KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Καλησπερα. Επειδη με "ετρωγε" ο πισινος μου για να την κανω την μ@λ@κι@, εκανα update τους achi drivers. Κατεβασα κανονικα τους επισημους οδηγους και τους εκανα εγκατασταση. Ελα ομως που οταν ηταν να μπει στα windows χτυπαει bsod. Το αλλαξα σε native ide, μπηκε. Απεγκατεστησα τους καινουργιους drivers και ελπιζα μετα οτι θα μπαινει. Το αλλαζω σε ahci, παλι μπλε οθονη. Τι κανουμε τωρα? Τι μπορει να φταιει?
xandelare Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Για δοκιμασε το παρακατω απο registry πηγαινε στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\msahci και HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\pciide Και στα 2 υπαρχει μια τιμη Start. Αυτη αλλαξε τη σε μηδεν. οταν τελειωσεις restart, bios, αλλαζεις σε ahci mode και πες αν μπαινεις.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Την μια την τιμη την ειχα αλλαξει. Το msahci δηλαδη. Το pciide δεν το πειραξα. Θα δοκιμασω και θα πω.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Nope. Παντα το απενεργοποιω για να εχω αποδοση. Βλεπω να πηγαινω για format με τις μ@λ@κιες μου. Εγω που ποτε δεν εκανα update τους drivers (εκτος απτης γραφικων), τι με επιασε τωρα και το εκανα δεν ξερω.
xandelare Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Λυπαμαι που δεν εκανες δουλεια αμεσως. Για πες μου τη μητρικη σου και ποιος ειναι ο stop code που σου βγαζει στη BSOD. Αλλαγούλες Α! Και βρε αγαπη μου, γιατι απενεργοποιεις την επαναφορα; XP εχεις ακομα;
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Οχι με 7 ειμαι οχι με και XP Πανε εκεινες οι εποχες των XP. Η μητρικη ειναι gigabyte MA780G-UD3H. Επειδη το stop code ητανε τεραστιο, εκανα μια μικρη αναζητηση στο google να δω τι παιζει και κατι γινεται με το ahci. Πραγματικα δεν καταφερα τιποτα. Την επαναφορα την απενεργοποισω (πες τε το χαζομαρα μου) απλα ειμαι λιγο "τελειωμανης, γιατι θελω να εχω οσο μεγαλυτερη αποδοση μπορει να υπαρξει στα windows
xandelare Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Την επαναφορα την απενεργοποισω (πες τε το χαζομαρα μου) απλα ειμαι λιγο "τελειωμανης, γιατι θελω να εχω οσο μεγαλυτερη αποδοση μπορει να υπαρξει στα windows Μα δεν έχει να κανει με την τελειομανια αυτο απο οσο γνωριζω. Το μονο "κατα" του ειναι στην καταναλωση χωρου το οποιο μπορείς να το αλλάξεις. Δοκιμασες να κάνεις επαναφορα του προγραμματος οδηγησης; 1
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Ε τοτε χαζομαρα που το εκανα. Πως να κανω επαναφορα?
xandelare Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Diaxerisi siskevon πας κανεις διπλο κλικ στη συσκευη σου και στη καρτελα προγραμμα οδηγησης κανεις κλικ στο επαφορα, αν σε αφηνει
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δυστυχως δεν με αφηνει. Πω μου εσπασε τα νευρα τι ηθελα και το πειραξα? Θα κανω ενα φορματ και εληξε. Δεν κανω και backup ο χαζος.
xandelare Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Format, κλωνο της αρχικης σου εγκαταστασης αφου τη φερεις στα μετρα σου και ΜΗΝ κλεισεις αυτη τη φορα την επαναφορα. 1
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Ακριβως Σας ευχαριστω για την βοηθεια παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα