viper2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 >δεν εχω δει του 54 >δεν χρειαζεται My sides in outer space.jpg
Plug Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά πέρα Πολλά την πρώτη ταινία και λιιιιιιιγο τη δεύτερη, όλες οι άλλες είναι για τα πανηγύρια, για σοβαρευτείτε να ουμ...
Prof_Chaos Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 το είδα σε 3d για godzilla θεωρώ οτι ηταν πολύ καλό. Τα εφέ εξαιρετικά ! Για το είδος της 8/10 Τι περιμένετε να δείτε; Το κομμάτι τις ταινίας που αφορούσε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις και τους ανθρώπους ηταν μια απο τα ίδια όπως σε όλες τις Αμερικάνικες ταινίες δράσης. Είχε και μερικές χαζοαμερικανικες μακακακίες όπως με τον τύπο στη βάρκα και το πιστόλι..έλεος.. Κατα τα άλλα ο Godzillakos πολύ καλός μου θύμισε λίγο king kong .Τον συμπάθησα δηλαδή..
Em_Zed Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Κατα τα άλλα ο Godzillakos πολύ καλός μου θύμισε λίγο king kong .Τον συμπάθησα δηλαδή.. Λες γι'αυτό να τον 'κάναν χοντρόκωλο, όπως πολύ εύστοχα είπε κάποιος εδώ; Ίσως αυτός ήταν ο σκοπός, να τον κάνουν πιο συμπαθή στο κοινό, λίγο πιο easy on the eye. Πάντως όσο και να μουγκρίζει, αυτό το πλάσμα, ειδικά αν το δεις από πίσω να περπατάει, μόνο γουτσου-γουτσου σου'ρχεται να το κάνεις! ΟΚ, ίσως όχι όταν γκρεμίζει την μισή πόλη but you get the point. Προσωπικά, το πρόβλημα δε το'χω με το θεριό, αλλά με τους ανθρώπους. Και πιο συγκεκριμένα, τις ερμηνείες τους. Δε περίμενα κάτι ιδιαίτερο, αλλά με εξαίρεση τον Cranston, όλοι οι άλλοι είναι το λιγότερο ενοχλητικοί: ο Watanabe σε συνεχή overacting mode και με μια μόνο έκφραση, ο Taylor-Johnson για ομορφόπαιδο κλαίει κάπως πειστικά, αλλά μέχρι εκεί. Καλά, για τον τελείως άχρηστο και περιττό ρόλο της Hawkins δεν έχω λόγια. Κατά τα άλλα, το ευχαριστήθηκα. Ίσως λίγο παραπάνω απ'ότι έπρεπε. Είναι όντως jaw dropping, κυρίως λόγω του scale. Nαι, η σκηνή με τους αλεξιπτωτιστές είναι όλα τα λεφτά. Και αυτή με το laser, θα ορκιζόμουν ότι άκουσα μερικά yeaahh στην αίθουσα when that happened! Αλλά έτσι που τα λέγατε, νόμιζα ότι θα'βλεπα μόνο την ουρά του ή ότι δε θα εμφανιζότανε ποτέ, ή ότι θα'ταν για 3' μόνο. Σόρυ κιόλας, αλλά αν δεν χορτάσετε μετά απ΄'ολο αυτό το χαμό, τι να πω... Νομίζω θα την ξαναβλεπα άνετα και θα'παιρνα και μαζί μου φίλους, μόνο και μόνο για να δω τα μούτρα τους! 1
nickmanak Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Παιδια ποια να παω να δω σινεμα; Godzilla ή Spiderman 2 ;
Em_Zed Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Έχοντας δει και τα δύο, θα έλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη, Godzilla. 1
gavros10 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Φλασμπακ: Νομιζω οτι δεν ειδαμε το τροποποιημενο αγαλμα της ελευθεριας στην ταινια
tritonas00 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 κριμα αν ισχυει, και εκανε τοσο καλη ερμηνεια 1
NoisePollution Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 ‘Godzilla’ Sequel In The Works At Warner Bros. & Legendary Λογικό. 3
foutzos Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 εγώ που την είδα δεν μου άρεσε καθόλου. αλλά γενικά δεν μου αρέσουν τέτοιες ταινίες χωρίς story εστιάζοντας περισσότερο στα εφέ παρά στα υπόλοιπα...άμα είστε φαν να πάτε αλλιώς δεν αξίζει.
Eru Iluvatar Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Θελω mothra. Ειλικρινά, δεν κολλάει ο Mothra με τους υπόλοιπους. Το ξέρω ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ, αλλά φέρνει σε πολυ cute ... Θα ήταν καλό αν είχαμε King Ghidorah ή Rodan.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Ειλικρινά, δεν κολλάει ο Mothra με τους υπόλοιπους. Το ξέρω ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ, αλλά φέρνει σε πολυ cute ... Aν έβλεπες Mothra έξω από το σπίτι σου, θα πήγαινες να χαϊδέψεις; 2
Captain Nemo Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Για την συνέχεια μπορεί να παίξει νησί τεράτων το γνωστό Γκοτζιλάσικ πάρκ http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=107067
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα