Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπεσε το κινητό και έσπασε η οθόνη. Ανοίγει κ φορτίζει κανονικά. Απλά δν δείχνει τίποτα η οθόνη.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να του σβήσω τα πάντα πριν το βάλω αγγελία για πούλημα?

Δημοσ.

Αφού δε δείχνει τίποτα η οθόνη πως ξέρεις ότι φορτίζει κανονικά και ανοίγει; Και ποιος θα το αγοράσει με σπασμένη την οθόνη; Μας τρολλάρεις μου φαίνεται...

Δημοσ.

Μπορεί να τρολαρει μπορει και οχι. Όταν το ανοίγει ίσως ακούγεται ήχος, όταν συνδέει τον φορτιστή να ακούγεται επίσης ήχος ότι ξεκινάει η φόρτιση, και υπάρχει όντως κόσμος που μπορεί να το αγοράσει σε τιμή σκότωμα και να βάλει οθόνη/digitizer από ebay. (επίσης αν είναι κλειστό και συνδέσει τον φορτιστή προφανώς θα ανάψει ο φωτισμός της οθόνης κι ας ειναι μαυρη η εικονα)

Νομίζω πατώντας volume up, home, power button όταν είναι κλειστή η συσκευή, μπαίνει στο recovery της samsung. Από εκεί κουνάς την επιλογή με τα κουμπιά volume και διαλέγεις με το power, αλλά αφού δε βλέπεις πρέπει να ξέρεις σε ποια θέση είναι η επιλογή Factory reset για να πας στα τυφλά. 

Δημοσ.

Δουλεύει η συσκευή αφού και φορτίζει,κάνει εκκίνηση (ήχος, μπλε λαμπάκι ) κανονικά αλλά και χτύπησε η αφύπνιση που ειχα βάλει όταν ήταν σώο.

και ενοείται πως θέλω να το βάλω αγγελία για ανταλλακτικά όταν του σβήσω τα αρχεία. Δεν είναι κάτι παράλογο demon lord, ή μου λές ότι είναι?

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δουλεύει η συσκευή αφού και φορτίζει,κάνει εκκίνηση (ήχος, μπλε λαμπάκι ) κανονικά αλλά και χτύπησε η αφύπνιση που ειχα βάλει όταν ήταν σώο.

και ενοείται πως θέλω να το βάλω αγγελία για ανταλλακτικά όταν του σβήσω τα αρχεία. Δεν είναι κάτι παράλογο demon lord, ή μου λές ότι είναι?

aderfe poso to dineis an to exeis akoma?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...