Material_Defender_1032 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Σαν την ταινια του 1998 δεν εχει...Μακραν η καλυτερη όλων των εποχων godzilla ταινία αυτη του '98 πρόσεχε πως τα γράφεις αυτά, είμαστε και μιας ηλικίας... 4
viper2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 πρόσεχε πως τα γράφεις αυτά, είμαστε και μιας ηλικίας... πες τα ρε ματ ολοι οι plebs εδω μαζευτηκανε ναουμε
tritonas00 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 @BLuE_PaNtHeR σοβαρεψου παιδι μου... το κυριοτερο προβλημα ειναι οτι ο Godzilla δεν ειναι το επικεντρο της ιστοριας, οπως θα επρεπε, αλλα πιο πολυ ως cameo εμφανιζεται. Αυτο το ξεραμε απο πριν. Να ρωτησω, η τελικη μαχη (η τριτη πραξη για την ακριβεια) ενα μισαωρο δεν ειναι?
Plug Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Παιδιά έχετε υπόψιν ότι τερατακια σα το γκοτζιλα μόνο πρώτο πλήγμα/σοκ μπορούν να επιφέρουν στη σύγχρονη εποχή, ε; κι ότι τα καθαρίζουμε με συνοπτικές διαδικασίες; Δε ξέρω τι γίνεται στη ταινία αλλά δε περιμένω να δω τους ανθρώπους του 2014 κ ειδικά τις ΗΠΑ, να είναι τόσο ανίσχυρες όπως οι Ιάπωνες, μετά τον β παγκόσμιο..
KilliK Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 οχι, στην ταινια χρησιμοποιουν ενα εξυπνο plot device, το οποιο καταστα τελειως ανισχυρη την συγχρονη στρατιωτικη μηχανη κατα των τερατων. 1
john2gr Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 @BLuE_PaNtHeR σοβαρεψου παιδι μου... Αυτο το ξεραμε απο πριν. Να ρωτησω, η τελικη μαχη (η τριτη πραξη για την ακριβεια) ενα μισαωρο δεν ειναι? Χώρις να spoiler-άρω, η μάχη αυτή καθ'αυτή δεν διαρκεί πάνω από 6-7 λεπτά (αυτό που βλέπεις δηλαδή). Το όλο σκηνικό διαρκεί παραπάνω. 1
tritonas00 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αρα επεσα μεσα τοτε: Αποτι διαβαζω, εμφαση εχει δωθει κυριως στον ανθρωπινο παραγοντα-δραμα, ενω θα υπαρχει build-up στην εμφανιση του G, το οποιο θα κλιμακωνεται στο τελος, προσεγγιση παρομοια με το Jaws (1975). Kοινως οπως το κοβω, αν τον δουμε ολοκληρο και καθαρο (χωρις καπνους, σκονη, νερο κλπ), θα ειναι 10 λεπτα στο τελος. Μεχρι τοτε θα βλεπουμε κανα χερι, ποδι, ουρα, ισως και το π@π@ρι του. Καλως. Sounds good to me... To τελευταιο που θα ηθελα να δω ειναι αλλο ενα mindless PR...
kostool13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αρα επεσα μεσα τοτε: Καλως. Sounds good to me... To τελευταιο που θα ηθελα να δω ειναι αλλο ενα mindless PR... Δε θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά το plot είναι εξίσου γελοίο και οι χαρακτήρες είναι το ίδιο paper-thin με το PR. Απλά το "anime/cartoon" parody υπόβαθρο έχει αντικατασταθεί από "χολυγουντιανό / US army" tryhard serious υπόβαθρο, το οποίο άλλες φορές ταιριάζει περισσότερο (συγκριτικά πάντα) και άλλες φορές λιγότερο. Κακά τα ψέματα, η πλοκή και οι χαρακτήρες αυτού του τύπου ταινιών, το ζητούμενο είναι να αποφύγουν τις cliche γελοιότητες τύπου bayformers. Από εκεί και πέρα ελάχιστες θα κατορθώσουν να ανέβουν πάνω από ένα συγκεκριμένο μέτριο επίπεδο plot & character development, και αναγκαστικά θα κριθούν βάσει των monster fights. Σε αυτό τον τομέα το Godzilla ήταν άκρως εντυπωσιακό, αλλά λίγο. Το screentime του Godzilla χωρίς να το έχω χρονομετρήσει, θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν είναι πάνω από 6-7 λεπτά συνολικά. Και το χειρότερο όλων είναι ότι ως επί το πλείστον αποτελείται από fight teasers των 30" και first-person ground-level πλάνα τύπου cloverfield. 1
tritonas00 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 και τοτε γιατι εβαλες 7/10? για τα monster fights και μονο? anyway, δεν θα κουρασω αλλο. οταν με το καλο την δω, θα πω εντυπωσεις.
kostool13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 και τοτε γιατι εβαλες 7/10? για τα monster fights και μονο? anyway, δεν θα κουρασω αλλο. οταν με το καλο την δω, θα πω εντυπωσεις. Ναι, βέβαια. Αν την έκρινα με normal κριτήρια και είχα προσδοκίες ότι θα δω ταινία με υπερ-πλοκή και ενδιαφέροντες χαρακτήρες, θα έβαζα πολύ χαμηλότερο βαθμό. Το 7/10 είναι 7/10 για monster movie, εντελώς ψυχρά και χωρίς να επηρεαστώ από το godzilla franchise. Στην αίθουσα γύρω μου υπήρχαν 40άρηδες που είχαν πάει σινεμά χωρίς παρέα και χτύπαγαν παλαμάκια ή χαχάνιζαν μόνοι τους σε κάθε εμφάνιση του godzilla, οπότε πιθανώς τα κριτήριά τους να είναι διαφορετικά (και ίσως αποτελούν το λόγο που τα αρχικά 9άρια μ.ο στο RT και το imdb πλέον πέφτουν ώρα με την ώρα).
Plug Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 οχι, στην ταινια χρησιμοποιουν ενα εξυπνο plot device, το οποιο καταστα τελειως ανισχυρη την συγχρονη στρατιωτικη μηχανη κατα των τερατων.ωχ... Έχω την αίσθηση ότι θα κράζω..
coffeex Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αρχίζω και ανησυχώ Site: Godzilla Isn’t a Train Wreck, But It Sure Is Boring 1
pappous_soulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αρχίζω και ανησυχώ Site: Godzilla Isn’t a Train Wreck, But It Sure Is Boring We often wish that we could experience the media of our youth not as they actually were, but as we remember them: all the joy and pleasure we once felt, reformulated to fit the more sophisticated tastes of who we are today. Where Pacific Rim was so bright and badass that it felt as big as those memories, Godzilla is a more dutiful—but distinctly American—blockbuster: eager to genuflect to its elders, but unable to channel the pathos, weirdness or glory that made us love them in the first place.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα