dikoss3 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Παιδια θελω αυτες τις μερες να παρω ενα ταμπλετακι απλο για να το εχω σε διακοπες. Τιμη το πολυ μεχρι 80 ευρω , παραπανω με τιποτα. Το θελω για κανα σερφαρισμα και εστω για καμια ταινιουλα. Ειδα στο eshop κατι manta με 59 ευρω αλλα δεν μου γεμισαν το ματι και ειδα στον Κωτσο αυτο:http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/124611-f&u-etb7544 Βλεπω καλουλια χαραχτηριστικα σε σχεση με κατι Manta και παρεμφεροι οπως καλυτερη αναλυση οθονης , λιγο καλυτερος επεξεργαστης, μνημη 1gb , hdmi, και 2 χρονια εγγυηση απο 1 τα αλλα και σαν εταιρια πιο γνωστη. Τι λετε να το χτυπησω ;;;;;;;;
dikoss3 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Αν εχει κανεις το f&u να πει μια γνωμη γιατι σημερα απογευμα λεω να το χτυπησω.
torq Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 χωρίς να έχω εμπειρία, όπως το βλέπω από χαρακτηριστικά και με δεδομένη την τιμή του (77€) το θεωρώ πολύ καλή αγορά. αν δεν είχα tablet πιθανόν να το έπαιρνα. αλλά όχι στα 120€ της αρχικής
ktikti Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Αν εχει κανεις το f&u να πει μια γνωμη γιατι σημερα απογευμα λεω να το χτυπησω. οχι να μην το παρεις.παρε αλκατελ καλυτερα,ο λογος ειναι οτι Κολλάει η οθόνη και δεν ανταποκρίνεται καλα.
dikoss3 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Τοτε πειτε μου για αυτο http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/114173-vero-tab-a7710-8gb Αλλιως προτεινετε μου ενα απο eshop να το δωσω παραγγελεια τωρα να το εχω αυριο. http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&&category=TABLETS&filter-6804=1 Λεω για το manta powertab καλες κριτικες διαβασα. Θελω να πιστευω οτι δεν θα σερνεται με τα 512 gb ram
dikoss3 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Μολης ηρθα απο τον Κωτσο και ειδα το f&u , μια χαρα ειναι .. τουμπανο !! Και η οθονη , επειδή το περιεργαστηκα αρκετη ωρα ειναι μια χαρα , πολυ καλη αποκριση , δεν ειδα καποιο θεμα , αλλωστε για την χρηση που το θελω δεν πιστευω να εχω προβλημα. Αρκετα γρηγορο , ελαφρυ , και εχει και συνδεση HDMI κανονικη , οχι micro !! Μια χαρα , καλο ειναι να υπαρχει αν θελω ποτε να το συνδεσω πουθενα σε καμια TV μεσω HDMI . και εχω και γνωστο στον Κωτσο που θα μου κανει εκπτωση απο 77 στα 65 , οποτε μια χαρα μου ειναι !!!! Και εχει και 2 χρονια εγγυηση , κατι ειναι και αυτο , ολα τα αλλα εχουν 1. Το βουτηξα !!!!!!!! Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2013 από dikoss3
Kalamaris_95 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Ωραιο φαίνεται! Βάλε και καμια τσόντα μέσα και,έφυγες για διακοπέΣ!!!!! Sent from my MT11i using Insomnia
dikoss3 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) το πηρα , μια χαρα ειναι !! τουμπανο !! εχει μεσα και play store και κατεβασα ανετα ενα σωρο εφαρμογες , δεν μασαει με τιποτα το μηχανακι !!! Και ταινειες με τον MX player μια χαρα , με υποτιτλους .. !!! Υπεροχα !!! Και η οθονη κανενα κολημα , μεχρι στιγμης , καλη αποκριση και καλα χρωματα , νταξει δεν ειναι IPS αλλα μια μη ζηταω και πολλα !!! και wifi πολυ καλα , ολα γενικος μεχρι στιγμης πανε καλα !! Μονο η μνημη που λεει 4GB , εεε δεν εχει 4 , ειναι 1,50 GB και ειναι ελευθερο το 1GB , μικρο το κακο θα παρω μια microSD 16αρα η 32αρα. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2013 από dikoss3
Quasar Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 @dikoss3 Γεια χαρά και με γεια το tablet (έστω και εταιροχρονισμένα) Αλήθεια, όταν λες play store, εννοείς το Google Play ή κάποιο μαγαζί τρίτου; Για παράδειγμα τα αντίστοιχα Turbo-X tablets δεν σου δίνουν πρόσβαση στο Google Play.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα