dimi124 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Γεια σας παιδία! Θέλω να κάνω rec ενα παιχνιδι για να το δείξω σε έναν φίλο μου αλλά δεν πίανω καλά fps πριν το rec=220 και οταν κάνω rec 40.Που οφείλεται αυτό; Σε κάρτα γραφικών ή σε ram; Ξέχασα να σας πω ότι εχω μια geforce 9800gt και ram 4 gb
SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Και στα 2 αλλα και στον δίσκος αν ειναι πολυ γεμάτος, κυρίως ομως στην κάρτα γραφικώ θα έλεγα τα 4gb ειναι καλα αν και το ιδανικό θα ηταν 6gb, απο τι αποτελείται το υποόλοιπο σύστημα ? Επίσης βαλε καινούργιους drivers αν δεν το εχεις κανει ηδη Με το fraps φαντάζομαι δοκιμάζεις να κανεις record ε ?
TheELF Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Αν το κάνει με το fraps λογικά μόνο ο δίσκος μπορεί να είναι το πρόβλημα αφού γράφει χωρίς συμπίεση οπότε μεγάλο όγκο δεδομένων,αν κάνει την εγγραφή και στον ίδιο δίσκο που είναι το παιχνίδι και το λειτουργικό τότε.....άντε για. Η κάρτα γραφικών απλά κάθετε, και περιμένει να γραφεί το frame για να συνεχίσει.
dimi124 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 οχι με το Fraps με το bandicam γράφω.Έχω βάλει καινούριους drivers της κάρτας γραφικών. Και τώρα που μου το ειπατε θέλω να κάνω μια αναβάθμιση και θα βάλω 6 gb ram. Και θέλω να ρωτήσω κατά πόσο ειναι καλη η 9800 gt.Δηλαδη να τα γράφω σε εξωτερικο σκληρό; Το συστημα ειναι μια mobo gigabyte h61m-s2v-b3 psu:500 watt HDD: western digital 500gb ps:εγώ έχω συναρμολογησει το pc
TheELF Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 http://www.bandicam.com/support/settings/video/ Δες εδώ και παίξε με της ρυθμίσεις,δοκίμασε μικρότερο βίντεο ή με συμπίεση και γενικά διάφορα να δεις πως επηρεάζει τα fps σου.
dimi124 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Ευχαριστω παρα πολυ παιδια για τον χρονο σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα