Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω αυτες τις μερες να παρω ενα ταμπλετακι απλο για να το εχω σε διακοπες.

Τιμη το πολυ μεχρι 80 ευρω , παραπανω με τιποτα.

Το θελω για κανα σερφαρισμα και εστω για καμια ταινιουλα.

Ειδα στο eshop κατι manta με 59 ευρω αλλα δεν μου γεμισαν το ματι και ειδα στον Κωτσο αυτο:http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/124611-f&u-etb7544

Βλεπω καλουλια χαραχτηριστικα σε σχεση με κατι Manta και παρεμφεροι οπως καλυτερη αναλυση οθονης , λιγο καλυτερος επεξεργαστης, μνημη 1gb , hdmi, και 2 χρονια εγγυηση απο 1 τα αλλα και σαν εταιρια πιο γνωστη.

Τι λετε να το χτυπησω ;;;;;;;;

Δημοσ.

χωρίς να έχω εμπειρία, όπως το βλέπω από χαρακτηριστικά και με δεδομένη την τιμή του (77€) το θεωρώ πολύ καλή αγορά.

αν δεν είχα tablet πιθανόν να το έπαιρνα. αλλά όχι στα 120€ της αρχικής

Δημοσ.

Αν  εχει κανεις το  f&u να πει μια γνωμη γιατι σημερα απογευμα λεω να το χτυπησω.

οχι να μην το παρεις.παρε αλκατελ καλυτερα,ο λογος ειναι οτι Κολλάει η οθόνη και δεν ανταποκρίνεται καλα.

Δημοσ.

Τοτε πειτε μου για αυτο    

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/114173-vero-tab-a7710-8gb

Αλλιως προτεινετε μου ενα απο  eshop να το δωσω παραγγελεια τωρα να το εχω αυριο.

http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&&category=TABLETS&filter-6804=1

Λεω για το   manta powertab καλες κριτικες διαβασα. 

Θελω να πιστευω οτι δεν θα σερνεται με τα  512 gb ram

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολης ηρθα απο τον Κωτσο και ειδα το f&u , μια χαρα ειναι .. τουμπανο !!

Και η οθονη , επειδή το περιεργαστηκα αρκετη ωρα ειναι μια χαρα , πολυ καλη αποκριση , δεν ειδα καποιο θεμα , αλλωστε για την χρηση που το θελω δεν πιστευω να εχω προβλημα.

Αρκετα γρηγορο , ελαφρυ , και εχει και συνδεση HDMI κανονικη , οχι micro !!

Μια χαρα , καλο ειναι να υπαρχει αν θελω ποτε να το συνδεσω πουθενα σε καμια TV μεσω HDMI .

και εχω και γνωστο στον Κωτσο που θα μου κανει εκπτωση απο 77 στα 65 , οποτε μια χαρα μου ειναι !!!! :-D

Και εχει και 2 χρονια εγγυηση , κατι ειναι και αυτο ,  ολα τα αλλα εχουν 1.

Το βουτηξα !!!!!!!!

Επεξ/σία από dikoss3
Δημοσ.

Ωραιο φαίνεται!

Βάλε και καμια τσόντα μέσα και,έφυγες για διακοπέΣ!!!!!

Sent from my MT11i using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το πηρα , μια χαρα ειναι !!  τουμπανο !!  εχει μεσα και play store και κατεβασα ανετα ενα σωρο εφαρμογες , δεν μασαει με τιποτα το μηχανακι !!!

Και ταινειες με τον MX player μια χαρα , με υποτιτλους .. !!!  Υπεροχα !!!

Και η οθονη κανενα κολημα , μεχρι στιγμης , καλη αποκριση και καλα χρωματα , νταξει δεν ειναι IPS αλλα μια μη ζηταω και πολλα !!!

και wifi πολυ καλα , ολα γενικος μεχρι στιγμης πανε καλα !!

Μονο η μνημη που λεει 4GB , εεε δεν εχει 4 , ειναι 1,50 GB και ειναι ελευθερο το 1GB , μικρο το κακο θα παρω μια microSD 16αρα η 32αρα.

:-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

Επεξ/σία από dikoss3
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

@dikoss3

Γεια χαρά και με γεια το tablet (έστω και εταιροχρονισμένα)

Αλήθεια, όταν λες play store, εννοείς το Google Play ή κάποιο μαγαζί τρίτου;

Για παράδειγμα τα αντίστοιχα Turbo-X tablets δεν σου δίνουν πρόσβαση στο Google Play.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...