Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια ιδεα για site που δεν υπαρχει,,, με review

ευρειας καταναλωσης προιοντων

αλλα θελω το 10% του τζιρου

(τι καλος ανθρωπος που ειμαι,,,,, :devil:  :devil:  στον παραδεισο θα παω :P :P )

Δημοσ.

No offense... but... ψάχνεις κάποιον να σου βρει τι ιστοσελίδα να φτιάξεις και να βγάλεις λεφτά εσύ χωρίς αυτός που σου βρήκε την ιδέα να μην πάρει ούτε ψιλό; Πρέπει να αναθεωρήσεις, δεν θα βγάλεις λεφτά από ιστοσελίδα. Επειδή έχω δουλέψει για "μεγάλους" σε πληροφορώ ότι και αυτοί ακόμα μόνο τα λειτουργικά έξοδα βγάζουν και τις πληρωμές στους εργαζόμενους και δικαιώματα. Οι "μεγάλοι" έχουν πρωτεύουσες πηγές χρηματοδότησης και δευτερεύουσες, τα site είναι τριτεύουσες και το μόνο το οποίο κερδίζουν είναι διαφήμιση στις πρωτεύουσες πηγές τους. Άντε να υπάρχουν 2-3 εξαιρέσεις.

Δημοσ.

Εχω μια πολυ καλη ιδεα!!! Το site θα ειναι πρωτοτυπο με καλες προοπτικες, διαφημισεις, εσοδα κλπ

Αλλα ασε... Λεω τελικα να την κρατησω την ιδεα για τον εαυτο μου...

Δημοσ.

Και εγώ μπορεί να έχω μια καταπληκτική και εντελώς πρωτότυπη ιδέα για ένα site. Το θέμα είναι, ξέρετε πόσοι έχουν τέτοιες ιδέες και δεν τις υλοποιούν ποτέ; Είναι ένας από τους μεγαλύτερους μύθους στο χώρο του εμπορίου γενικότερα. 

Σημασία δεν έχει ποιος είχε την "ιδέα", έτσι, γενικά κι αόριστα, αλλά ποιος  έβαλε μπροστά για να την πραγματοποιήσει και βεβαίως ποιος τελικά το κατάφερε!

Δημοσ.

υπαρχουν πολλα τετοια sites

Μα το θέμα δεν είναι αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν πολλά sites του είδους. Το θέμα είναι ο τρόπος με τον οποίο κάνεις κάτι να είναι ξεχωριστός. Με τη λογική σου δεν θα κάνεις ποτέ τίποτα γιατί απλά είδη το χει κάνει κάποιος άλλος.

• Like 1
Δημοσ.

Μα το θέμα δεν είναι αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν πολλά sites του είδους. Το θέμα είναι ο τρόπος με τον οποίο κάνεις κάτι να είναι ξεχωριστός. Με τη λογική σου δεν θα κάνεις ποτέ τίποτα γιατί απλά είδη το χει κάνει κάποιος άλλος.

Μα στην αρχη ελεγε.. ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ Αυτο.. αλλα θελει και μια ιδεα που να την εχουν κανει αλλοι και να εχουν οικονομισει.

Οπος λες και ειπα και ολοι λενε.. το θεμα δεν ειναι ΤΙ θα παρουσιασει αλλα να το κανει με πρωτότυπο τροπο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...