Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα προσπάθησα να αναβαθμίσω ένα συγκεκριμένο πρόσθετο στον firefox (http://www.bestvideodownloader.com/).Το συγκεκριμένο πρόσθετο είχε απενεργοποιηθεί για την παρούσα έκδοση του firefox και επιχείρησα να κάνω χειροκίνητη αναβάθμιση.Ωστόσο τελικά η εγκατάσταση για τον firefox δεν έγινε και το AVG χτύπησε για ιό.Παραθέτω και το screenshot του ιού όπως τον έδωσε το avg.

post-256784-0-26050600-1374667087_thumb.jpg

Λοιπόν μετά απο αυτό ΟΛΑ τα αρχεία συντομεύσεων που υπήρχαν όχι μόνο στην επιφάνεια εργασίας αλλά και στην γραμμή εργασιών και στο μενού της έναρξης εξαφανίστηκαν.Γενικά όλα τα shortcuts του συστήματος εξαφανίστηκαν.Όσα ήταν μέσα σε φακέλους είτε στο startmenu είτε στην επιφάνεια εργασίας,οι φάκελοι δεν διαγράφηκαν αλλά οι συντομεύσεις μέσα σε αυτούς αντικαταστάθηκαν απο ένα αρχείο "desktop.ini".Στην γραμμή εργασιών οι συντομεύσεις φάνηκαν να απενεργοποιούνται αλλά παρ'όλα αυτα αν κάνω δεξί κλικ πάνω φαίνονται οι δυνατότητες τους.(πχ. αν κάνω δεξί κλικ εκεί που ήταν η συντόμευση του firefox δείνει την δυνατότητα για νέα καρτέλα,ωστόσο όταν κάνω αριστερό λέει οτι η συντόμευση έχει μετακινηθεί.)

Αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι αρκετά ενοχλητικό αφού ότι πρόγραμμα θέλω να τρέξω πρέπει πλέον να το τρέχω κατευθείαν απο το αρχείο του στα αρχεία εφαρμογών του συστήματος.Οπότε προσπάθησα να τρέξω κάποιο σημείο επαναφοράς συστήματος που είχα δημιουργήσει πριν κάποιες μέρες.Ωστόσο δεν υπήρχε κανένα σημείο επαναφορας τελικά.Επίσης επιχείρησα και ένα καθαρισμό με το ccleaner μήπως καταφέρω κάτι χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να επαναφέρω τις συντομεύσεις στο startmenu τουλάχιστον απ'όπου μπορούσαν να βρεθούν τα προγράμματα που ήταν εγκατεστημένα ή αλλιώς τι μπορω να κάνω για να μην είναι απαραίτητο να ανατρέχω κάθε φορα στα αρχεία εφαρμογών για να μπορέσω να τρέξω κάποιο πρόγραμμα.

Το λειτουργικό μου σύστημα είναι windows 7 home premium.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αυτό το AVG εδώ μου κάθεται. Προσωπικά δεν το εμπιστεύομαι καθόλου. Προτιμώ avast ή MSE και τα δύο free είναι. Τώρα για τις συντομεύσεις άμα τις ξανακαρφιτσωσεις στη γραμμή και το desktop ?

Αποστολή από το Samsung Galaxy Ace GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Δυστυχώς φοβάμαι οτι αυτή η λύση είναι σχεδόν ανέφικτη λόγω του πλήθους των εφαρμογών που έχω και οι οποίες δεν εμφανίζονται στο startmenu ούτε με αναζήτηση.Αναρωτιέμαι αν μια επιδιόρθωση των windows χωρίς format έλυνε το πρόβλημα;Και επανέφερε το σύνολο των προγραμμάτων στο start menu;

Το avg αρχικά δεν το ήθελα ωστόσο νομίζω έχει καλύτερα ποσοστά ανίχνευσης σε σχέση με το avast.Αλλά πάλι μετά απο αυτό έχω αρχίσει να αναθεωρώ.

Δημοσ.

Δυστυχώς φοβάμαι οτι αυτή η λύση είναι σχεδόν ανέφικτη λόγω του πλήθους των εφαρμογών που έχω και οι οποίες δεν εμφανίζονται στο startmenu ούτε με αναζήτηση.Αναρωτιέμαι αν μια επιδιόρθωση των windows χωρίς format έλυνε το πρόβλημα;Και επανέφερε το σύνολο των προγραμμάτων στο start menu;

Το avg αρχικά δεν το ήθελα ωστόσο νομίζω έχει καλύτερα ποσοστά ανίχνευσης σε σχέση με το avast.Αλλά πάλι μετά απο αυτό έχω αρχίσει να αναθεωρώ.

Αποκλείεται το avg να έχει μεγαλύτερο ποσοστό από avast!!! εδώ το MSE μου βρήκε ιό με REAL TIME scan (!!!) και τον έστειλε από κει που ήρθε ενώ το avg δεν έβρισκε με full scan και με άφηνε ν' ανοίγω το αρχείο (MONOPOLY) ανενόχλητα !!! Άσε που είχε γίνει σκάνδαλο όπου τα πληρωμένα avg βρήκαν απαραίτητο αρχείο των win για ιό και με το που το διέγραφαν τα win τέλος !!!!

Δημοσ.

Συμφωνα με τα σχολια θα δεις, οτι το συγκεκριμενο προσθετο συνοδευεται και απο αλλα καλουδια, απορω πως επιτρεπει η mozilla να το δινει διαθεσιμο, για download .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...