86 τί θα γινόταν! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Λες; Φαντάσου να σκεφτόταν και η Intel να μπει στο παιχνίδι με τους x86 τί θα γινόταν! :-)

χαχαχα!

"Έχω octa που σαλεύει και το μουστερή γυρεύει! Διαλιέχτε!"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...