Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πεινα επεσε εκει στην Apple.....

Δεν ρωτάνε και μας που είμαστε ειδικοί στην πείνα, να τους κάνουμε μια μελέτη; :D

Αμαρτία είναι να πάει χαμένη τέτοια "εμπειρία"!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Επίσης το ipad έχει μείνει στάσιμο σε σχέση με το iPhone. Ειδικά σε θέμα σχεδιασμού. + ότι το Mini είναι απαράδεκτο

Μπορείς να μου πεις γιατι το μίνι το θεωρείς απαράδεκτο;σκέφτομαι να πάρω κ συγκρινω απόψεις.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Επίσης το ipad έχει μείνει στάσιμο σε σχέση με το iPhone. Ειδικά σε θέμα σχεδιασμού. + ότι το Mini είναι απαράδεκτο

Το Mini δεν είναι καθόλου απαράδεκτο,είναι το ιδανικό μέγεθος για να διαβάζεις,να παίζεις και να σερφάρεις ακούραστα,ενώ οι διαστάσεις του κάνουν το κανονικό Ipad να φαίνεται αστείο.Εδώσα ipad 3 να το πάρω και δε το μετάνιωσα στιγμή..Βέβαια τώρα δεν το πολυβλέπω το έχει ο γιος:P

Δημοσ.

υπαρχουν ακομα ipod???

γιατι δεν τα σταματανε? δεν μιλαω μονο για την apple αλλα γενικα για τις εταιρειες που τα φτιαχνουν. καποτε ειχαν λογο υπαρξης...τοτε που η επομενη εναλλακτικη ηταν η σειρα W της Sony-Ericsson.

αλλα πλεον με τα smartphones εχω την εντυπωση οτι η αγορα των mp3-4 players εχει πεθανει

• Super Moderators
Δημοσ.

υπαρχουν ακομα ipod???

γιατι δεν τα σταματανε? δεν μιλαω μονο για την apple αλλα γενικα για τις εταιρειες που τα φτιαχνουν. καποτε ειχαν λογο υπαρξης...τοτε που η επομενη εναλλακτικη ηταν η σειρα W της Sony-Ericsson.

αλλα πλεον με τα smartphones εχω την εντυπωση οτι η αγορα των mp3-4 players εχει πεθανει

Μην το λες, υπάρχει ακόμη κόσμος (ξέρω έναν φίλο μου αλλά και τη σύζυγό του) που δεν έχουν smartphone (γιατί δεν το χρειάζονται) αλλά θέλουν να ακούν τη μουσική τους και το ραδιόφωνό τους - ενώ τα παιδιά τους έχουν από ένα iPod Touch για να παίζουν μερικά παιχνίδια.

;)

• Like 1
Δημοσ.

Μην το λες, υπάρχει ακόμη κόσμος (ξέρω έναν φίλο μου αλλά και τη σύζυγό του) που δεν έχουν smartphone (γιατί δεν το χρειάζονται) αλλά θέλουν να ακούν τη μουσική τους και το ραδιόφωνό τους - ενώ τα παιδιά τους έχουν από ένα iPod Touch για να παίζουν μερικά παιχνίδια.

;)

ναι, δεν το εθεσα σωστα, δεν εχει πεθανει η αγορα των mp3 players, αλλα σιγουρα εχει συρρικνωθει παρα πολυ μετα την καθιερωση των smartphones, σε σημειο που αναρρωτιεμαι αν συμφερει εταιρειες σαν την apple να εξελιξουν νεες εκδοσεις (δεδομενου οτι η apple δεν θα βγαλει κατι φτηνιαρικο, αλλα θα χωσει πολλα λεφτα στην εξελιξη και την προωθηση)...

ξερω, ρητορικα ερωτηματα :)

• Like 1
Δημοσ.

ναι, δεν το εθεσα σωστα, δεν εχει πεθανει η αγορα των mp3 players, αλλα σιγουρα εχει συρρικνωθει παρα πολυ μετα την καθιερωση των smartphones, σε σημειο που αναρρωτιεμαι αν συμφερει εταιρειες σαν την apple να εξελιξουν νεες εκδοσεις (δεδομενου οτι η apple δεν θα βγαλει κατι φτηνιαρικο, αλλα θα χωσει πολλα λεφτα στην εξελιξη και την προωθηση)...

ευλογες οι απορίες σου, και εγω τις ίδιες έχω :)

• Super Moderators
Δημοσ.

Yep. Πως να πας για τρέξιμο με τις κουμούτσες. Ακόμη το παρακάτω έχω. Και δεν έχω "έξυπνο τηλέφωνο".

spd9LSZ.jpg

Συμφωνώ, κι εγώ για το πρωινό περπάτημα κυκλοφορώ με κάτι αντίστοιχο (σε μήλο)... 

post-40281-0-16744300-1374765919_thumb.jpg

... που έχει και ραδιόφωνο (το οποίο δεν έχει το iPhone...). 

Βέβαια έχει συρρικνωθεί και σίγουρα έχει φτάσει στο ζενίθ της εξέλιξης. Αλλά αφού ακόμη πουλάνε... :)

• Like 1
Δημοσ.

Ε, βέβαια. Ένα πρωινό μήλο δίνει δύναμη και υγεία! :D :D :D

Ένα άλλο πρόβλημα είναι πως δέχονται και κλήσεις! Πήγαινα άνετα με το k770i που έχω  για τρέξιμο ή περπάτημα.

Εκεί που τα έχω "αφήσει" όλα και έχω πιάσει ρυθμό, θα χτυπήσει κλήση... Πάντα ξεχνούσα να το βάζω σε flight mode.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ε, βέβαια. Ένα πρωινό μήλο δίνει δύναμη και υγεία! :D :D :D

Ένα άλλο πρόβλημα είναι πως δέχονται και κλήσεις! Πήγαινα άνετα με το k770i που έχω  για τρέξιμο ή περπάτημα.

Εκεί που τα έχω "αφήσει" όλα και έχω πιάσει ρυθμό, θα χτυπήσει κλήση... Πάντα ξεχνούσα να το βάζω σε flight mode.

Ακριβώς γι'αυτό ΔΕΝ πρέπει να παίρνεις το κινητό τηλέφωνο στο δρόμο. :D

Αν και, για να είμαι ειλικρινής, όταν πηγαίνω για πιο σοβαρό περπάτημα (σε βουνό δηλαδή) μπαίνω στον πειρασμό να έχω το κινητό τόσο για λόγους ασφαλείας όσο και για το GPS του. 

Εντάξει, είμαι ψωνάρα, γουστάρω να βγάζω και καμία φωτογραφία στο instagram. :)

• Like 3
Δημοσ.

Oταν λες βουνο ελπιζω να μην εννοεις τον Ολυμπο πανω απο το καταφυγιο Α' δεν πιανει μονο σε ελαχιστα ψηλα σημεια και φυσικα η Wind δεν πιανει σχεδον πουθενα απο εκει και πανω.

Δημοσ.

Μπορείς να μου πεις γιατι το μίνι το θεωρείς απαράδεκτο;σκέφτομαι να πάρω κ συγκρινω απόψεις.

Sent from my iPhone using Insomnia

το μεγάλο αρνητικό για μένα είναι η χαμηλή ανάλυση

Στη θέση σου θα περίμενα να βγάλει η Apple μια hd έκδοση

• Super Moderators
Δημοσ.

Oταν λες βουνο ελπιζω να μην εννοεις τον Ολυμπο πανω απο το καταφυγιο Α' δεν πιανει μονο σε ελαχιστα ψηλα σημεια και φυσικα η Wind δεν πιανει σχεδον πουθενα απο εκει και πανω.

Α, good to know. 

Όχι, έλεγα κυρίως Πεντέλη, Πάρνηθα στην οποία επίσης υπάρχει ένα ψιλοθεματάκι σε μερικά σημεία. Αλλά καλό είναι να το'χω υπ' όψιν μου αυτό για τον Όλυμπο. ;)

• Like 1
Δημοσ.

το μεγάλο αρνητικό για μένα είναι η χαμηλή ανάλυση

Στη θέση σου θα περίμενα να βγάλει η Apple μια hd έκδοση

παντως σε τεστακια που το εκανα σε μαγαζια πωλησης δεν μου φανηκε καθολου ενοχλητικο οτι εχει χαμηλη αναλυση..ισα ισα μια χαρα την ειδα..thanks 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...