Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 434
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Να ρωτησω, η τελικη μαχη (η τριτη πραξη για την ακριβεια) ενα μισαωρο δεν ειναι?

η μαχη των τερατων μονο 5 λεπτα κραταει.

Σε 3d αξιζει?

οχι, μακρια.

Παιδια τι γινεται απο τις αποθεωτικες κριτικες παμε στις κακες?

ασε, ξανασκεφτομαι τι ειδα, και αρχιζω να συνειδητοποιω ποσο πραγματικα μετρια ειναι η ταινια. η αρχικη μου αντιδραση παραηταν επιεικης.

Ναι, βέβαια. Αν την έκρινα με normal κριτήρια και είχα προσδοκίες ότι θα δω ταινία με υπερ-πλοκή και ενδιαφέροντες χαρακτήρες, θα έβαζα πολύ χαμηλότερο βαθμό. Το 7/10 είναι 7/10 για monster movie, εντελώς ψυχρά και χωρίς να επηρεαστώ από το godzilla franchise. Στην αίθουσα γύρω μου υπήρχαν 40άρηδες που είχαν πάει σινεμά χωρίς παρέα και χτύπαγαν παλαμάκια ή χαχάνιζαν μόνοι τους σε κάθε εμφάνιση του godzilla, οπότε πιθανώς τα κριτήριά τους να είναι διαφορετικά (και ίσως αποτελούν το λόγο που τα αρχικά 9άρια μ.ο στο RT και το imdb πλέον πέφτουν ώρα με την ώρα).

στο δικο μου σινεμα, πεσανε γαμοσταυριδια με κατι καργιολες που χαχανιζανε ολη την ωρα στα κινητα τους. και μιλαμε για προβολη στις 12.30 το βραδυ.

Δημοσ.

στο δικο μου σινεμα, πεσανε γαμοσταυριδια με κατι καργιολες που χαχανιζανε ολη την ωρα στα κινητα τους. και μιλαμε για προβολη στις 12.30 το βραδυ.

Έτσι  μπράβο  :devil: B) 

Δημοσ.
και κύριος ο Zilla, ειδικά στην τελευταία σκηνή.

εχω τεραστιο προβλημα με την τελευταια σκηνη, περα του οτι ηταν τελειως αναμενομενη. 

Δημοσ.

tritona, ετοιμάσου για ξύλο...

Μπα, δεν μπορει να ειναι χειροτερη του 98 που καθοταν να τον τραβηξουν φωτογραφια και τον ταιζανε ψαρια..., του πο@στη... :-D

και κύριος ο Zilla

ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ.

Δημοσ.

και δεν ειναι Ζilla. Zilla ειναι το ιγκουανα του 98. "he took the god out of godzilla."

Μ' αρέσει να τον φωνάζω Zilla ... :P

Στην ουσία το όνομά του είναι Gojira, ο τόνος στο <ο>.

εχω τεραστιο προβλημα με την τελευταια σκηνη, περα του οτι ηταν τελειως αναμενομενη. 

Γιατί; True hero ... Respect 

ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ.

Τώρα αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι το ίδιο (Zilla και Godzilla).

OPs you are right to criticize me!

Δημοσ.

Στην τελευταια του σκηνη, χαλαρα σκοτωσε 5000 ανθρωπους αλλα το παραβλεπω. 

Σχολιασατε τα επιφωνηματα των υπολοιπων θεατων σε προηγουμενα ποστ. Δεν θα το κανω γιατι ηταν σχεδον σαν private προβολη.

Ειναι η σοβαροτερη ταινια με τον Godzilla ή gojira οπως θελετε, που υπαρχει μεχρι τωρα. Το ονομα του δεν το ακουσαμε πολλες φορες, ακουστηκε και ως gojira στην αρχη και πιο μετα και ως godzilla. Η μοιρασια στον ανθρωπινο παραγοντα και στις μαχες ειναι 50-50. Ο bryan cranston απογειωσε την αρχη της ταινιας. Αν δεν ηταν αυτος...

Σεναριακα μου εκανε εντυπωση η αντιμετωπιση του Gojira

Αντιπροσωπευε την μητερα φυση (θα μπορουσαμε να τον ονομασουμε ισορροπιστη), δεν επιτεθηκε σε ανθρωπους, τον συνοδευαν τα πλοια για να παει να σκοτωσει τα υπολοιπα τερατα αλλα με την πρωτη ευκαιρια αρχισαν να του επιτιθενται (Στην γεφυρα). Στην συνοδεια μου εκανε μεγαλη εντυπωση γιατι πηγαιναν σε αποσταση αναπνοης και αν ηθελε ο gojira να τους αφανισει απλα θα εκανε μια βουτια που λεει ο λογος και αντε γεια.

Το μισαωρο στο τελος που ηταν η μεγαλη μαχη, ηταν απιστευτο. Η φωτογραφια ηταν σκοτεινη, το soundtrack εδενε με τις σκηνες και η μαχη μια χαρα απολαυστικη με επιροες απο wwe. Μου αρεσε πολυ που δεν ηταν παντα το επικεντρο οι μαχες. Μπορει να βλεπαμε κατι αλλο και στο παρασκηνιο να βλεπαμε μια εκρηξη ή καποιους να παλευουν. 

Ηξερα οτι βγαζει λειζερ απο το στομα αλλα δεν περιμενα να το δω εδω. Και γαμω ηταν, ειδικα στο τελος, εκει ανατριχιασα. Οπως και στην πρωτη σκηνη του gojira.

.

Η Βαθμολογια στο Imdb που εχει πεσει τοσο ειναι αδικη, πανω απο 8.3 της αξιζει για τον απλουστατο λογο οτι τα ειχε ολα, αγγιξε το θεμα με αξιοπρεπεια και γιατι ηταν οτι καλυτερο εχουμε δει μεχρι τωρα

Μπορουμε να κανουμε χιουμορ με αυτα που ειδαμε για ωρες

Πχ

Ο Godzilla στην αρχη της μαχης με το θηλυκο, το πιανει απο τον λαιμο και το δαγκωνει στον λαιμο. Σαν το ρικ στο walking dead ενα πραμα.

Και ναι, ειναι χοντροκωλος

• Like 2
Δημοσ.
Ειναι η σοβαροτερη ταινια με τον Godzilla

προφανως δεν εχεις δει την ταινια του 50.

για τον απλουστατο λογο οτι τα ειχε ολα

εκτος απο τον Godzilla.

Η φωτογραφια ηταν σκοτεινη

παραηταν σκοτεινη και χαλαγε τα οντως ομορφα visuals. 

Γιατί; True hero ... Respect 

μολις συνοψισες τον λογο που η ταινια βγηκε τοσο μετρια.

Δημοσ.

Στην τελευταια του σκηνη, χαλαρα σκοτωσε 5000 ανθρωπους αλλα το παραβλεπω. 

Σχολιασατε τα επιφωνηματα των υπολοιπων θεατων σε προηγουμενα ποστ. Δεν θα το κανω γιατι ηταν σχεδον σαν private προβολη.

Ειναι η σοβαροτερη ταινια με τον Godzilla ή gojira οπως θελετε, που υπαρχει μεχρι τωρα. Το ονομα του δεν το ακουσαμε πολλες φορες, ακουστηκε και ως gojira στην αρχη και πιο μετα και ως godzilla. Η μοιρασια στον ανθρωπινο παραγοντα και στις μαχες ειναι 50-50. Ο bryan cranston απογειωσε την αρχη της ταινιας. Αν δεν ηταν αυτος...

Σεναριακα μου εκανε εντυπωση η αντιμετωπιση του Gojira

Αντιπροσωπευε την μητερα φυση (θα μπορουσαμε να τον ονομασουμε ισορροπιστη), δεν επιτεθηκε σε ανθρωπους, τον συνοδευαν τα πλοια για να παει να σκοτωσει τα υπολοιπα τερατα αλλα με την πρωτη ευκαιρια αρχισαν να του επιτιθενται (Στην γεφυρα). Στην συνοδεια μου εκανε μεγαλη εντυπωση γιατι πηγαιναν σε αποσταση αναπνοης και αν ηθελε ο gojira να τους αφανισει απλα θα εκανε μια βουτια που λεει ο λογος και αντε γεια.

Το μισαωρο στο τελος που ηταν η μεγαλη μαχη, ηταν απιστευτο. Η φωτογραφια ηταν σκοτεινη, το soundtrack εδενε με τις σκηνες και η μαχη μια χαρα απολαυστικη με επιροες απο wwe. Μου αρεσε πολυ που δεν ηταν παντα το επικεντρο οι μαχες. Μπορει να βλεπαμε κατι αλλο και στο παρασκηνιο να βλεπαμε μια εκρηξη ή καποιους να παλευουν. 

Ηξερα οτι βγαζει λειζερ απο το στομα αλλα δεν περιμενα να το δω εδω. Και γαμω ηταν, ειδικα στο τελος, εκει ανατριχιασα. Οπως και στην πρωτη σκηνη του gojira.

.

Η Βαθμολογια στο Imdb που εχει πεσει τοσο ειναι αδικη, πανω απο 8.3 της αξιζει για τον απλουστατο λογο οτι τα ειχε ολα, αγγιξε το θεμα με αξιοπρεπεια και γιατι ηταν οτι καλυτερο εχουμε δει μεχρι τωρα

Μπορουμε να κανουμε χιουμορ με αυτα που ειδαμε για ωρες

Πχ

Ο Godzilla στην αρχη της μαχης με το θηλυκο, το πιανει απο τον λαιμο και το δαγκωνει στον λαιμο. Σαν το ρικ στο walking dead ενα πραμα.

Και ναι, ειναι χοντροκωλος

Συμφωνώ απόλυτα! Η ταινία είναι για πάνω από 8. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουν μερικοί. Υπάρχει λόγος που δεν έχουν τον Godzilla παρών σε όλη την ταινία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μολις συνοψισες τον λογο που η ταινια βγηκε τοσο μετρια.

Γιατί, ήθελες να αρχίσει να γραπώνει τους ανθρώπους και να τους τρώει;

Ο Godzilla εμφανίζεται για συγκεκριμένο λόγο: να εξολοθρεύσει τα MUTO, ως εκ τούτου είναι ήρωας, αλλά θα δημιουργήσει και παράπλευρες απώλειες.

ποιος ειναι;

Θα ήταν βαρετό να βλέπεις τα τέρατα να μάχονται όλη την ώρα.

Πες Κιλλικ πώς θα το έκανες εσύ; 

Επεξ/σία από Eru Iluvatar
Δημοσ.

@killik

Προς υπερασπιση της ταινιας και αντιλογος στο ποστ σου #274

Ενα απο αυτα που προσπαθουσε να μας δωσει να καταλαβουμε η ταινια ηταν οτι η μητερα φυση εχει τον τροπο της με την σειρα των πραγματων, ο godzilla ηταν ο αντιπροσωπος της και με τις καιριες επεμβασεις του επανεφερε αυτη τη σειρα στη θεση της. Φασαριωζικα και αποτελεσματικα, με οποιοδηποτε κοστος σαν κυριος. Επειδη δεν την εχω μπροστα μου την ταινια για να σιγουρευτω τα λεω με επιφυλαξη. Οτι και να εκαναν οι ανθρωποι, ο στρατος, ο κρανστον, ο μπρατσωμενος πρωταγωνιστης δεν ειχε κανενα αμεσο αντικτυπο στο αποτελεσμα.

Πυρηνικες ή μη ο godzilla παλι θα ερχοταν και θα τα σκοτωνε τα MUTO. Ισως να μην χρειαζοταν καν να ερθει αν απο το 1999 δεν εκτρεφαν το αρσενικο muto με πυρηνικη ενεργεια. Μπορει ο godzilla να σκεφτοταν: "Εσεις οι ανθρωποι καντε οτι θελετε. Εγω θα ερθω και σε μιση μερα θα τα εξαφανισω, δεν πατε να χτυπιεστε και να πεθαινετε σαν τα μυρμηγκια. Μεγαλοποιηστε οσο θελετε τα πραγματα και εγω θα κανω την δουλεια μου".

Ο κρανστον λειτουργει ως φερεφωνο των πραγματων για την συνεχεια. Κανει την δουλεια του και εξαφανιζετε. Ο Dr μας λεει οτι ο godzilla υπαρχει για αυτον τον λογο και οντως, οτι και να εκανε το ναυτικο ο godzilla μονος του τους κερδισε. Κατι πυραυλακια, σφαιρουλες κλπ ουτε που τα γρατζουνισαν. Ο μπροντι υπηρχε για να διορθωσει τα λαθη των ανθρωπων. Τα καταφερε; Οχι. Η βομβα στο τελος εξεραγει.

Κατα 75% το ανθρωπινο στοιχειο στην 2ωρη ταινια ηταν too much. Η μαχη ηταν ανιση απο την αρχη και μαλλον επρεπε να ηταν σε μικροτερο βαθμο. Αν η ταινια ηταν μεγαλυτερη θα ειμασταν ολοι χαρουμενοι.

Την ταινια του '54 δεν την εχω δει και δεν νομιζω οτι χρειαζεται. Απο την ταινια του 1998 καλα εκανε και εκλεψε οτι ηθελε η συγκεκριμενη, αν το εκανε, γιατι απλα το εκανε καλα. Πλησιασε το θεμα με αξιοπρεπεια και αισθητικα ομορφα. Δεν υπηρχε σκηνη με κακο cgi που να κανει μπαμ οτι ειναι ψευτικο. Ηταν αρτιο σε αυτο τον τομεα. Σκηνες οπως αυτη με τους αλεξιπτωτιστες και προς το τελος που ανεφερα στο spoiler, σε συνδυασμο με την μουσικη ηταν τεχνικα πολυ καλες. Με τους αλεξιπτωτιστες θα ηθελα κατι περισσοτερο, ισως ενα μονοπλανο ή λιγοτερες αλλαγες καμερας.

Αν ψαχνετε ευκαιρια για να πατε σινεμα, πηγαινετε να την δειτε. Ειναι αξιοπροσεχτη προσπαθεια που απεδωσε. Δεν θα δειτε κατι καλυτερο με τον Godzilla. Θα σας παρακαλεσω να σταματησετε τις αντιπαραθεσεις και τις προσωπικες επιθεσεις στην γνωμη του αλλου. Ο καθενας διαβαζει και αξιολογει. Η γνωμη σας εκτος απο τους συμφορουμιτες σας δεν εχει αντικτυπο πουθενα αλλου οποτε μην προσπαθησετε να αποδειξετε κατι που δεν μπορει να αλλαξει την ταινια. Καλησπερα και καλο σαββατοβραδο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...