tralalo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 καλησπέρα παιδιά ...δεν ήξερα σε πια κατηγορία του φόρουμ να βάλω την ερώτηση μου αλλά τέλος πάντων. θέλω να αγοράσω ακουστικά με μικρόφωνο για το νέο μου pc (μόνο απο : You.gr,Multirama-Public,ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ μιας κι μόνο αυτά έχουμε στο νησί μου) θέλω καλά ακουστικά μέχρι 60 € (μην γράψετε για skroutz κτλ δεν θα σας δώσω καν σημασία) κατά προτίμηση να είναι razer μιας κι είναι τα αγαπημένα μου (τα έχω δοκιμάσει δεν είμαι ποζεράκι που λέει ότι τα μακ είναι τέλεια χωρίς να τα έχω δοκιμάσει) σε το βίντεο λέει στο 4:45 λέει ότι μπορεί να λειτουργήσει (μαζί με το μικρόφωνο) "audio jack με μικρόφωνο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συσκευές που υποστηρίζουν ήχο και μικρόφωνο." ξέρει κανείς που μπορώ να αγοράσω μια συσκευή που να κάνει το καλώδιο αυτό σε "2" μέρη δηλαδή για ήχο κι μικρόφωνο ?ευχαριστώ!
giokou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 4:45 δεν υπάρχει στο video που παραθέτεις... Αφού θες τα Electra, γιατί δε τα παίρνεις απ' το you.gr με 61€???
tralalo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 4:45 δεν υπάρχει στο video που παραθέτεις... Αφού θες τα Electra, γιατί δε τα παίρνεις απ' το you.gr με 61€??? γιάτι λέει "audio jack με μικρόφωνο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συσκευές που υποστηρίζουν ήχο και μικρόφωνο." (<-------- ήχος κι μικρόφωνο σε ένα καλώδιο) 3 : 45 εννοούσα
deesnider Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Αυτό: δεν θα σας δώσω καν σημασία όταν απευθύνεσαι σε ανθρώπους που δε γνωρίζεις, οι οποίοι δεν έχουν καμία υποχρέωση να ασχοληθούν μαζί σου, αλλά το κάνουν μόνο από καλή διάθεση, «χτυπάει» πάρα πολύ άσχημα, δείχνει αγένεια και έλλειψη τρόπων και η μόνη απάντηση που του ταιριάζει, είναι: «Τι λες ρε παιδί μου; Θα κάνεις τέτοιο κακό σ' εμάς, που έχουμε τόση ανάγκη τη ...σημασία σου;» Αρχίστε κάποια στιγμή να μιλάτε σαν άνθρωποι, ορισμένοι... 4
tralalo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Αυτό: όταν απευθύνεσαι σε ανθρώπους που δε γνωρίζεις, οι οποίοι δεν έχουν καμία υποχρέωση να ασχοληθούν μαζί σου, αλλά το κάνουν μόνο από καλή διάθεση, «χτυπάει» πάρα πολύ άσχημα, δείχνει αγένεια και έλλειψη τρόπων και η μόνη απάντηση που του ταιριάζει, είναι: «Τι λες ρε παιδί μου; Θα κάνεις τέτοιο κακό σ' εμάς, που έχουμε τόση ανάγκη τη ...σημασία σου;» Αρχίστε κάποια στιγμή να μιλάτε σαν άνθρωποι, ορισμένοι... ας ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα αν το πείρες τόσο προσωπικά σου ζητώ συγνώμη απλά υπάρχουν πολλοί που ενώ τους λες δεν καταλαβαίνουν...δεν εμπιστεύομαι το ιντερνετ κι δεν θέλω να παραγκέλνω απο αυτό... πάντως αν σε πείραξε τόσο συγνώμη δεν ήθελα να το θέσω έτσι ...!
deesnider Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 ας ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα αν το πείρες τόσο προσωπικά σου ζητώ συγνώμη απλά υπάρχουν πολλοί που ενώ τους λες δεν καταλαβαίνουν...δεν εμπιστεύομαι το ιντερνετ κι δεν θέλω να παραγκέλνω απο αυτό... πάντως αν σε πείραξε τόσο συγνώμη δεν ήθελα να το θέσω έτσι ...! Δεν το πήρα καθόλου προσωπικά, δεν απευθύνθηκες σ' εμένα. Απλώς επεσήμανα το άκομψο τής έκφρασης. Η απάντησή σου δείχνει ότι το αναγνωρίζεις και μπράβο σου γι' αυτό! 1
tralalo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δεν το πήρα καθόλου προσωπικά, δεν απευθύνθηκες σ' εμένα. Απλώς επεσήμανα το άκομψο τής έκφρασης. Η απάντησή σου δείχνει ότι το αναγνωρίζεις και μπράβο σου γι' αυτό! ευχαριστώ αλλά αν θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε στο θέμα μας θα ήταν πολύ καλύτερα
Demon Lord Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Razer electra... for the win... τι έχει το skroutz; μια χαρά είναι, δεν είναι ανάγκη να πάρεις κάτι ηλεκτρονικά από εκεί... μπορείς να συγκρίνεις και τιμές...
tralalo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 παιδιά ναι ...να πάρω το ελεκτρα αλλά αυτό το audio jack που τα κάνει 2 σε ένα που θα το βρω? βασικά δεν ξέρω καν τι είναι αυτό αν μπορεί κάποιος να μου πει κι να μου προτείνει κάτι αυτά τα ακουστικά είναι καλά? http://www.kotsovolos.gr/site/computing/peripherals/headsets/122687-coolermaster-ceres-400
Fulgore1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/3334386/Logitech-G230.html?keyphrase=logitech+g230 αν θες ακουστικα με μικροφωνο αλλιως απο Razer μονο τα http://www.skroutz.gr/s/2586007/Razer-Kraken-Pro.html μπορω να προτεινω.Αν βεβαια σε ενδιαφερει παρα πολυ ο ηχος τοτε τα καλυτερα ακουστικα headphones ειναι απο εταιριες που ειδικευονται σε αυτον οπως η Sennheiser,Sony,Pioneer κλπ.πχ http://www.skroutz.gr/s/423178/Sennheiser-HD-449.html και αγοραζεις ξεχωριστα ενα απλο μικροφωνο αν το χρειαζεσαι. Αλλη δημοφιλης προταση αν δεν θες να δωσεις πολλα λεφτα ειναι και τα http://www.skroutz.gr/s/1651926/Creative-HS800-Fatal1ty-Gaming-Headset.html.
tralalo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 βρε μανία με το ίντερνετ σέβομαι πολύ το ότι θέλετε να με βοηθήσετε αλλά δύσκολα αγοράζω απο το νετ... ευχαριστώ πάντως!
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Το νετ εχει πατησει κατω τα φυσικα μαγαζια, εγω αγορασα απο γερμανια το pc της υπογραφης μου και δεν ειχα κανενα προλημμα με αυτους και μαλιστα ηταν συνεπεστατοι μεχρι και στην τελευταια λεπτομερεια... Οσο για το αν χρειαζεσαι ανταπτορα που κανει τα 2 καρφια 1 τοτε σου λεω πως δεν θα χρειαστεις γιατι το pc πισω εχει 6 θυρες ηχου απο τις οποιες οι δυο ειναι αυτες που θα χρειαστεις
tralalo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Το νετ εχει πατησει κατω τα φυσικα μαγαζια, εγω αγορασα απο γερμανια το pc της υπογραφης μου και δεν ειχα κανενα προλημμα με αυτους και μαλιστα ηταν συνεπεστατοι μεχρι και στην τελευταια λεπτομερεια... Οσο για το αν χρειαζεσαι ανταπτορα που κανει τα 2 καρφια 1 τοτε σου λεω πως δεν θα χρειαστεις γιατι το pc πισω εχει 6 θυρες ηχου απο τις οποιες οι δυο ειναι αυτες που θα χρειαστεις εσύ ξέρεις για το pc μου...θα δουλέβει ή θα είναι μάπα? επίσης στο βίντεο στο 2:45 ...δες το κι θα καταλάβεις γιατί εγώ δεν κατάλαβα τι εννοεί...τι λες θα κάνει για το δικο μου το pc? το razer electra λέει ότι αντί για 2 καρφιά το pc σ πρέπει να παίρνει 1 η κάτι τέτιο ...
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 εσύ ξέρεις για το pc μου...θα δουλέβει ή θα είναι μάπα? επίσης στο βίντεο στο 2:45 ...δες το κι θα καταλάβεις γιατί εγώ δεν κατάλαβα τι εννοεί...τι λες θα κάνει για το δικο μου το pc? το razer electra λέει ότι αντί για 2 καρφιά το pc σ πρέπει να παίρνει 1 η κάτι τέτιο ... Τωρα μιλαμε η κλ@νουμε; Ο μονος λογος που θα θες να κανεις τα 2 καλωδια (μικροφωνο, ηχος) 1 ειναι για να τα συνδεσεις σε κινιτο η mp3 η laptop με 1 audio jack... Ρωτα στο you και θα σου δωσουν αυτοι ανταπτορα με 1-2€ να κανεις δουλεια σου... Τωρα για το pc ξερω οτι θα ειναι και γαμω τα μηχανηματα!!!
Fulgore1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Κοιτα να δεις tralalo αν θες ακουστικα με παρα πολυ καλο ηχο οπως ανεφερα τα Sennheiser,Pioneer κλπ τα μαγαζια που ανεφερες δεν τα φερνουν,οποτε να το ξερεις αυτο οταν λες καλα ακουστικα.Οσο αφορα τα headset τωρα εγω θα προτεινα τα http://www.skroutz.gr/s/3334386/Logitech-G230.html?keyphrase=logitech+g230 ή http://www.skroutz.gr/s/1651926/Creative-HS800-Fatal1ty-Gaming-Headset.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα