qsis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 τελικά σε τέρμα ένταση σε ακούν οι γύρω, με λίγα λόγια η ηχομόνωση είναι μέτρια στη πράξη μπορεί να ενοχλήσεις, εσύ από εξωτερικούς θορύβους δύσκολα 1
qsis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 μόνο αν έρθουν δίπλα και σου φωνάξουν επίσης δεν ακούω και καθόλου το κλικάρισμα του πληκτρολογίου μου που κανονικά είναι αισθητό και το μικροφωνάκι που το τέσταρα στο skype ήταν αρκετά καλό από ότι μου έλεγε αυτός που με άκουγε έβαλα και ότι επιλογές είχε η κάρτα ήχου για noise suppression και echo cancellation και ήταν μπόμπα
tralalo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 εμένα δεν μου αρέσει καθόλου ο δυνατός ήχος οπότε δεν με ενδιαφέρει η ένταση το μικρόφωνο με ενδιαφέρει κι η ηχομόνωση (κι φυσικά ο καλός ήχος) άσχετο αλλά έχω κάνει replay 20 φορές κι ακόμα γελάω
qsis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 αν δε θες πολύ δυνατό ήχο αυτά θα σε καλύψουν με το παραπάνω έχουν όσο δυνατό ήχο χρειάζεσαι και παραπάνω, επίσης αποφεύγονται πολύ έντεχνα οι παραμορφώσεις σε τέρμα επίπεδο σε νορμάλ καταστάσεις είναι μια χαρά αξιοπρεπέστατος για το μικρόφωνο υπάρχουν και βίντεο που το δοκιμάζουν, αλλά σε όσες ηχογραφήσεις δοκίμασα εγώ μου φάνηκε καλύτερο
Fulgore1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Ακουστικα κλειστου τυπου ειναι εννοειται οτι θα εχουν καλη ηχομονωση.Τωρα αν το βαλεις στο τερμα και ακουγεται λιγο στους γυρω εντυπωση δεν μου κανει να πω την αληθεια.
Xero1991 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Εγώ έχω τα creative sb tactic3d alpha και δεν έχω παράπονο . και δεν ακούω ποτέ τον πατέρα μου να με φωνάζει και δεν μπορώ ποτέ να τα έχω τέρμα γιατί είναι πολύ δυνατά(για μένα πάντα). Α και btw τα έχω συνδέσει με το 3.5αρι στην μητρική και όχι μέσω usb.
Fulgore1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Καλη η Creative αλλα εχει 2 αρνητικα γενικα στα ακουστικα της. 1)Πολλα ακουστικα εχουν προβλημα στα μικροφωνα 2)1 χρονο εγγυηση αν ειναι δυνατον.Να κανανε 10ευρο λες δεν βαριεται αλλα οταν ανεβαινεις απο ενα σημειο και μετα το ποσο για μια αγορα ειτε ειναι ποντικι,ειτε καρτα γραφικων ειτε οτιδηποτε καλο θα ειναι να κοιτας την εγγυηση,και στο συγκεκριμενο γιαυτο πωτε δεν προτεινω ακουστικα 1 χρονου εγγυησησ εκτως αν ειναι πολυ περιορισμενο το budget. Ακομα και τα http://www.skroutz.gr/s/439231/Microsoft-Lifechat-LX-3000.html που κοστιζουν τα μισα απο τα δικα σου πχ creative εχουν 3 χρονια εγγυηση
qsis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Εγώ έχω τα creative sb tactic3d alpha και δεν έχω παράπονο . και δεν ακούω ποτέ τον πατέρα μου να με φωνάζει και δεν μπορώ ποτέ να τα έχω τέρμα γιατί είναι πολύ δυνατά(για μένα πάντα). Α και btw τα έχω συνδέσει με το 3.5αρι στην μητρική και όχι μέσω usb. Και τα logitech που λέμε με καρφί συνδέονται δεν υπάρχει USB Εγώ τα βάζω στο front panel που συνδέεται στη μητρική μου
Xero1991 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Καλη η Creative αλλα εχει 2 αρνητικα γενικα στα ακουστικα της. 1)Πολλα ακουστικα εχουν προβλημα στα μικροφωνα το μικρόφωνο εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει γιατί έχω ξέμπαρκο ούτως ή άλλως(turbo-x ). Για την εγγύηση να σε πω την αλήθεια δεν την κοίταξα καν. Πιο πιθανό να τα χαλάσω εγώ (το έχω κάνει στα fatal1ty ) Και τα logitech που λέμε με καρφί συνδέονται δεν υπάρχει USB Εγώ τα βάζω στο front panel που συνδέεται στη μητρική μου Αν κατάλαβα καλά το usb είναι και sound card? sth like that. Anyway με το 3.5 δεν έχω παράπονο και δεν το έψαξα παρακάτω. Α και με γειά σου ! μου αρέσει το red theme που έχεις. (έχουμε και τα ίδια 5.1 της logitech αν δεν κάνω λάθος )
qsis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Αν κατάλαβα καλά το usb είναι και sound card? sth like that. Anyway με το 3.5 δεν έχω παράπονο και δεν το έψαξα παρακάτω. Α και με γειά σου ! μου αρέσει το red theme που έχεις. (έχουμε και τα ίδια 5.1 της logitech αν δεν κάνω λάθος ) αυτό που λες είναι στο μεγαλύτερο και κατά 20€ ακριβότερο μοντέλο που είναι το ίδιο αλλά είναι μπλε και έχεις επιπλέον τη usb κάρτα ήχου τα g230 τα πουλάνε ως στέρεο, αλλά αν η κάρτα σου μπορεί κάνουν και αυτά το ψευτό 7.1 σαν hw είναι το ίδιο με τα g430 εσύ λες αυτά τώρα http://www.hwbox.gr/content/74-logitech-g430-surround-sound-gaming-headset-review-lets-get-immersed.html και http://www.skroutz.gr/s/3334381/Logitech-G430.html?keyphrase=g430 τα οποία επίσης μπορούν να δουλέψουν μόνο με τα καρφιά ΥΓ τα 5.1 της logitech είναι αθάνατα από το 2006 και συνεχίζουν ακάθεκτα
Fulgore1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 τα 3.5 ειναι καλυτερα αν εχεις μια καλη καρτα ηχου μιας και τα συνδεεις με αυτην κατευθειαν.Στα πιο ακριβα υπαρχει υποδοχη usb που ειναι μεσα η καρτα ηχου 7.1.Αυτο εννοει.Και για να το καλαταβεις και οπτικα δες αυτο Στο 3:55 δες και ακου για να καταλαβεις.
qsis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 η εξωτερική κάρτα ήχου εξυπηρετεί αν μιλάμε για κάνα λαπτοπ ή πολύ κακή κάρτα ήχου όπου θες το ψευτο-surround αλλά δε γίνεται να το έχεις (πάντα μιλάμε για παιχνίδια, εκεί εξυπηρετεί ουσιαστικά) , επίσης έχεις τη δυνατότητα να τη κρατήσεις για να βάλεις σε μελλοντικό headset επίσης υπάρχει και το λογισμικό της razer που κάνει το ίδιο πράγμα γενικά το surround στα ακουστικά γίνεται με "τέχνασματα" και το καλό με τα g430 είναι ότι σου επιτρέπουν αν θες να παρακάμψεις το usb και να το δουλέψεις με τα καρφιά όπως το μικρότερο μοντέλο στη κάρτα ήχου σου αν έχεις καμιά αξιοπρεπή όμως τα επιπλέον 20€ για την καρτούλα για μένα δεν αξίζουν, αλλά για άλλους μπορεί να είναι χρήσιμη επίσης ένα καλό με τα 430 είναι ότι αν κάποιος έχει logitech gaming software δε χρειάζεται επιπλέον λογισμικό για την εξωτερική κάρτα ήχου, τη βλέπει κατευθείαν το lgs τα g230 που έχουμε εμείς είναι απλό headset με καρφάκια, δε θέλει κανένα λογισμικό και ότι ρυθμίσεις χρειαστείς τις κάνεις από τη κάρτα ήχου σου αν η κάρτα ήχου σου μπορεί να εξομοιώσει 5.1, 7.1 κτλ το κάνει και σε αυτό το headset ΥΓ πάντως βλέποντας κόκκινα, μπλε headset, πορτοκαλί πληκτρολόγιο στο μηχανικό της θα έλεγα ότι η logi κάτι πρέπει να κάνει με τα χρώματα αν θες πράγματα αποκλειστικά από αυτούς στο τέλος θα είσαι πολύχρωμος η razer πχ για το 2013 επέλεξε τη πρασινάδα παντού.. πράσινο, πράσινο, αλλά τουλάχιστον ταιριάζουν μεταξύ τους η cooler master είναι κυρίως κόκκινη, η corsair επίσης ακόλουθει κάποια αρμονία αν δε κάνω λάθος.. η logitech βάζει ο,τι της κατέβει ανάλογα τη κατηγορία του προϊόντος πάλι καλά που αυτό κόλλαγε με τα υπόλοιπα πραγματά μου
tralalo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 ... 10 ώρες μου πίρε να διαβάσω τα μηνύματα σας κι έχω περάσει κι μερικά για συντομία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα