Lamda33 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα.Λέω να δημιουργήσω καμια σελίδα, να την αναπτύξω με τον καιρό και σιγά σιγά να βγάζω κάποια ψιλά (αν όλα πάνε καλά).Το θέμα είναι... ποιο να είναι το περιεχόμενο της σελίδας; Τι «πουλάει» δηλαδή στις μέρες μας στο ίντερνετ; Τι είδους σελίδα θα μάζευε κόσμο;Δε θα ήθελα να κάνω blog ή φόρουμ μιας και έχουμε γεμίσει απο τέτοια. Μέχρι και για χρυσόψαρα υπάρχει φόρουμ!Και αν το κάνω, θα είναι σοβαρή δουλειά. Δηλαδή θα αγοράσω σέρβερ, domain, και αν χρειαστεί θα γράψω εγώ τον κώδικα της σελίδας ή θα βασιστώ πχ σε κάποιο joomla αλλά με κανένα premiuim design αγορασμένο (ωστε να φαίνεται οτι έγινε επαγγελματική δουλειά)Καμία ιδέα;
anastasia_g Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Εσένα τί θα σου άρεσε να περιέχει; Γνωρίζεις κάποιο τομέα καλά, όπως αθλητικά gossip-lifestyle, αναπαραγωγή ειδήσεων;
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Με γενικότητες θα αποτύχεις οτι και να κανεις στην ζωη σου δες μια ωραία σελίδα ενος φιλου http://www.runningnews.gr/
newtech Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα. Λέω να δημιουργήσω καμια σελίδα, να την αναπτύξω με τον καιρό και σιγά σιγά να βγάζω κάποια ψιλά (αν όλα πάνε καλά). Το θέμα είναι... ποιο να είναι το περιεχόμενο της σελίδας; Τι «πουλάει» δηλαδή στις μέρες μας στο ίντερνετ; Τι είδους σελίδα θα μάζευε κόσμο; Δε θα ήθελα να κάνω blog ή φόρουμ μιας και έχουμε γεμίσει απο τέτοια. Μέχρι και για χρυσόψαρα υπάρχει φόρουμ! Και αν το κάνω, θα είναι σοβαρή δουλειά. Δηλαδή θα αγοράσω σέρβερ, domain, και αν χρειαστεί θα γράψω εγώ τον κώδικα της σελίδας ή θα βασιστώ πχ σε κάποιο joomla αλλά με κανένα premiuim design αγορασμένο (ωστε να φαίνεται οτι έγινε επαγγελματική δουλειά) Καμία ιδέα; Το θεμα δεν ειναι αν βρεις κατι που πουλαει.. αλλα να βρεις κατι που θα το κανεις να πουλαει. Αν δεν εχεις μερακι για το θεμα που θα επιλεξεις απατο θα παει το σιτε. Επιλεγεις το θεμα ΕΣΥ ασχετα με τα TREND της αγοράς και δίνεις το 100% σου
Lamda33 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 πρέπει να πουλάει το θέμα όμως. Αν πχ εμένα με ενδιαφέρει η ποίηση, σιγά μην μπει κανείς σε τετοιο site
newtech Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 πρέπει να πουλάει το θέμα όμως. Αν πχ εμένα με ενδιαφέρει η ποίηση, σιγά μην μπει κανείς σε τετοιο site Ναι ρε φιλε αλλα ειναι βασικο να σου αρεσει κιολας. Δηλαδη αν πουλαει το θεμα ΜΑΣΚΑΡΕΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΕΣ θα το κανεις? Τι εχεις κατα νου? Τι περιπου θα ηθελες να κανεις?
Lamda33 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Ναι ρε φιλε αλλα ειναι βασικο να σου αρεσει κιολας. Δηλαδη αν πουλαει το θεμα ΜΑΣΚΑΡΕΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΕΣ θα το κανεις? Τι εχεις κατα νου? Τι περιπου θα ηθελες να κανεις? πραγματικα ιδεα δεν εχω. οτι κι αν σκεφτω υπαρχει ηδη
Suzumushi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Το να γράφεις reviews απ' οτιδήποτε είναι μια καλή ιδέα...
Lamda33 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Το να γράφεις reviews απ' οτιδήποτε είναι μια καλή ιδέα... υπαρχουν πολλα τετοια sites
newtech Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 υπαρχουν πολλα τετοια sites Δηλαδή εσυ θέλεις κατι που αποδεδειγμένα οπως γραφεις να "πουλάει" αλλα να ΜΗΝ υπάρχει?
Lamda33 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δηλαδή εσυ θέλεις κατι που αποδεδειγμένα οπως γραφεις να "πουλάει" αλλα να ΜΗΝ υπάρχει? Εννοώ κάτι πρωτότυπο ή κάτι που δεν υπάρχουν πολλές σελίδες γι' αυτό. Υπάρχουν σελιδες για τα πάντα. Μέχρι και για ψάρια
newtech Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Εννοώ κάτι πρωτότυπο ή κάτι που δεν υπάρχουν πολλές σελίδες γι' αυτό. Υπάρχουν σελιδες για τα πάντα. Μέχρι και για ψάρια Το θεμα ειναι να γραφεις και να ανεβαζεις πρωτότυπα πραγματα οχι τοσο τι θα επιλέξεις (ειδος) Εσυ τι θελεις να ανεβασεις? Τι σου αρεσει?
kostas_dr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μου φαίνεται πως δεν του πολυαρέσουν τα ψάρια πάντως . 2
stathi02 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Προσπάθησα να συνδυάσω τα πάντα και αποφάσισα να φτιάξεις site που να περιέχει ιδέες τι site πρέπει να φτιάξει κάποιος για να βγάζει κάποια λεφτά. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα