vagelee Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Έπεσε το κινητό και έσπασε η οθόνη. Ανοίγει κ φορτίζει κανονικά. Απλά δν δείχνει τίποτα η οθόνη.Υπάρχει κάποιος τρόπος να του σβήσω τα πάντα πριν το βάλω αγγελία για πούλημα?
Demon Lord Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Αφού δε δείχνει τίποτα η οθόνη πως ξέρεις ότι φορτίζει κανονικά και ανοίγει; Και ποιος θα το αγοράσει με σπασμένη την οθόνη; Μας τρολλάρεις μου φαίνεται...
.::NikoS::. Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μπορεί να τρολαρει μπορει και οχι. Όταν το ανοίγει ίσως ακούγεται ήχος, όταν συνδέει τον φορτιστή να ακούγεται επίσης ήχος ότι ξεκινάει η φόρτιση, και υπάρχει όντως κόσμος που μπορεί να το αγοράσει σε τιμή σκότωμα και να βάλει οθόνη/digitizer από ebay. (επίσης αν είναι κλειστό και συνδέσει τον φορτιστή προφανώς θα ανάψει ο φωτισμός της οθόνης κι ας ειναι μαυρη η εικονα) Νομίζω πατώντας volume up, home, power button όταν είναι κλειστή η συσκευή, μπαίνει στο recovery της samsung. Από εκεί κουνάς την επιλογή με τα κουμπιά volume και διαλέγεις με το power, αλλά αφού δε βλέπεις πρέπει να ξέρεις σε ποια θέση είναι η επιλογή Factory reset για να πας στα τυφλά.
spirosd2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μήπως γίνεται με το Samsung kies, δεν θυμάμαι αν ζητάει να πατήσεις κάτι στο κινητο για να γίνει η διαδικασία.
vagelee Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δουλεύει η συσκευή αφού και φορτίζει,κάνει εκκίνηση (ήχος, μπλε λαμπάκι ) κανονικά αλλά και χτύπησε η αφύπνιση που ειχα βάλει όταν ήταν σώο. και ενοείται πως θέλω να το βάλω αγγελία για ανταλλακτικά όταν του σβήσω τα αρχεία. Δεν είναι κάτι παράλογο demon lord, ή μου λές ότι είναι? 1
sizar7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δουλεύει η συσκευή αφού και φορτίζει,κάνει εκκίνηση (ήχος, μπλε λαμπάκι ) κανονικά αλλά και χτύπησε η αφύπνιση που ειχα βάλει όταν ήταν σώο. και ενοείται πως θέλω να το βάλω αγγελία για ανταλλακτικά όταν του σβήσω τα αρχεία. Δεν είναι κάτι παράλογο demon lord, ή μου λές ότι είναι? aderfe poso to dineis an to exeis akoma?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα