Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω μεγαλο προβλημα στο yahoo μου,ακουστε τη επαθα:επειδη μου στελνανε πολλαααα spam ειπα να αλαξω τον κωδικο μου ομως μετα που προσπαθησα να μπω με τον νεο κωδικο μου ζητησε να απαντησω στην ερωτηση ασφαλειας στην οποια δεν θυμαμαι την απαντηση κι ετσι δεν μπορω να αποκτησω προσβαση στον λογαριασμο μου

καμια ιδεα για να μπορεσω να αποκτησω προσβαση?????

Δημοσ.

αλλιως μιλας με yahoo και τους εξηγεις τι εχει γινει.η δεν ξερω μηπως καταφερεις να μπεις στο email διαμεσω yahoo messenger κτλ.

Δημοσ.

εχω στηλει mail σε εναν εκπροσωπο της yahoo αλλα δεν μου απανταει.δοκιμασα και με yahoo messemger αλλα τζιφος

Δεν προκειται να σου απαντήσει κανεις, αν δεν ειχες ασφαλίσει τον λογαριασμο και δεν θυμασαι τις ερωτησεις κλπ. Τον εχασες.

Δημοσ.

εχω στηλει mail σε εναν εκπροσωπο της yahoo αλλα δεν μου απανταει.δοκιμασα και με yahoo messemger αλλα τζιφος

πολλες φορες ειτε μιλας με ανθρωπο ειτε απλα στελνεις μεσα μια φορμα που αν δεν την συμπληρωσεις σωστα τοτε hiouston we have problem.δηλαδη πρεπει να πεις σε ποιους ειχες στειλει email τι επαφες ειχες μεσα.τιτλους email και διαφορα τετοια.αν δεν το δεχτουν και αυτο τοτε μαλλον επαιξες και εχασες.

οποτε Rule number one.τα secret question και ολα αυτα δεν τα ζητανε για πλακα.σημειωσε τα καπου να μην τα ξεχνας.

rule number 2.δεν ξεχναμε το rule number 1

Δεν προκειται να σου απαντήσει κανεις, αν δεν ειχες ασφαλίσει τον λογαριασμο και δεν θυμασαι τις ερωτησεις κλπ. Τον εχασες.

Μου θυμιζει.δεν ηξερες.δεν ρωταγες ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...