Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν παλιό Pentium 4 PC και ενώ έκανα αναβάθμισή BIOS κάτι έγινε και εσβισε.Μόλις το αναψα μια μαύρη οθόνη. Τίποτα απολύτως,ούτε μπιπ ούτε τίποτα.

Δημοσ.

Πετάς την μητρική και το ξεχνάς.

Υπάρχουν μεν τρόποι να την σώσεις αν ψάξεις βάση του μοντέλου της κάποιο bios chip από ebay, αλλά δεν αξίζει σίγουρα την ταλαιπωρία αν σκεφτείς πως σχεδόν χαρίζονται πλέον τέτοιοι υπολογιστές.

Δημοσ.

Πως έκανες update στο bios απο windows ?

Αν πάντως κατα την διαδικασία έκλεισε το pc και δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί η διαδικασία πολύ πιθανόν να χαιρετήσεις την motherboard ... εκτος και αν αγοράσεις και βάλεις αλλο chip τωρα κατα ποσο θα ειναι συμβατό δεν ξέρω

Ποια motherboard ειναι ?

Κανε ενα reset στο bios βγάζωντας την μπαταρία

Δημοσ.

Το βγάζεις από την πρίζα, βγάζεις την μπαταρία από την μητρική για κάμποσα δευτερόλεπτα. Μετά την ξαναβαζεις και το ανοιγεις.

Δημοσ.

Μαλλον τοτε ξέχνα την ηταν δύσκολο εξ αρχής αφου έφαγε fail το update , μονο με αλλαγή chip και αν ...

Δημοσ.

οτι χειροτερο να κλεισει το πισι στην μεση στην αναβαθμιση bios.

πολυ δυσκολα τα πραγματα φιλε μου

Δημοσ.

Ποιο ειναι το μοντελο της μητρικης? Μπορει το ολοκληρωμενο του BIOS να'ναι πανω σε βαση και ν'αλλαζει ευκολα.

Δημοσ.

πο πο αισχροκερδεια. 10 ευρώ για ένα τσιπάκι των μερικών cents μόνο και μόνο επειδή περιέχει το BIOS και το έχεις ανάγκη. :P

Δημοσ.

πο πο αισχροκερδεια. 10 ευρώ για ένα τσιπάκι των μερικών cents μόνο και μόνο επειδή περιέχει το BIOS και το έχεις ανάγκη. :P

Και δεν ξέρει κιολας αν θα ειναι πλήρως συμβατό αν ομως δεν θέλεις να χάσεις την motherboard αξίζουν τα 10 euro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...