yannis-sails Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Είναι πολύ φυσικό τα iPhone να ανεβαίνουν στις πωλήσεις άλλα και στις τιμές(με κάθε καινούργιο μοντέλο). Το iPhone έχει πολλούς "ψωνάρες" που θέλουν να το δείχνουν, το iPad δεν είναι και τόσο για μόστρα σε κάθε φάση της καθημερινότητας τους.... (όταν βλέπω ακόμα και μεταχειρισμένα 1 έτους να τα δίνουν 350-500€ τι περιμένεις εμείς "ανεβάζουμε" τις τιμές από μόνη μας όχι οι εταιρίες.....
Fotis13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Εσυ φιλε τι κινητο εχεις? Είναι πολύ φυσικό τα iPhone να ανεβαίνουν στις πωλήσεις άλλα και στις τιμές(με κάθε καινούργιο μοντέλο). Το iPhone έχει πολλούς "ψωνάρες" που θέλουν να το δείχνουν, το iPad δεν είναι και τόσο για μόστρα σε κάθε φάση της καθημερινότητας τους.... (όταν βλέπω ακόμα και μεταχειρισμένα 1 έτους να τα δίνουν 350-500€ τι περιμένεις εμείς "ανεβάζουμε" τις τιμές από μόνη μας όχι οι εταιρίες.....
yannis-sails Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Εσυ φιλε τι κινητο εχεις? Ενα samsung GT-E2550 το πήρα από ένα φίλο μιας και πλέων δεν με ενδιαφέρει να έχω ένα κινητό "ελβετικό σουγιά" λόγο ότι δεν το απάτη η δουλειά (τα τελευταία 2-3 χρόνια) .Γενικότερα πάντως σε κινητό τύπου "ελβετικό σουγιά" θα προτιμούσα κάτι σε sony, LG, samsung...
yannis-sails Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 ....A!! και αν πάω στο βουνό αν και η δουλειά μου για χρονιά είναι η θάλασσα χρησιμοποιώ χάρτη, όταν πάω για βόλτα η χόμπι, έτσι εξασκώ και λίγο το εγκέφαλο μου (ασε που εχει και γούστο να βγάζεις γεωγραφικό στίγμα). Υ.Γ.Δεν λέω ότι δεν χρειάζεται το GPS για επαγγελματική χρήση ή και γενικότερα...
yannis-sails Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Και αυτο που εχεις εσυ ψωναρες το παιρνουν . Μάνο που δεν το αγόρασα μου το χάρισαν ... (μάλλον έχεις iPhone) Ακόμα και όταν η εταιρία κινητής μου έδινε "δωρεάν" με αναβάθμιση iPhone 4 εγώ προτίμησα να πάρω ένα sony...
Timonkaipumpa Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Και αυτο που εχεις εσυ ψωναρες το παιρνουν . Ναι αλλά αυτός δεν πιάνεται γιατί είναι ξεχωριστός και άρα είναι όλοι οι υπόλοιποι εκτός από αυτόν. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Καλά το πάτε και αυτό το topic...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα