Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά! :)

Αναζητώ πληκτρολόγιο χαμηλού θορύβου πλήκτρων.

Με ενδιαφέρει να είναι ενσύρματο, να έχει κανονικό μέγεθος και να μην είναι λαστιχένιο και από άλλα τέτοια υλικά.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας!

Δημοσ.

Όχι για gaming, για κλασική χρήση! Απλά θέλω να είναι κατά το δυνατόν αθόρυβο γιατί γράφω πολύ.

Η τιμή δεν είναι εμπόδιο για κάτι καλό που άλλωστε δεν χαλάει για χρόνια.

Δημοσ.

δοκίμασα πρόσφατα ένα πληκτρολόγιο ενός φίλου μου και μου άρεσε πολύ, δεν μου φάνηκε να κάνει θόρυβο τώρα βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό στον καθένα link 

Δημοσ.

α να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω λεπτομέρειες πάντως το συγκεκριμένο ήταν αρκετά βαρύ και στιβαρό από αυτά που έχω συνηθίσει 

Δημοσ.

δοκίμασα πρόσφατα ένα πληκτρολόγιο ενός φίλου μου και μου άρεσε πολύ, δεν μου φάνηκε να κάνει θόρυβο τώρα βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό στον καθένα link ,

έλα μην λεμέ υπερβολές, είπαμε είναι θεϊκό αλλά από θόρυβο δεν το λες ήσυχο

Ενδιαφέρον.

Ποιά είναι η ιδιαιτερότητα και το πλεονέκτημα των μηχανικών πληκτρολογίων; Έχω δει συχνά αυτή την ορολογία τελευταία.

Αν θες ησυχία ξεχνά τα μηχανικά, ακόμα και αυτό που είναι ήσυχο μηχανικό κάνει πολύ περισσότερη φασαρία σε σχέση με κάθε συμβατικό πληκτρολόγιο

Κατά τα άλλα αν θες το καλύτερο πληκτρολόγιο που μπορείς να πάρεις με 69€ δε το συζητώ ότι είναι η πιο σωστή επιλογή, αλλά λόγω θορύβου μπορεί να μη σε βολέψει

Δημοσ.

έλα μην λεμέ υπερβολές, είπαμε είναι θεϊκό αλλά από θόρυβο δεν το λες ήσυχο

εμένα  γενικά δεν με ενόχλησε ο θόρυβος αλλά είπαμε αυτό είναι υποκειμενικό, μάλλον θα φταίει ένας P4 που είχα μικρός και όταν έπιαναν οι ζέστες μούγκριζε σαν γαϊδούρι , οπότε έχω αναπτύξει μεγαλύτερη ανοχή.. :-D   

Δημοσ.

εμένα  γενικά δεν με ενόχλησε ο θόρυβος αλλά είπαμε αυτό είναι υποκειμενικό, μάλλον θα φταίει ένας P4 που είχα μικρός και όταν έπιαναν οι ζέστες μούγκριζε σαν γαϊδούρι , οπότε έχω αναπτύξει μεγαλύτερη ανοχή.. :-D   

ούτε εμένα με ενοχλεί, ίσα ίσα 

αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι μου έχουν παραπονεθεί οι γύρω για το θόρυβο, ειδικά αν αρχίσω τη γραφομηχανή 

το θέμα είναι ότι ενώ το προτείνω παντού γιατί είναι φοβερή αγορά σε ένα θέμα με τέτοιο τίτλο δε ξέρω αν θα πρεπε.. 

Δημοσ.

για το συγκεκριμένο νομίζω υπάρχουν review στο youtube γεια να ακούσει περίπου τον "θόρυβο", εγώ  λέω να το χτυπήσω πάντως μου άρεσε πολύ   

Δημοσ.

για το συγκεκριμένο νομίζω υπάρχουν review στο youtube γεια να ακούσει περίπου τον "θόρυβο", εγώ  λέω να το χτυπήσω πάντως μου άρεσε πολύ   

καλά θα κάνεις να το χτυπήσεις 

Δημοσ.

Το κριτήριό μου παραμένει αποκλειστικά το αρχικό: χαμηλός θόρυβος! :)

Καλησπέρα, για μένα, πας κατευθείαν για πληκτρολόγιο με scissor switches όπως αυτά των laptop, που είναι τα πιο αθόρυβα. Τέτοιο switch έχουνε τα apple, κάποια logitech, και lenovo, εγω θα σου πρότεινα αυτό

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρουσα η πρόταση για ύπαρξη scissor switches.

Ευχαριστώ!

Θα το ψάξω κι άλλο, γιατί ψάχνω ενσύρματο. Επειδή γράφω πολλές ώρες, δεν θέλω να είμαι εκτεθειμένος τόσες ώρες σε near field ακτινοβολία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...