Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καινούριος στο φορουν οπότε μην με παρεξηγείτε :P

εντέλι δεν μου είπατε αν αυτά τα ραζερ θα κάνουν για το pc μου έτσι όπως είναι ...

α ναι αυτά είναι καλά?

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/peripherals/headsets/122687-coolermaster-ceres-400

αυτά τα cm επειδή τα κοίταξα λίγο πριν κάποιο καιρό μου φαίνονται πιο φθηνοκατασκευή από τα άλλα που κοιτάς

θα σου πω να αρχίσεις να κοιτάς κι εσύ τα logitech αφού σε εξυπηρετεί το public 

http://www.public.gr/product/gaming/accessories/pc-controllers/audio/logitech-g230-stereo-gaming-headset-akoystika-kefalis-me-mikrofono-mayro/prod4290095pp/

πέρα από τα του ήχου έχουμε τα εξής:

1)1 καλώδιο για τα ακουστικά και ένα για μικρόφωνο, απλά πραγματάκια

2)το καλώδιο είναι sleeved και αυτό πίστεψε με θα φανεί πολύ χρήσιμο ως προς την αντοχή του, εγώ για αυτό κλαίω τα προηγούμενα ακουστικά μου, λόγω φθοράς στο καλώδιο

3) ο σκελετός στο πάνω μέρος  είναι μεταλλικός (μέσα από το πλαστικο) , άρα και πιο ανθεκτικός σε σχέση με τους πλαστικούς που έχουν άλλα

4) στα reviews λένε ότι είναι πολύ ελαφριά και δε σου πιέζουν το κεφάλι , τα razer έχω διαβάσει πολλούς να παραπονιούνται ότι σε ζουπάνε αρκετά και μετά από ώρα κουράζουν 

5) τα μαξιλαράκια βγαίνουν και πλένονται για να φύγει η μπίχλα 

Δημοσ.

και ξέχασα και το πιο βασικό, σε περίπτωση βλάβης σκας τηλεφωνάκι στη logitech και σου στέλνουν καινούρια χωρίς πολλά πολλά και χωρίς να σε ζαλίζουν όπως θα γινόταν αν έπρεπε να μπλέξεις με το μαγαζί 

πάρε και ένα unboxing 

Δημοσ.

Εγω σαν κατοχος θα επιβεβαιωσω οτι παρολο που φενονται τεραστια σαν εικονα οντως δεν τα νιωθεις στο κεφαλι σου  σαν βαρια ακουστικα.Για την εγγυηση στο Mall στο Public που ρωτισα μου ειπαν 1 χρονο εγγυηση  :shock: .Και το διπλα Πλαισιο εδινε 2 χρονια δηλαδη απλα οτι να ναι.θελω να προσθεσω οτι οντως το καλωδιο ειναι πολυ μακρυ.

Δημοσ.

Εγω σαν κατοχος θα επιβεβαιωσω οτι παρολο που φενονται τεραστια σαν εικονα οντως δεν τα νιωθεις στο κεφαλι σου  σαν βαρια ακουστικα.Για την εγγυηση στο Mall στο Public που ρωτισα μου ειπαν 1 χρονο εγγυηση  :shock: .Και το διπλα Πλαισιο εδινε 2 χρονια δηλαδη απλα οτι να ναι.θελω να προσθεσω οτι οντως το καλωδιο ειναι πολυ μακρυ.

δε σε νοιάζει τι λένε τα public και πλαίσιο , το site της logi λέει 3 χρόνια, πάρτους τηλέφωνο στα 2+ και θα σε εξυπηρετήσουν μια χαρά

εδώ έχουν εξυπηρετήσει άτομα που έχουν περάσει τη 3ετια 

Δημοσ.

Και η πλακα ειναι οτι και στο video το λεει ο αλλος οτι εχει 3 χρονια στο 5:42 και ακομα και το ατομο στο Logitech gaming τομεα στο facebook που ρωτισα και αυτος 3 χρονια ειπε,δηλαδη οντως τα ελληνικα μαγαζια μας δουλευουν λιγακι.H Creative πχ δινει μονο 1 χρονο σε αντιστοιχα ακουστικα http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-periferiaka/Creative-Creative-SB-Tactic-3D-Rage-USB.htm

http://support.creative.com/warranty/welcome.aspx?pid=21327&cid=437&h=15 γιαυτο και εγω ποντικι και ακουστικα πειρα Logitech,3 χρονια εγγυηση σταθερη αξια ;)

Δημοσ.

εγώ τα τσίμπησα πάντως τα g230 και μπορώ να πω ότι για τα δικά μου γούστα είναι σχεδόν θεϊκά

Δημοσ.

Απο που με το καλο Qsis?Καλοριζικα α και αν κοιταξεις στο κουτι σε καποιο μερος  γραφει για τα 3 χρονια εγγυηση και ικανους τους εχω αμα τους πας και τους το δειξεις να σου πουνε οτι αυτο ισχυει για εξωτερικο μονο :P

Δημοσ.

περνούσα από το public και είπα να τα σκάσω σε αυτούς, έτσι κι αλλιώς όλα τα μαγαζιά που το έχουν τα σιχαίνομαι :P

(αν και στο πλαίσιο είναι που δε τα δίνω με τίποτα τα € ούτε για συνδετήρα) 

όσο για την εγγύηση σου λέω μη μασάς, η εδώ αντιπροσωπεία θα μας προσέξει αν γίνει η στραβή, ψάξε εδώ μέσα θέματα με τη logitech να δεις πώς ξηγιούνται 

ΥΓ επίσης συνεχίζω και έχω χρωματική αρμονία   :-D

IMG_20130726_154552_zpsc045286e.jpg

• Like 2
Δημοσ.

από "ηχομόνωση" είναι καλά η μάπα?

καλορίζικα :-)

τελικά τα razer δεν σου πάνε εσένα :P το πληκτρολόγιο πόσο το πείρες ?

Δημοσ.

το πληκτρολόγιο το έχει σε προσφορα το electroworld/κωτσόβολος στα 69€ από έως 140 που κάνει αλλού 

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10114341

τσίμπα το χωρίς πολλά πολλά αν σε ψήνει είναι φοβερό value for money, η καλύτερη αγορά που έχω κάνει εδώ και χρόνια θα έλεγα 

από ηχομόνωση μου φαίνονται πολύ καλά, αγκαλιάζουν τελείως το αυτί μου και δύσκολα ακούω τους έξω όπως δε με ακούν και αυτοί από ότι κατάλαβα (αυτό θέλει λίγο εξέταση ακόμα, θα επανέλθω με εντυπώσεις) 

έχουν πολύ καλή ρυθμισιμότητα και πρέπει να ταιριάζουν σε κάθε είδος κεφαλιού οπότε από εργονομία είναι αρκετά καλά έως τέλεια

ο ήχος τους είναι αρκετά καθαρός, δεν είναι πολύ δυνατός όπως έχω δει σε άλλα ακουστικά που σου "τρυπάνε" τα αυτιά αλλά είναι όσο δυνατός πρέπει χώρις να γίνεται να κάνουν παραμόρφωση 

καλή αγορά αν και τσιμπημένη γενικά

επίσης με τη κάρτα ήχου μου δουλεύει το ψευτο-surround οπότε δε χρειάστηκε να πάρω το μεγαλύτερο μοντέλο που το μόνο που έχει παραπάνω είναι τη μικρή εξωτερική κάρτα ήχου που κάνει αυτή ακριβώς τη δουλειά, αλλά προσθέτει ένα 20αρικο στη τιμή

(επίσης είναι μπλε και δε ταιριάζει ) 

δοκίμασα και στο crysis και έχω μια χαρά περιφερειακή ακοή με την onboard της μητρικής μου (όπως είχα και με τα προηγούμενα ακουστικά μου άλλωστε) , άκουγα δηλαδή και ήχου από πίσω μου , από πίσω πλάι κτλ... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...