panira Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 καλησπερα αξίζει να εγκαταστήσω καποιο antivirus ή να μείνω με το windows defender? το antivirus θα μου προσφέρει καποια επιπλέον προστασία ή απλα θα καταλωνει αδικα RAM? (το windows defender το ενημερωνω συνεχεια) ειμαι προσεκτικος χρηστης και προσεχω που μπαινω ΑΛΛΑ κατεβαζω αρκετες ταινιες στις οποιες δεν ειναι παντα το περιεχομενο που θελουμε(π.χ. καπιοος ιος) Με λίγα λόγια, αξίζει να βάλω ?? Αν αξιζει να βαλω προτεινετε καποιο καλο και ελαφρυ Ευχαριστω εκ των προτερων!
~mxls~ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ναι να βάλεις, Το windows defender δεν αρκει σε καμια περίπτωση. ας πούμε avast ή nod32 antivirus
MaxPayne Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 θα σου προτεινα το AVG ή το avast! , θα σου προτεινα κρακαρισμενα γιατι αν τα κατεβασεις απο τα sites τους θα σου δωσουν δοκιμη 30 ημερων και θα χρειαστει να τα αγορασεις για να συνεχισεις.
Bspus Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μια χαρα αρκει το defender εφοσον μιλαμε για windows 8. Στα 8 εχουν ενσωματωσει και τις λειτουργιες του security essentials στο defender. Αν δεν εχεις 8, βαλε και το security essentials και εισαι ενταξει. Εχε και το malware bytes (που δεν ειναι antivirus) για manual scan οταν υποψιαζεσαι κατι. Τωρα αν εισαι παρανοικος βαλε ο,τι παραπανω γουσταρεις. Κανεις δεν μπορει να ισχυριστει οτι θα εισαι λιγοτερο ασφαλης. Πιο αργος θα εισαι και πλεον δεν αξιζει τον κοπο κατα τη γνωμη μου αλλα αυτο εσυ θα το κρινεις 4
isay Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 καλησπερα αξίζει να εγκαταστήσω καποιο antivirus ή να μείνω με το windows defender? το antivirus θα μου προσφέρει καποια επιπλέον προστασία ή απλα θα καταλωνει αδικα RAM? (το windows defender το ενημερωνω συνεχεια) ειμαι προσεκτικος χρηστης και προσεχω που μπαινω ΑΛΛΑ κατεβαζω αρκετες ταινιες στις οποιες δεν ειναι παντα το περιεχομενο που θελουμε(π.χ. καπιοος ιος) Με λίγα λόγια, αξίζει να βάλω ?? Αν αξιζει να βαλω προτεινετε καποιο καλο και ελαφρυ Ευχαριστω εκ των προτερων! Είναι σίγουρο οτι χρειάζεσαι antivirus, υπάρχουν πολλοί λόγοι. Δεν χρειάζεσαι σουίτα (τύπου internet security). Να ξέρεις πάντως οτι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ τρόπος προστασίας είναι ο τρόπος χρήσης. Το καλύτερο και ασφαλέστερο av να εχεις, αμα πατας κλικ και οκ σε οτιδήποτε, κάποια στιγμή θα τον πιείς. H εμπειρία μου έχει δείξει οτι για δωρεάν επιλέγεις avast και για εμπορικό kasperksy ή norton-symantec ή eset nod32. Στο Insomnia ανέβηκε πρόσφατα πως μπορείς να βάλεις το kasperksy antivirus για ενα χρόνο με τρόπο που δεν εμπλέκει cracks. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Από εκεί και πέρα αν θες να κρίνεις και να διαλέξεις μόνος σου ρίξε μια ματιά http://www.av-comparatives.org/real-world-protection-test-may-2013/ και http://chart.av-comparatives.org/chart1.php θα σου προτεινα το AVG ή το avast! , θα σου προτεινα κρακαρισμενα γιατι αν τα κατεβασεις απο τα sites τους θα σου δωσουν δοκιμη 30 ημερων και θα χρειαστει να τα αγορασεις για να συνεχισεις. ΠΟΤΕ crackarισμένο antivirus. ΠΟΤΕ! Χιλιες φορές δωρεάν έκδοση (οχι trial - πολλές εταιρείες δίνουν δωρεαν av) παρά με crack. Να το πως και διαφορετικά. Καλύτερα χωρίς av παρά av με crack 1
koularasss Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 καλησπερα αξίζει να εγκαταστήσω καποιο antivirus ή να μείνω με το windows defender? το antivirus θα μου προσφέρει καποια επιπλέον προστασία ή απλα θα καταλωνει αδικα RAM? (το windows defender το ενημερωνω συνεχεια) ειμαι προσεκτικος χρηστης και προσεχω που μπαινω ΑΛΛΑ κατεβαζω αρκετες ταινιες στις οποιες δεν ειναι παντα το περιεχομενο που θελουμε(π.χ. καπιοος ιος) Με λίγα λόγια, αξίζει να βάλω ?? Αν αξιζει να βαλω προτεινετε καποιο καλο και ελαφρυ Ευχαριστω εκ των προτερων! Είναι σίγουρο οτι χρειάζεσαι antivirus, υπάρχουν πολλοί λόγοι. Δεν χρειάζεσαι σουίτα (τύπου internet security). Να ξέρεις πάντως οτι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ τρόπος προστασίας είναι ο τρόπος χρήσης. Το καλύτερο και ασφαλέστερο av να εχεις, αμα πατας κλικ και οκ σε οτιδήποτε, κάποια στιγμή θα τον πιείς. H εμπειρία μου έχει δείξει οτι για δωρεάν επιλέγεις avast και για εμπορικό kasperksy ή norton-symantec ή eset nod32. Στο Insomnia ανέβηκε πρόσφατα πως μπορείς να βάλεις το kasperksy antivirus για ενα χρόνο με τρόπο που δεν εμπλέκει cracks. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Από εκεί και πέρα αν θες να κρίνεις και να διαλέξεις μόνος σου ρίξε μια ματιά http://www.av-comparatives.org/real-world-protection-test-may-2013/ και http://chart.av-comparatives.org/chart1.php θα σου προτεινα το AVG ή το avast! , θα σου προτεινα κρακαρισμενα γιατι αν τα κατεβασεις απο τα sites τους θα σου δωσουν δοκιμη 30 ημερων και θα χρειαστει να τα αγορασεις για να συνεχισεις.ΠΟΤΕ crackarισμένο antivirus. ΠΟΤΕ! Χιλιες φορές δωρεάν έκδοση (οχι trial - πολλές εταιρείες δίνουν δωρεαν av) παρά με crack. Να το πως και διαφορετικά. Καλύτερα χωρίς av παρά av με crackΜπορεις να δωσεις ενα λινκ για το kaspersky που ανεβηκε στο ινσομνια?Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App
silverado Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μπορεις να δωσεις ενα λινκ για το kaspersky που ανεβηκε στο ινσομνια?Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App http://www.insomnia.gr/topic/492382-software-kaspersky-antivirus-2013-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-1-%CE%AD%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD/
SanjiM Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 κρακαρισμενο avast απο piratebay ! στο προτεινω ανεπιφυλακτα αν και η διαδικασια εγκαταστασης ειναι καπως κουραστικη.
silverado Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Καλυτερα οχι κρακαρισμενα. Εγω σε Windows 7 χρησιμοποιω Avira Free Antivirus μαζι με Returnil Virtual System 1
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μακρυα απο σπασμενα antivirus. Σπασμενα παιχνιδια και αλλα προγραμματα οκ 1
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Γιατι εκτος οτι το κλειδακι που θα βαλεις θα το βαλουν αλλα 642468246 ανθρωποι γιατι ειναι διαμοιρασμενο στο δικτυο, θα στο κανουν blacklisted καποια στιγμη. Και πες οτι δεν στο κανουν. Δεν θα εχεις την προστασια που πρεπει.
Junior22 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 γιατι να μην την εχω?δεν εχω σπασμενο av,(AVG εχω) απλα ρωταω γιατι μου φανηκε περιεργο αυτο
Captain Nemo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μακρυα απο σπασμενα antivirus. Σπασμενα παιχνιδια και αλλα προγραμματα οκ Ακριβώς μπορεί να σου ανατιναχτεί ο υπολογιστής, να καεί το στέρεο, να κολλήσεις ιό ή κόρη, να σε μπαγλαρώσει ο Σφακιανάκης, να φας Ban,να ασπρίσουν τα μαλλιά σου,να σου κλέψουν τα όνειρα.Μακριά είναι επικίνδυνα πράγματα αυτά.Το Avast θυμάμαι με ένα απλό registration σου έδινε ένα χρόνο χρήσης.Και του χρόνου βάζεις άλλο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα