nickelodeon Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δεν ξέρω τι παίζει με την αντιπροσωπία της Asus αλλά εδώ βλέπω ότι ένα καινούριο αστέρι γεννιέται. Προς το παρόν πάντως στην Ελλάδα δεν την έχουν πολλά καταστήματα, στο skroutz μόνο τρία. Στο youtube υπάρχουν δύο βίντεο που δείχνουν τι παίζει με IPS Glow και γωνίες θέασης, από review μόνο prad.de βρήκα και σε φόρουμ το παρακάτω νήμα http://hardforum.com/showthread.php?t=1759059 Εγώ την βάζω στην κορυφή για υποψήφια αγορά.
Fulgore1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Και παλι παει πολυ παραπανω απο την Dell στις 24''.
rogu4ever Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Υπαρχει και η PA238Q της asus η οποια απο οτι εχω διαβασει ειναι κατι παραπανω απο αξιολογη και σε τιμη ειναι πολυ καλη 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Και παλι παει πολυ παραπανω απο την Dell στις 24''. λογικό, πιο ακριβά τα 8bit panels από τα 6bit+A-FRC...
plpapadopoulos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Υπαρχει και η PA238Q της asus η οποια απο οτι εχω διαβασει ειναι κατι παραπανω απο αξιολογη και σε τιμη ειναι πολυ καλη Ναι την έχω αυτήν κι έπαθα πλάκα με τα χρώματα και την ποιότητά της. Μέχρι και μοιρογνωμόνια έχει στη βάση για την κλίση... Απίστευτο monitor πραγματικά. Απλά με το after sales support δε ξέρω τί γίνεται, αχρείαστο να είναι φυσικά. Αν υπάγεται πάντως στο business division της Asus (όπου και τα server products), τότε από προηγούμενη εμπειρία η αντιμετώπιση είναι παραπάνω από άψογη. 1
plpapadopoulos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Η PA238Q 10bit panel έχει; Αλλά 23'' Flawless Gradation with 10-bit Look-up Table PA238Q's built-in internal 10-bit Look-up Table can produce greater depth for each RGB colors than 8-bit Look-up Table in conventional monitors. Resulting in smooth gradation and accurate color resolution. Εγώ διαφορά από τις 24 πάντως δεν είδα (τουλάχιστον όχι αισθητή) σαν μέγεθος. Προτιμώ να είναι καλό 23άρι που να τραβάει το μάτι και να χάνεται, παρά ένα 24άρι ή 27άρι μετρίου επιπέδου που κουράζει και δε προσφέρει ποιότητα χρωμάτων. Αν τώρα κάποιος από το PA238Q μπορεί να πάει στο PA246Q, PA248Q ή PA249Q τότε αλλάζει. Αλλά αν ήταν αν επιλέξω ανάμεσα σε άλλα 24άρια με 6bit ή 8bit panel, όχι αλλά προτιμώ να θυσιάσω 1 (το πολύ) ίντσα, παρά να κουράζω τα μάτια μου.
Millennium Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Καλά και με panel μικρότερων bit δε λες ότι κουράζονται τα μάτια.Άμα κάνει κανείς κάτι εξειδικευμένο μπορεί να'ναι χρήσιμο. Αρκετά χρήματα κοστίζει πάντως λόγω panel αλλά υπάρχουν και ακριβότερες.
telarin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 https://www.skroutz.gr/s/2445092/Eizo-Foris-FS2333.html με πολύ καλές έως εξαιρετικές κριτικές και 5ετή νμζ εγγύηση, το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι η εγγύηση για καμένα πιξελ που είναι τραγική..
musicbill Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 https://www.skroutz.gr/s/2445092/Eizo-Foris-FS2333.html με πολύ καλές έως εξαιρετικές κριτικές και 5ετή νμζ εγγύηση, το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι η εγγύηση για καμένα πιξελ που είναι τραγική.. Παρόμοια έχει και η ASUS : LCD Panel Bright/Dark Dot Warranty & Regulation Since LCD panel is made up of millions of micro electronic pixels, if one pixel no longer functions normally, it will become a bright or dark dot. By ISO 13406-2 standards, ASUS conforms to the acceptance level between 3 to 5 defective bright/dark pixels. In order to deliver ultimate vision experience to ASUS customer, if your panel is less than or equal to the above number of dots, then, it is considered as an acceptable LCD monitor.In addition, the Premium Range of ASUS LCDs offers a unique Zero Bright Dot (ZBD) warranty
Parisos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Παρόμοια έχει και η ASUS : LCD Panel Bright/Dark Dot Warranty & Regulation Since LCD panel is made up of millions of micro electronic pixels, if one pixel no longer functions normally, it will become a bright or dark dot. By ISO 13406-2 standards, ASUS conforms to the acceptance level between 3 to 5 defective bright/dark pixels. In order to deliver ultimate vision experience to ASUS customer, if your panel is less than or equal to the above number of dots, then, it is considered as an acceptable LCD monitor.In addition, the Premium Range of ASUS LCDs offers a unique Zero Bright Dot (ZBD) warranty Στην ουσια σου λενε αμα εχεις 1 κανε και αλλα 2-3 καπως και κλεισαμε μην μας κυνηγανε τα αφεντικα.
Parisos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 τελικα πηρα μια Samsung Series 6 HDTV 32" 1080p στα 180 ευρω γνωστου, τα χρωματα δεν παιζοντε
Millennium Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δε πειράζει.Μπορεί να πάρει καμμιά ιδέα κανά άλλο παλικάρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα