Σαϊνόμπι Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Kαλησπερα παιδια, ενας φιλος αγορασε το συγκεκριμενο repeater απ'το LIDL και προσπαθω να του το σεταρω ακολουθωντας τις οδηγιες αλλα εχω θεμα. Καταφερνω να το κανω να κανει Repeat το σημα και να λαβει το ιδιο WPA αυτοματα απ'το βασικο ρουτερ του σπιτου.. αλλα οταν προσπαθω να συνδεθω σε αυτο μετα, κολλαει στη Ληψη διευθυνσης ΙΡ απ' το κινητο λεγοντας μου μετα απο λιγο οτι εγινε αποφυγη μιας κακης συνδεσης. Απο laptop μου κολλαει στην "ανακτηση της διευθυνσης" και τελικα δεν συνδεεται. Λεει πως το σημα ειναι περιορισμενο και δεν εχω προσβαση στις σελιδες. Ξερει κανεις σας τι χρειαζεται να κανω? Ευχαριστω εκ των προτερων.
poulinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 ποιος παεικαι παιρνει τετοια πραγματα απο το Lidl.για αρχη κανε 2 πραγματα η μαλλον 3. α.καντο hard reset και δες για firmware update. β.πριν το βαλεις να κανει repeat(Πες μας και τι επιλογες σου δινει γιατι μερικα ρουτερ δινουν επιλογη και repeater και universal repeater) βαλτο στο ιδιο δικτυο με το adsl το ρουτερ.δηλαδη αν το adsl το ρουτερ ειναι 192.168.1.254 βαλτο αυτο 192.168.1.253 γ.ξεκλειδωσε το δικτυο στο adsl to router για δοκιμη και δοκιμασε να βαλεις το repeater να παιξει.λογικα οταν το βαλεις να παιξει θα πρεπει να σου κλεισει τον dhcp εφοσον εισαι σε Repeater mode.αν παιξει τοτε πας και κλειδωνεις το αρχικο το ρουτερ και για ποιο ευκολα ειτε κανεις τα παντα απο την αρχη ειτε βαζεις καρφωτα ip στο pc σου για να μπεις στο repeater παλι και να αλλαξεις και εκει το κλειδωμα. αφου κανεις το γ με ξεκλειδωτο δοκιμαζεις να παιξεις.αν ολα πανε καλα θα πρεπει να βλεπεις ενα δικτυο οταν ψαχνεις απο τα windows αλλα θαπρεπει οταν ψαχνεις με το Inssider να βλεπεις δυο δικτυα.επσης θα πρεπει να μπορεις να κανεις Ping και τα 2 ρουτερ οπου και αν ειναι συνδεδεμενος.στην αρχη τα εχεις κοντα και μετα τα απομακρυνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα